Kysymys:
Mikä on "nupin ja putken johdotus"?
Walker
2010-07-22 13:59:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletan, että tämä on jokin USA: n johdotusjärjestelmä, olenko oikeassa?

Kolme vastused:
#1
+20
Vebjorn Ljosa
2010-07-22 14:32:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nuppi- ja putkijohdotuksessa käytetään kahta erillistä kuparijohtinta, joista kukin on eristetty puuvillakankaalla tai pehmeällä kumilla. Johtimet on kiinnitetty tiukasti seiniesi ja lattiasi onteloiden läpi, ja ne riippuvat siitä, että ne on erotettu ilmalla ylikuumenemisen välttämiseksi. Palkkien läpi johtimet kulkevat posliini putkien läpi. Seinä- ja lattiaonteloissa ne kiinnitetään ajoittain posliinin nupilla.

Nuppia ja putkijohtoja käytettiin yleisesti Pohjois-Amerikassa 1880-luvulta 1930-luvulle.

Katso myös http://diy.stackexchange.com/questions/20/should-old-knob-and-tube-wiring-be-replaced/20279#20279
#2
+12
gbroiles
2010-07-24 11:41:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedialla on melko hyvä selitys kuvilla.

knob and tube wiring in 1930s home

Vain nähnyt tavaraa kerran. Todella pelottava.
#3
+3
user45
2010-07-22 14:57:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nuppi ja putki olivat vakiona kauan sitten. Nyt monet vakuutusyhtiöt pitävät sitä verbotenina ja usein korvataan, kun koti tulee sopimukseen (joko myyjä korvaa sen tai pudottaa talon hinnan merkittävällä summalla ja ostaja korvaa sen).

Entisenä omistajana talossa, jossa on nuppi ja putki Teksasissa, minulla ei ollut ongelmia kodintarkastuksen kanssa ostaessani paikkaa tai myymällä sitä, eikä minulla ollut ongelmia vakuutusten kanssa. Nuppi ja putki eivät ole luonnostaan ​​vaarallisempia kuin mikään muu vanhempi johdotusjärjestelmä. Turvallisuus on paljon huolta alumiinijohdotuksesta. Suurin ongelma vanhempien johdotusten yhteydessä on ylikuormitus - vanhemmissa taloissa ei yksinkertaisesti ole sopivaa piirien määrää ja kantavuutta nykyaikaiseen käyttöön.
Joitakin turvallisuusongelmia ilmenee, kun johtosuojus hajoaa ja putoaa ja lisäät esimerkiksi eristystä kattoon - se koskettaa paljaita johtoja ja aiheuttaa lyhyitä / tulipalovaaroja.
Minulla ei ollut vaikeuksia saada vakuutusta nupista ja putkesta. Kun löysin yrityksen, jolla on kokemusta K&T: stä, tarkastustodistuksen ja vakuutuksen saaminen oli sujuvaa. Katso myös http://diy.stackexchange.com/a/20279/5960. K&T on juotettu ja (ellei sitä ole murtauduttu kunnostamiseen) todella vankka.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...