Kysymys:
Miksi käymäläni toimii ajoittain jatkuvasti?
Mike Sherov
2010-07-26 17:10:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen melko paljon korjannut kylpyhuoneeni muuttamisen jälkeen. Muutos on viimeinen ärsytys:

Ei joka kerta, mutta joka kymmenennen huuhtelun jälkeen, WC: nne toimii jatkuvasti. Kuulostaa siltä, ​​että vesi täyttyy noin kahdeksi minuutiksi, pysähdy sitten viideksi minuutiksi ja kuulostaa siltä, ​​että se täyttyy uudelleen ... toistuvasti. Pysäyttääkseen sen, minun täytyy mennä takaisin sisään ja heiluttaa kahvaa.

Kerran otin kannen pois wc: n yläosasta ja näytti siltä, ​​että se menetti hitaasti vettä ylhäältä (tai mitä tahansa sitä kutsutaan).

Onko sinulla ideoita tämän korjaamiseksi?

Kolme vastused:
#1
+15
Tester101
2010-07-26 17:22:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän ensin vaihtaa läpän, se voi olla vanha ja kulunut eikä luo kunnollista tiivistettä. Jos tämä ei auta, yritä vaihtaa pallohana (uimuriventtiili), koska myös nämä voivat vanhentua ja kulua eivätkä toimi oikein.

Jos käytät jotain näistä 1000 Flushes -säiliön sisäisistä puhdistusaineista, se voi syödä kumia ja aiheuttaa läpän vuotamisen.
Jos luet jonkin tällaisen säiliössä olevan tabletin pakkauksen, siinä sanotaan yleensä, että laitetaan vain säännöllisesti huuhdeltaviin wc: iin. Jos vesi istuu säiliössä, saa aikaa syödä kumissa. (Siitä huolimatta minun piti vaihtaa läppä WC: ssä, joka huuhdeltiin säännöllisesti, joten en käytä niitä enää.)
#2
+9
Jeff Widmer
2010-07-26 17:53:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos vettä vuotaa ylhäältä, sulkeutumistaso on todennäköisesti liian korkea (asetettu taso, jossa uimari nousee lopulta ja sulkee veden virtauksen WC-säiliöön). Sitten vesi voi jatkaa "vuotamista" ulos ja lopulta se saattaa saada säiliön aloittamaan täyttämisen uudelleen (tuulisin päivinä saatat nähdä sen tapahtuvan enemmän, kun tuuli puhaltaa ja siirtää vettä wc: ssä ja säiliössä). Sinun pitäisi pystyä säätämään kellukkeeseen kiinnittyvää käsivartta niin, että sammutus tapahtuu ja vesitaso on "putken" yläosan alapuolella (et ole varma, mitä sitä kutsutaan).

#3
+4
Bill Karwin
2010-09-16 09:17:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen myös havainnut, että mineraalien tai raudan sivutuotteiden kerääntyminen voi rikkoa mekanismin, joka antaa kellukkeen havaita veden tason. Minulla on paljon raakaa vedessäni, koska olen kaivossa. Harmiton, mutta haiseva. Joten minun on irrotettava wc-mekanismi noin kuukaudessa tai kahdessa ja puhdistettava kaikki.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...