Kysymys:
Kuinka kiinnitän wc-kulhon laattalattiaan?
Mike Sherov
2010-07-22 19:43:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Taloni kylpyhuone tehtiin uudelleen juuri ennen kuin muutin sisään. Muuton jälkeen huomasin, että wc on löysä. Näyttää siltä, ​​että se pysyy paikallaan vain sen painon vuoksi, ja sillä on melko paljon hätää aina, kun se istuu. Kylpyhuoneen kerros on keraaminen laatta.

Kuinka voin kiinnittää wc: n turvallisesti lattialle vaarantamatta otsikon pilaa? Lisäksi onko vesihuollon ongelmista syytä keskustella?

Kaksi vastused:
#1
+6
MattGrommes
2010-07-22 21:11:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos wc: n pulttien kiristäminen ei onnistu, wc: n alla voi olla murtunut laippa. Et mainitse kuinka paljon se liikkuu, mutta jos sitä on paljon, suosittelen vetämään wc: n (varmista, että viemäreikä on suljettu pyyhkeellä!) Ja varmista, että kaikki näyttää edelleen kunnossa alla, mukaan lukien laippa ja vahatiiviste . Huonosti keinuva wc voi johtaa vuotavaan vahatiivisteeseen. Jos mikään ei ole rikki, yritä selvittää, onko lattia vain viisto vai jotain, joka voidaan kiinnittää välilevyllä tai jotain lattian tasoittamiseksi.

Jos wc ei liiku niin paljon, voit liukua metalli- tai muovilevy alapuolelta ulkopuolelta.

Huomaa vain, että monet putkimiehet pitävät keinutuolia vuotavan wc: n edeltäjänä, joten jos se on keinutellut jonkin aikaa, kannattaa ottaa katso alla vain ollaksesi turvallinen.

Kiitos neuvoista. Osoittautui, että toinen vastaus oli oikea. +1 joka tapauksessa.
Jos wc on heilunut, vahatiiviste voi olla epätasainen eikä muodosta enää tiukkaa tiivistettä. Tämän tarkistamiseksi kannattaa vetää wc ylös. Yleinen nyrkkisääntö on aina, kun poistat wc: n, vaihda vahatiiviste. Ne eivät ole kalliita, suurin kipu on vain wc: n poistaminen ja vaihtaminen, mutta se on varmasti vähemmän tuskallista kuin vuotavan wc: n aiheuttaman sotkun / vahingon käsitteleminen (joka usein vain vahingoittaa lattiaa ja / tai näkyy tahrana) alla oleva katto).
#2
+5
Rob Napier
2010-07-22 20:43:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WC-alustan kummaltakin puolelta löytyy pyöristetty kansi. Vie nämä irti ja sen pitäisi paljastaa pultit, jotka pitävät wc: tä pohjalevyyn. Kiristä ensin pultit varovasti. Sinun tulisi käyttää jakoavainta, mutta älä tee sitä liikaa.

Voi katso ... toinen syy käyttää pistorasioita ja jakoavaimia. uudelleen: http://diy.stackexchange.com/questions/53/tools-that-every-do-it-yourselfer-must-own/80#80
@spoulson Joo, olen todella kasvanut rakastamaan Kobalt Thru-Ratchet -sarjani tällaisiin töihin. Kyky käsitellä mitä tahansa pulttia on loistava. http://www.lowes.com/pd_null_?productId=1097399


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...