Kysymys:
Mikä on oikea tapa asentaa / maalata jalkalista?
gregmac
2010-07-28 12:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen asentanut joitain uusia jalkalistat, vaikka en ole varma, onko minulla oikea menetelmä. Näin teen:

 1. maalaa jalkalista
 2. maalaa seinät
 3. leikkaa ja asenna jalkalevy (brad-naulaimella ja / tai nestekynnillä)
 4. Hiekkaa kulmien ulkopuolelle, jotta ne eivät ole yhtä teräviä
 5. Mene naulanreikien ja suorien liitosten läpi kitillä ja tiivistä kulmat tiivisteellä
 6. Hiekkakitti korkealla hiomalla (vain tasoittaa sitä)
 7. Maalaa kaikki kitit / tiivisteet

Tämän menetelmän haittapuoli on, että on (joissakin paikoissa) pieni, mutta huomattava rako jalkalistan yläosan ja seinän välillä. Melkein missä tahansa, jos haluat, voit työntää paperinpohjan jalkalevyn taakse. Suurimmalla osalla uusista rakennuksista, joita olen nähnyt, ei ole tätä aukkoa, ja yleensä jos seinät / sisustus maalataan uudelleen jossain vaiheessa, se myös sulkee aukon.

Onko jokin vaihe, jonka ohitan, missä ihmiset sulkevat yläreunan koko matkan? Vai teenkö tämän täysin väärin?

Yksitoista vastused:
#1
+16
Eric Petroelje
2010-07-28 17:32:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tavallisesti korjaat jalkalevyn ja seinän välisen aukon. Siksi en yleensä vaivaudu maalata reunusta ennen sen asettamista (ellei tahraa sitä).

Yleensä pohjustin seinän ensin, sitten laitoin reunuksen, kitin / tiivisteen, maalaa leikkaus ja maalaa sitten lopuksi seinät.

#2
+6
Jamie
2013-03-25 03:39:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaiheet ovat:

 1. hiekkaa esikäsitelty päällyste
 2. asenna leikkaus
 3. kitti naulanreiät ja tiivisteen yläosa ja muu paikka puun reunalla. Ikkuna pysähtyy, neljänneskierros, kotelo, ovi pysähtyy. Ainoa poikkeus on se, missä lattia kohtaa pohjan.
 4. Hiekkaa kitti.
 5. Jos ruiskutat verhoilua, teippaa kaikki ikkunat.
 6. Maalileima. Jos harjattu, lisää maalilisäainetta Floetrol harjaviivan vähentämiseksi.
 7. Rullaa ja leikkaa seinät.

Ovien kohdalla haluat harjata yksityiskohdat ja käyttää pieni banaanirulla tasaisen alueen vierittämiseksi.

Äänesti Floetrolista, upea vinkki!
#3
+5
Scott P
2010-07-28 20:08:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asensin juuri jalkalevyn koko taloni läpi. Sulkin jalkalistan yläosan, kuten ajattelet.

Käytin maalattavaa silikonitiivistettä, kuten DAP Dynaflex. Kun se oli kuivunut, menin takaisin yksityiskohtaisella harjalla ja maalasin tiivistysjalustan värin.

Se on muutama ylimääräinen työtunti, mutta se näyttää hyvältä.

Maalarimme teki pari huonetta, ja näin hän teki sen myös.

Sen lisäksi mielestäni sinulla on prosessi alhaalla. Maalaa ensin siksi, että voit rullata maalia pitkiä osia. Luota minuun, jalkalaudan maalaus asennuksen jälkeen on hullua. Myös maalaus jalkalistan leikkaamisen jälkeen vie paljon kauemmin kuin koko jalkalistat nauhoittaminen ennen leikkaamista.

#4
+4
Jeff Widmer
2010-07-28 16:27:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Taloni jalkalevy on valkoinen, joten kun minun on jouduttu vaihtamaan / poistamaan joitain, huomaan, että alkuperäinen rakentaja oli laittanut rungon yläosaan. Joten kun laitan sen takaisin, minäkin lisätään rivi ylempää reunaa pitkin täyttämään aukot ja luulen myös, että se todella antaa sille lopullisen ilmeen. Tietenkään tämä ei toimisi yhtä hyvin, jos jalkalevy ei ole valkoinen (ja luultavasti en suosittele sen tekoa silloin).

