Kysymys:
Mitä minun pitäisi käyttää hiekkalaatikon pohjalle?
Vebjorn Ljosa
2010-07-26 18:50:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennan hiekkalaatikkoa kolmivuotiaalle lapselleni. Se todennäköisesti istuu kannella, joten se tarvitsee jonkinlaisen pohjan. Ihannetapauksessa meidän pitäisi pystyä siirtämään hiekkalaatikko kannen ympäri. Onko veden valuttava hiekkalaatikosta vai imeekö hiekka tarpeeksi vettä? Mitä minun pitäisi käyttää pohjaan?

Ideoita:

  • Maisemakangas: antaa veden valua läpi, mutta ei välttämättä ole tarpeeksi vahva liikkumaan.

  • Tavallinen vaneri: sallii liikkumisen, mutta voi mädäntyä eikä valua.

  • Puun vaneri: En tiedä mitään, mutta näin sen Home Depotissa, ja se voi kestää paremmin mätää.

  • Muokkaa: Yhdistelmä: vaneri, jossa on muutama porattu reikä, peitetty vaakasuunnassa.

Huolesi tyhjenemisestä viittaa siihen, että se paljastuu. Onko naapurustossasi kissoja?
@Rod, Suunnittelin peittää sen pitääkseen kissat ja muut eläimet poissa, mutta ajattelin, että melko paljon sadevettä saattaa vielä päästä läpi. Mitä mieltä sinä olet?
Kokemukseni mukaan kansi pitää sateen hyvin, mutta unohdat ehdottomasti peittää sen kunnolla ainakin kerran (varsinkin kun tyttäresi on 4-vuotias ja voi avata sen itse), ja sitten veden poistaminen on valtava päänsärky. Viemäröinti on välttämätöntä.
+1 @Rob's-lauseelle - salaojitus on välttämätöntä. Halusin vain varmistaa, että olet ajatellut naapuruston lemmikkien ihastuttavia lahjoja. Koska kukaan ei kertonut minulle *. :)
Harkitsisin kaksiseinäisen laatikon rakentamista.Rakenna ulkolaatikko ja kiinnitä maahan (panokset?), Kerros maisemakankaalla ja lisää sitten toinen laatikko sen sisälle.Sisäkotelo pitää hiekan, ulkolaatikko pitää kiinni ja eristää kankaan.
Seitsemän vastused:
#1
+5
mohlsen
2010-07-27 17:14:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska aiot sijoittaa sen kannelle, siirtää sitä ympäri, haluat pitää veden ja kissat poissa, ostaisin vain muovisen kannella. Mielestäni se ei ole vaivan arvoinen. Pelkästään puu tekee siitä raskasta ja vaikeaa liikkua, puhumattakaan hiekasta.

Ne ovat melko halpoja, ostimme yhden muutama viikko sitten autotallihinnasta 5 dollaria. Tiedän, että itse tekeminen on ylpeä, halusin myös rakentaa sellaisen, mutta loppujen lopuksi se ei ehkä ole sen arvoista.

Sen pitäisi olla pieni. Tyttäreni pyysi kahdeksankulmaista hiekkalaatikkoa (hänen suosikkimuotonsa), joten ajattelin, että tekisin jokaisesta reunasta ~ 22 pitkäksi. Se tarkoittaisi 500–700 paunaa hiekkaa.
#2
+4
Rob Napier
2010-07-26 19:39:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hiekka ei varmasti ime / vapauta tarpeeksi vettä, jos se on koskaan sateelle avoin. Jos laatikko ei tyhjene, sinulla on pieni lampi (kuten me teemme, jos unohdamme koskaan laittaa kannen päälle).

Maisemakangasideesi kuulostaa melko hyvältä. Rakennin sen vain terassilevyjen tai jonkin muun Trexin päälle (mikä saattaa olla täydellinen tähän). Jotkut säleiden väliset aukot mahdollistavat viemäröinnin. Katso mitä terassimateriaalia käsitellään. Olen leirillä, joka uskoo, että CCA-painekäsitellyn puun pelot ovat liioiteltuja, mutta enkä luultavasti käyttäisikään sitä kolmen vuoden ikäisessä hiekkalaatikossa.

Pidä mielessä sen liu'uttaminen. noin: Hiekka on raskasta, varsinkin kostealla ( 100-130 paunaa kuutiometriä kohti). Pihallamme on melko pieni muovinen hiekkalaatikko, enkä voi siirtää sitä ilman, että ensin hiekkaa kaadetaan (mutta sitten "pieni" on minulle jotain, joka pitää sisällään kolme poikaa: D ja liukun ruohon yli). Haluat ehkä miettiä huonekalujen liukumista, jos löydät jotain, joka liukuu kohtuullisesti kannellasi tai jopa pyörillä. Ne vaativat, että tukikohta on tietysti paljon jäykempi.

