Kysymys:
Kuinka voin lisätä katkaisijoita, kun katkaisijalaatikko on täynnä?
bengineerd
2010-07-22 20:02:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Edellinen omistaja johti taloni kokonaan uudelleen. He repivät kaikki vanhat nupit ja putket ja korvasivat ne modernilla johdotuksella. Arvostan tätä ehdottomasti, mutta valitettavasti he eivät jättäneet mitään ylimääräistä tilaa uudelle katkaisulaatikolle. Jokainen paikka on täytetty virrankatkaisimella.

Ei ole myöskään, että piirit ovat liian vapaita. Sen vain pieni katkaisulaatikko. Se sopii tarkalleen talon vaatimuksiin, mutta ei jätä tilaa tuleville laajennuksille.

Mitkä ovat vaihtoehtoni lisätä lisää katkaisijoita? Voinko lisätä alakatkaisijalaatikon? Vai pitäisikö minun vain korvata koko asia suuremmalla?

Tandemkatkaisija maksaa noin 3 kertaa enemmän kuin kaksi yksittäistä katkaisijaa. Riippuen siitä, kuinka monta haluat lisätä, voi olla halvempaa saada vain alipaneeli.
Kuusi vastused:
#1
+13
Rod Fitzsimmons Frey
2010-07-22 21:33:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa syy korvata koko laatikko on estetiikka: jos seinällä ei ole tarpeeksi tilaa kahdelle laatikolle tai laatikko on kaapissa tai kaapissa, jossa ei ole fyysistä tilaa.

Uuden katkaisulaatikon asettaminen on paljon helpompaa kuin koko laatikon vaihtaminen. Jos vaihdat koko laatikon, sinun on johdotettava jokainen katkaisija. Kun alkuperäinen laatikko oli kytketty, jokaisessa johtimessa oli paljon löysää, mutta jokaisen katkaisijan asennuksen jälkeen johdot olisi leikattu. Hyvä sähköasentaja sallii johtojen löysyyden katkaisijoiden jne. Uudelleenmäärittelyä varten, mutta jos se on pieni laatikko, sinulla ei ehkä ole tarpeeksi johtoa tai saatat päätyä johtojen käyttämiseen tavoilla, jotka eivät ole niin siistejä tai ammattimaisia ​​kuin sen pitäisi olla .

Toisaalta uuden kotelon kanssa sinun on poistettava vain yksi 220 V: n tai kaksi vierekkäistä 110 V: n katkaisijaa. Vanhat johdot voidaan ajaa kytkentärasiaan, jotta ne antavat niin paljon pituutta kuin tarvitset johdotukseen uuteen laatikkoon.

Kuten Mike Sherov totesi, sinun on oltava varma, että palvelusi pystyy käsittelemään kuormituksen ja piirien määrän. Se on sijaintikohtainen koodiongelma. Jos nupin ja putken johdot vaihdettaisiin äskettäin, olisin yllättynyt, jos vanhaa palvelua (todennäköisesti 50 tai 60 ampeeria) ei päivitetty osana tätä prosessia (todennäköisesti 150 tai 200 ampeeriin).

Jos uudet piirisi ovat palvelusi puitteissa ja paikalliset määräykset sallivat, voit tehdä tämän itse. Jos päätät tehdä sen itse, joillakin lainkäyttöalueilla voit kysyä tarkastajalta, pitävätkö suunnitelmasi sinut koodissa, säästääksesi sähköasentajan kuulemisen kustannukset. (Joissakin paikoissa he ovat tietysti liian kiireisiä tällaisiin kysymyksiin.) Tai voit tutkia itse: se ei ole vaikeaa, jos sinulla on pääsy koodikirjaan.

