Kysymys:
Pitäisikö minun täyttää kulunut laasti ulkotiilessä?
MikeyB
2010-07-23 06:45:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Taloni ympärillä on muutama tiili noin 40 cm: n korkeudella maanpinnasta, jossa tiilien välinen pystysuora laasti on kokonaan pudonnut / heikentynyt.

Muutamissa paikoissa siihen hyönteisiä menee ja tehdään koti.

Minun pitäisi mielestäni täyttää se, mutta en ole varma parhaasta tavasta tehdä se.

Sekoitetaanko laasti? Käytä vain tiivistystä?

Olen SWO: ssa, Kanadassa, joten kaikesta mitä teen, on oltava säänkestävä.

Kuten on todettu, jos ne ovat itkuaukkoja, et todennäköisesti halua täyttää niitä. Muuten sitä, mitä haluat tehdä, kutsutaan "tuck pointingiksi" ja siihen on useita tapoja. Googlen hakemisen pitäisi tarjota sinulle joitain oppaita / videoita.
Voit saada osoittavaa yhdistettä putkessa, kuten kurkku. Paljon helpompi käyttää.
Kaksi vastused:
#1
+7
Doresoom
2010-07-23 19:32:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko se tiilien alarivi, ja ovatko ne säännöllisesti erillään toisistaan? (Luulen, että se on mahdollista vain, jos säätiösi nousee 40 cm: n päähän.) Koska siinä tapauksessa ne itkevät reikiä, eikä niitä pitäisi täyttää. Muuten menisin @ Tester101 vastauksen kanssa.

Toki kuulostaa itkoreikiltä. Jos näin on, älä täytä niitä! Jos olet huolissasi hyönteisistä, hanki hyönteismyrkky tai käytä tuholaistorjunta-asiantuntijaa.
voit myös täyttää itkureiän teräsvillalla. Tällä tavoin se silti tuulettaa, mutta tekee siitä vikojen pääsyn vaikeammaksi.
mikä on ero itkujen ja halkeamien välillä? Jos itkureikien piste päästää kosteutta ulos, eikö halkeamilla saavuteta sama tavoite? Siksi voit vain jättää tietyt halkeamat ilman haitallisia vaikutuksia? Vai pitäisikö sinun täyttää kaikki halkeamat ylläpidon yhteydessä?
@Budric Weep reiät ovat suunniteltuja pystysuoria tiloja ilman laastia kahden tiilen välillä. Ne ovat yleensä vain yksi tiili korkea. Laastin halkeamalla ei ole yhtä paljon avointa pinta-alaa, joten kosteus ei pääse ulos niin helposti. Myös laastin halkeamat leviävät yleensä laajempiin ja pidempiin halkeamiin, kun taas itkoreiät eivät.
#2
+6
Tester101
2010-07-23 07:31:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Varmista, että puhdistat liitoksen erittäin hyvin (jäykällä harjasharjalla) ja varmista, että poistat kaikki pöly ja roskat halkeamasta.
  • Sekoita laastia ja laita se johonkin vastaavaan leivonnaispussiin (asia, jota leipurit käyttävät koristeluun). Suuri Zip-Lock-laukun, jossa on nipattu kulma, pitäisi toimia.
  • Purista pussia niin, että laasti täyttää aukon varmistaen, että laasti menee mahdollisimman syvälle.
  • Pyyhi ylimääräinen ylimäärä laasti.
  • Odota, että laasti kuivuu hieman, ja työkalu sauma vastaamaan olemassa olevia saumoja.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...