En usko, että voit edes saada CCA-käsiteltyä puuta. Kaikki, mitä ostat nyt, on ACQ, joka ei sisällä arseenia ja on paljon "turvallisempaa" kuin CCA (jos CCA olisi ensinnäkin todella vaarallinen)
#3
+2
patti
2014-07-31 21:54:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytin lapsilleni linoleumijäännöksiä ja se kesti 20 vuotta. Nyt en löydä muualta suurten lasteni hiekkalaatikkoa. Linoleumi toimi hyvin, koska se saattoi silti valua pohjasta, ja se piti hiekan puhtaana, koska ne eivät kaavin likaa rakennettaessa "teitä" hiekkaan. Ajattelin laittaa ulkojäännökset hiekan päälle, koska ne pystyivät nostamaan sen ja kissat ja oravat eivät voineet kaivaa siihen.

#4
+1
user45
2010-07-26 19:40:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelen vain pääni yläosaa, ehkä puinen (sypressi) runko, laita metalliristikko pohjan yli (ehkä jonkinlainen galvanoitu ritilä) ja kiinnitä se muutamalla sypressin palalla. Laita sitten maisemakangas metalliristikon päälle ja täytä sitten hiekalla.

Melkein sanoin, että mene suoran metalliristikon kanssa, mutta hiekan ja lasten paino olisi todennäköisesti liikaa, joten sypressin palat tukevat metalliristikon poikki. Näin saat hyvän viemäröinnin ja kyvyn siirtää sitä ympäriinsä (jos laitat sen pyörille).

Etkö ole varma, kuinka kestävä mänty vaneri on mätänemistä tai jos ne valmistavat sypressi vaneria.

#5
+1
Amy S.
2015-04-12 01:17:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä verhoa, jonka läpi on työnnetty paljon pieniä reikiä. Pistin reikiä läpi lihan pehmittimellä. Leikkain sen yksinkertaisesti kokoon ja nitoin sen pohjaan. Toimii hyvin :)

#6
  0
Jae
2015-04-13 08:09:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maisemakangas, koska vaikka olisitkin pannut mätänevää puuta. Kun hiekka on lisätty painoon, se estää sinua liikkumasta. Maisemakangas on aina helppo hankkia ja vaihtaa. Tässä on hieno muotoilu pitämään ottajat poissa ja antamaan sateen valua läpi. Jae

great design I am making now

Tämä muotoilu pitää suuret ottajat poissa. Mutta hiiret ja hämähäkit pääsevät sinne helposti. Lisäksi pysyvät ulkonemat ovat tärkeimpiä mustia leskien lepopaikkoja - he näyttävät rakastavan olla lähellä puupinoja ja poissa auringosta.
#7
  0
Lisa Rivera-Ames
2020-07-31 06:52:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin näitä hyviä ideoita, mutta minun tapauksessani hiekkalaatikkoalue on suljettu ulkona ja maa on peitetty hernesoralla. Sen sijaan, että sora poistettiin, pidin sitä, koska sillä on pehmustava vaikutus polviin ja valuu vettä läpi alla olevaan maaperään. Pitkän miettimisen jälkeen päätin tarkan koon hyvin kudotusta maton jäännöksestä, MUTTA käännin sen ylösalaisin, koska langat olivat niin tiukasti kiinni, että vain vähän hiekkaa pääsee tunkeutumaan. Sitten kaadettiin 7 pussia valkoista hiekkaa. Tämä toimii toistaiseksi hyvin. Jos kosteus aiheuttaa hometta, valkaisen koko hiekkalaatikon. Vaikuttaa siltä, ​​että herneen soran kerros saa maton ja hiekan pysymään hiukan ilmastettuna. Toistaiseksi kaksosen pojanpoikani rakastavat sitä ja pystyvät jopa lisäämään "vähän" vettä aiheuttamatta suurta sotkua! Joten mitä luulet? Vain minä, Lisa

Tervetuloa sivustoon [diy.se].Olisi hienoa, jos [muokkaat] viestiäsi laitettuina väliin, jotta se olisi hieman luettavampi.Tällä hetkellä se on tekstiseinä ja sitä on vaikea lukea.Koska tämä on kysymys- ja vastausfoorumi, ei yleinen keskustelupalsta, "mitä luulet" -vastaukset eivät todellakaan ole sitä, mitä etsimme (katso [Ohje] -osiosta "vastaaminen" nähdäksesi mitä odotetaan).Suoraan sanottuna vain osan poistaminen tekisi tästä paremman vastauksen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...