Kysymys:
Kuinka saan WC: n huuhtelemaan vähemmän voimakkaasti?
x3ja
2010-07-26 02:06:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käymälämme huuhtelee niin voimakkaasti, että vettä roiskuu sen yläosasta. Voinko jollain tavalla "virittää" huuhtelun niin, että se ei huuhtele niin kovasti?

Se voi olla "ominaisuus", ei "vika" - ghettobidee!
Kaksi vastused:
#1
+9
ManiacZX
2010-07-26 05:37:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täyttösäiliön vesitason säätämiseksi kaikki käymämme wc: t ovat säädettävissä, ei tarvitse asettaa mitään säiliöön äänenvoimakkuuden kompensoimiseksi.

Tulee jonkinlainen uimuri, joka on kiinnitetty venttiiliin. Jotta säiliöön tulisi vähemmän vettä, haluat säätää kellukkeen istumaan alempana säiliössä, joten venttiilin sulkemiseen tarvitaan vähemmän vettä.

Kahdelle tuntemalleni täyttömekanismille:

  • uimavarren tyyliin on joko säätöruuvi tai voit taivuttaa varren.

  • Katso uudempi kelluntaputken tyyli, katso täältä. Jälleen yksinkertaisesti kellukkeen ja yläosan välisessä kiinnityksessä on oltava säätö, siirrä kelluketta alempana säiliössä niin, että pienempi vesimäärä työntää venttiilin kiinni.

#2
+6
Joe
2010-07-26 05:37:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmissa wc-tiloissa (niissä, jotka eivät ole paineistettuja) on uimuri, joka pysäyttää veden säiliöstä tietyllä tasolla. Yleensä on jonkin verran säätöä WC: n täyttötason muuttamiseksi.

Jos asetat jotain säiliöön, huuhtelua kohti käytetyn veden määrää vähennetään, mutta koska vettä on edelleen sama syvyys huuhtelu, se ei muuta huuhtelun alkupainetta, mikä antaa sinulle "voiman" huuhtelun takana.

...

Paineistetut wc: t ovat toinen peto - minulla ei ole koskaan ollut sitä, joten minulla ei ole aavistustakaan kuinka virittää ne. Ne täyttävät suljetun astian, joten ilman altistumista ilmalle heillä on täysi linjapaine huuhtelussa. Toivon, että joko wc: n käsikirjassa tai valmistajan verkkosivustolla on jotain säätöjen tekemisestä.

Jos otat säiliön kannen pois eikä vettä näy, niin se on todennäköisesti paine-avustin. Jos säiliötä ei ole ... no, se johtuu todennäköisesti kokonaan linjapaineesta, kuten kaupallisten käymälöiden kohdalla. (itse asiassa - näin paljon säiliöttömiä wc-istuntoja ollessani Euroopassa ... huuhtelumekanismin ollessa seinässä, joten on mahdollista, että seinässä on säiliö ... mutta minulla on ei ole aavistustakaan siitä, miten mukautat ja / tai huollat ​​niitä).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...