Kysymys:
Ovatko säiliöttömät vedenlämmittimet sen arvoista kylmässä ilmastossa?
Tester101
2010-07-22 17:58:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin vaihtaa säiliöttömään vedenlämmittimeen. Ystäväni sanoi, etteivät ne ole hyviä kylmässä ilmastossa, koska tuleva vesi on kylmempää ja kestää kauemmin lämpenemistä. Onko tämä perusteltua huolta vai onko nämä asiat suunniteltu käsittelemään tämän tyyppisiä asioita?

"Vesi tulee" - onko sinulla kaupunkivettä vai onko se kaivosta?
@mohlsen: kaupungin vesi.
Kolme vastused:
#1
+11
gregmac
2010-07-23 11:16:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Säiliöttömät lämmittimet luokitellaan määrällä, joka nostaa veden lämpötilaa tietyllä virtausnopeudella (ja kun virtaus nousee, niiden nostama lämpötila on pienempi), esimerkiksi:

  Lämpötilan nousu: 50 ° F 75 ° F 100 ° F Virtausnopeus: 3,8 gpm 2,4 gpm 1,9 gpm  

Pohjimmiltaan mitä alhaisempi tulevan veden lämpötila on, sitä suurempaa yksikköä tarvitset saada. Mitoitus riippuu myös kuuman veden samanaikaisen kulutuksen määrästä ja tyypistä (esim. Kahden suihkun käyttäminen kerralla vaatii suuremman koon kuin tarvitaan vain keittiön pesualtaalle).

Tämä valmistajan sivusto näyttää saapuvat lämpötilat Pohjois-Amerikassa ja auttaa toimittamaan mitoitustietoja niiden mallien perusteella.

Anekdotus, tiedän käytännössä kaikki uudet rakenteet I Olemme nähneet Ontariossa noin muutaman viime vuoden ajan (mukaan lukien Ottawa, Ontario) käyttää säiliöttömiä lämmittimiä.

Resurssi: http://www.tanklesswaterheaterguide.com/

joten voit laskea tämän helposti kaivovedelle, joka on tulossa 250 'ja on aina vakiolämpötila. Viileä.
Ja nestemäisen veden * on oltava vähintään 32 F;Joten 100 ° F: n nousu tarkoittaa 132 ° F: n veden tuottamista.Se on palovammoja;sinulla ei ole mitään syytä tehdä niin tankless.(kaikki syyt tehdä se säiliöllä; legionella.)
#2
+5
Eric Petroelje
2010-07-22 18:05:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun Michiganissa, joten täällä on melko kylmä, ja olen melko tyytyväinen säiliöttömään lämminvesivaraajani. Saattaa haluta tarkistaa vastaukseni tähän kysymykseen, joskin on muita hyviä / huonoja puolia.

#3
+1
Michael
2011-08-30 06:14:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Greg on huomauttanut, mitä suurempi lämpötilaero kylmän ja halutun lämpimän veden välillä on, sitä pienempi virtausnopeus on. Muista kuitenkin, että 2,4 GPM kuumaa vettä riittää melkein kahden suihkun syöttämiseen (suihkupää on 2-2,2 GPM @ 60% kuumaa vettä, ts. 1,2-1,3 GPM kuumaa vettä.) Niin kauan kuin putkesi ovat Tarpeeksi suuri pitämään veden paine, tuo säiliötön malli pystyy käsittelemään kahta kunnollista suihkua ... ei erittäin kuuma, mutta ei myöskään epämiellyttävä.

Säiliöttömät vedenlämmittimet eivät ole "sen arvoista". Se on sen arvoinen, ellet ole propaanilla. Electric tuskin menettää mitään (5-10%), ja maakaasulla ei ole väliä, menetätkö 15-30% valmiustilahäviöiden takia, koska maakaasu on niin halpaa.

Litteän tyhjennyksen aurinko kuuman veden järjestelmät tuhoavat kaiken, myös maakaasun. (Vaikka maksaa itsensä takaisin sähköstä 4-10 vuotta [riippuen sähkön hinnasta, käytön määrästä jne.], Kestää kauemmin itsensä maksaminen verrattuna maakaasuun [12-15 vuotta]. Pienet osat ovat vaihdettava, mutta tasolevyiset tyhjennysjärjestelmät kestävät ~ 100 vuotta.)

Voisitteko selventää "Tuhoa"?
Riippuu siitä, millaista aikajanaa puhut. Aurinkoinen lämmin vesi maksaa itsensä takaisin 5-9 vuodessa riippuen siitä, kuinka paljon kuumaa vettä käytetään jne. Litteä tyhjennysjärjestelmä kestää ~ 100 vuotta. Ainoa tarvittava huolto on lämmönvaihtimen huuhtelu etikalla, pumppujen vaihto ja säätimen vaihtaminen (30 dollaria vuodessa verrattuna säästöihin 500-600 dollaria vuodessa.) Järjestelmän käyttöiän aikana se säästää 484 000 kWh 3-4 henkilön asuinpaikka. Jos lukitset 0,12 dollaria / kWh, se on 58 000 dollaria. Jos lasket sen 5%: n vuotuisella energian inflaatiolla, se on noin 1 500 000 dollarin säästö.
@Michael Uskon, että olet yliarvioinut säästöt kertoimella 30. 1,5 miljoonaa / 30 = 50 000, mikä on eliniän säästöjä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...