+1 Voit käyttää värillistä tiivistettä, jos sinulla on luonnollinen tai petsattu leikkaus.
Lateksitulppa on maalattava, enkä ole nähnyt maalia tarttuvan siihen.
#5
+4
craftsman123
2014-03-27 10:02:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korjaan uudistuksia ja tulva- / tulipalovaurioita elantoni korjaamiseksi. Useimmat työpaikat vaativat kipsilevyä, lattiaa, leikkausta ja maalausta. Paras tapa tehdä se on

 1. päällystetty ja ensimmäinen maalikerros kipsilevylle / leikkaukseen
 2. asenna leikkaus
 3. kitti kynsien reiät ja tiiviste reunat / kulmat
 4. 2 ja maalikerros kaikessa

Tämä helpottaa pohjustusta ja ensikerrosta sekä kiinteää viimeistelykerrosta. Maalareiden kitti tulee levittää niin, ettei hiekkaa ole ylimääräistä (siinä lukee "älä hio" astian suuntaan). Jos teet siitä pallon, työnnä se kynsien reikään ja hiero sitten palloa pari kertaa sen paikan yli, sen pitäisi päästä eroon kaikesta pinnan yläpuolella

#6
+1
user45
2010-07-28 16:15:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rajain hiljattain kaapin oven uudelleen ja yläosassa oli pieni rako siirtymisen tai asettumisen ansiosta. Naulasin koristelistan ja käytin sitten aukon täyttämiseen Elmerin valkoista puukittiä. Sitä on useita värejä ja maaleja. Helppo levittää myös, käytin vain sormeani tasoittamaan aukkoa ja pienen maalin jälkeen et edes voi kertoa, että se on siellä.

En pidä sitä asennuksen "askeleena" sinulla on todennäköisesti vain pieni vika tai loimi joko jalkalevyssä tai seinässä. Vain yksi elämän pienistä asioista.

#7
+1
Tester101
2010-07-28 16:51:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos aukko ei ole liian suuri, jätän sen vain. Jos rako on havaittavissa ja häiritsee sinua, poistaisin jalkalevyn ja leikkaan / hiekka pois kaikki sen takana olevat, jotka pitävät sitä poispäin seinästä, pidä mielessä, että sinulla saattaa vielä olla pieniä aukkoja paikoissa, joissa seinä tai jalusta ei ole täysin suora .

Voit myös asentaa jalkalevyn hyvin pieneen kulmaan (käyttämällä välilevyjä) niin, että yläosa koskettaa seinää jättämättä rakoa, mutta pohja on hyvin pieni määrä. varmista, että kulma on hyvin pieni, muuten se on havaittavissa, mutta enimmäkseen kukaan ei huomaa pientä kulmaa jalkalaudalla.

Ainoa paikka, jossa käytän kynnettä jalkalevyn päällä, on kylpyhuone / keittiö, vain varmistaaksesi, että vesi pysyy ulkona jalkalevyn takana.

#8
  0
user38406
2015-06-13 18:17:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta on helpompaa saada pohjustetut jalkalistat. Leikata. Asentaa. Levitä maali asennuksen jälkeen. Muista vain teipata seinät ja lattia.

#9
  0
Frj022461
2015-10-29 03:44:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on upouusi matto, joten aion maalata ensin jalkalistat ja sitten leikata sinetöidä yläreunat levittämällä jalkalevyä seiniin ja sitten koskettaa maalia, kun kaikki on tehty. Muuten aion tehdä sen täsmälleen samalla tavalla kuin sinäkin, paitsi lisäämällä sinetti jalkalistan yläreunan ympäri, kuten ehdotettiin.

#10
  0
DavidN
2016-09-24 00:40:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi käyttämäni vinkki on liu'uttaa pitkä paperiarkki (kuten halvat "pakkauspaperi" -tavarat) koko jalkalevyn alle, ennen kuin kiinnitän sen seinään (varmista, ettei se ole puristuksissa ja voidaan vetää ulos). Sitten kun maalaan, minulla on jo kilpi suojaamassa lattiaa ja vedän sitten paperin ulos ennen kuin maali on täysin kuivunut ja "liimattu" paperiin.

työpaikkoja).
#11
  0
William A. Kardine
2016-10-21 08:24:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä tulee valkoiseen jalkalevyyn kovapuulattian päällä, saan yleensä pohjustetun pohjalevyn, laitan yhden hyvän viimeistelykerroksen ennen asennusta. Käytän vahapaperia jalkalevyn alla, joka on tilapäisesti paikallaan lattialla maalariteipillä, maskina toisen jalkalistan maalipinnalle. Vahapaperi poistetaan heti sen jälkeen, kun toinen maalikerros on levitetty. Kynsien reikien täyttäminen ja tiivistäminen voidaan tehdä ennen 2. maalikerrosta. Joillakin suunnitelmilla kenkien muovaus voidaan poistaa tällä menetelmällä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...