Erinomainen asia langan löysyydestä. Valitettavasti kuka tahansa, joka johti talon uudelleen, jätti hyvin vähän löysää linjaa. Se on ollut täydellinen kipu perseeseen joka kerta, kun minun on pitänyt liittyä olemassa olevaan piiriin. Kuulostaa siltä, ​​että toisen laatikon lisääminen on paras tapa edetä. Jos menen tällä reitillä, onko toisessa laatikossa enemmän tehorajoituksia?
@bengineerd:-alipaneelilla on omat rajoituksensa, ja sitä rajoittaa myös pääpaneelin katkaisijan koko, jota käytetään alipaneelin suorittamiseen. Alipaneelien yleiset koot ovat 40A ja 60A. 60A: n alipaneelin lisääminen ei tietenkään tarkoita sitä, että sinulla on ylimääräinen 60 A: n kapasiteetti talossa, tuleva palvelu rajoittaa sinua edelleen.
Voit käyttää 100 ampeerin alipaneelia ja syöttää sen 40, 60, 80 tai 100 ampeerin katkaisijalla päälaitteesta käyttämällä suurempaa alipainiketta, mikä antaisi enemmän tilaa eikä törmää nykyiseen ongelmaan enää niin kauan kuin pääpaneeli pystyy käsittelemäänylimääräinen kuorma.
#2
+11
Tim Post
2010-08-07 16:53:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. käytä tandemkatkaisijoita
  2. Asenna alipaneeli

Molemmilla reiteillä on varoituksia. Kun käytät tandemkatkaisijoita 120 voltin järjestelmässä (ts. Neutraalilla), haluat välttää jotain, jota kutsutaan monisyöttöksi. Toisin sanoen kaksi saman vaiheen piiriä jakaa saman neutraalin. Kun käytät tandemkatkaisijoita, se on erittäin helppo tehdä vahingossa.

Jos olet Yhdysvalloissa, näet mittarista kaksi syöttölaitetta, yhdessä niistä on todennäköisesti punaisia nauha siinä, toinen on musta. Nämä ovat vaiheitasi. Normaalisti jokainen toinen katkaisija on eri vaiheessa, mutta tandemkatkaisijat asettavat molemmat piirit samalle. Varmista, että molemmilla tandemiin liitetyillä piireillä on oma neutraali (valkoinen johdin).

Vaikka saatat pystyä asentamaan tandemkatkaisijan itse (suosittelen lämpimästi kutsumaan pätevä ammattilainen), varmasti haluavat sähköasentajan asentavan alipaneelin. Ne eivät poikkea paljoakaan tavallisesta paneelista lukuun ottamatta seuraavia:

  • Maa- ja nollajohtimet on eristetty, ei sidottu alipaneeleihin
  • Haluat katsella kuormiasi
  • Haluat olla varovainen sijoittamalla alipaneelia syöttävän katkaisijan, jotta et kehitä hot spotia pääpaneeliväylässä. Et esimerkiksi halua 100 A: n alipaneelikatkaisijaa keskelle vedenlämmitintä ja ilmastointilaitetta.

Kummassakin tapauksessa suosittelen todella sähkömiehen soittamista.

Haluan lisätä, että jos sinulla on 240 V: n piiri ja haluat asentaa tandem-katkaisijan, saat nelinapaisen katkaisijan. Se on pohjimmiltaan 4 1/2-kokoista katkaisijaa, jotka on liimattu yhteen.
Joissakin maissa on laitonta tehdä oma sähkötyösi, ellet ole pätevä sähköasentaja. Jotkut maat sallivat pienten muutosten tekemisen katkaisijaan tai mittariin. Jos jokin menee pieleen (vakuutuksesi ei välttämättä kata sinua). Kutsuisin sähkömiehen tähän työhön.
Ehkä hänellä voisi olla suurempi suuremman kapasiteetin paneeli?
Joo, palvelu "raskas ylös" olisi myös hyvä vaihtoehto täällä.
Luulen, että sinulla on väärä terminologia, monilankainen haaroituspiiri on 2 virtapiiriä, joilla on neutraali. Myös paneeli on luokiteltava tandemkatkaisijoille, jotta ne ovat koodin mukaisia.
#3
+3
Mike Sherov
2010-07-22 20:20:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella siitä, kuinka monta katkaisijaa aiot lisätä ja millaista palvelutasoa jo saat. Suurimman osan ajasta katkaisijalaatikkosi piirien määrä vastaa saamasi palvelutasoa. Henkilökohtaisesti suosittelen hankkimaan tähän sähköasentajan laskemaan energiantarpeesi.

Jos tiedät kuitenkin, että sinulla on riittävä teho ja olet kiinnostunut lisäämään vain yhden tai kaksi virtapiiriä, voit jakaa poskikatkaisimilla yhden katkaisijan normaalisti varatun tilan kahteen.

Kuten aina, varmista, että käytät osia, jotka valmistaja on määrittänyt sopivaksi.

#4
+1
kkeilman
2010-08-06 03:59:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että palvelusi mahtuu lisäpiireihin, voit asentaa tandem-katkaisijat korvaamaan 15 ampeeripiirisi - pohjimmiltaan kaksi katkaisijaa, jotka on jaettu yhdeksi katkaisijan muodoksi. Jos olet vaihtanut kaikki valitsemasi katkaisijat tandemeihin, joiden pitäisi lisätä runsaasti tilaa koodin sallimiin ylimääräisiin piireihin. Se on oikeastaan ​​ainoa tapa saada lisää piirejä katkaisijalaatikkoon korvaamatta koko palvelua.

Tandem Breaker

Sinun on myös varmistettava, että paneeli sallii tandemkatkaisijoiden käytön haluamissasi paikoissa.
#5
-1
user46309
2015-12-06 10:56:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että NEC Code on ristiriidassa, jos tandemkatkaisin asennetaan sähköiseen paneelikoodiin. Et voi ylittää napojen määrää, jotka paneeli on suunniteltu sijoittamaan, kuten 30 piiripaneeli, jossa on 2 pinottua tai tandem-katkaisijaa, tekee siitä 32 napaa, koska kukin yksittäinen katkaisija on 1 napainen ja kaksinkertainen katkaisija on 2 napaa, joten jos paneeli on täynnä ja laitat tandemkatkaisijan 1 normaalin katkaisijan tilalle, lisäät 1 napaa enemmän kuin paneeli on suunniteltu ei voi päästä eroon uudella rakennuspaneelilla, se epäonnistuu tarkastuksessa sanomatta, että kodin omistajana et voi tehdä sitä vain sanomalla, että sähköasentaja on koodin vastainen tekemään sen

Hei, tervetuloa Stack Exchangeen. Vastauksessasi on hyviä tietoja, mutta sitä on vaikea lukea. Voit harkita sen muokkaamista lisäämään muutaman jakson.
1) Koodi koskee * kaikkia *, ei pelkästään luvan saaneita sähköasentajia. 2) Tandemikykyiset paneelit ottavat tämän huomioon paneeliluokituksessaan (esimerkiksi tyyppi BR luetellaan ja piirretään kaaviona kuten sanotaan, 16/32 -paikkapaneeli osoittaa, että siihen voi kulua 16 täysleveää katkaisijaa tai 32 piiriä tandemia / nelinkertaiset katkaisijat).
#6
-3
Michael Stewart
2014-01-23 05:34:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos paneeli on ladattu kapasiteettiin, sinun on todennäköisesti päivitettävä palvelu. Alipaneelit ovat halpa katkaisu ja aiheuttavat vain enemmän stressiä päävirtakatkaisimellesi, ja kun se menee, voit tarkastella hätäpalvelun muutosta, joka on SUURA taalaa.

Tämä ei voisi olla väärin. Jos lisäät katkaisijat mihin tahansa paneeliin, ampeeri ylittää todennäköisesti palvelun koon. Alipaneelit eivät itsessään aiheuta pääkatkaisijan rasitusta. Olettaen, että kuorma on oikein otettu huomioon, ei ole mitään syytä tarvita päivityspalvelua.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...