Kysymys:
Mikä on helpoin tapa kalastaa kaapelia katon läpi?
Adam Robinson
2010-07-24 05:56:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun täytyy kalastaa kaiutinjohtoa alakerrassani viereisen ulkoseinän alaosaan. Ongelman lisäämiseksi kattopalkit kulkevat kohtisuoraan suuntaan, joka minun on johdettava kaapelia. Minusta tuntuu siltä, ​​että tiedän jo vastauksen tähän, mutta onko muuta mahdollista kuin leikata useita reikiä kattoon porauspalkkien läpi? Juoksu on noin 10 jalkaa.

MUOKKAA

Katto on sileä kipsilevykatto. Palkit ovat minä palkkia.

Onko katto sileä vai kuvioitu? Onko se kipsilevy vai kipsi?
Viisi vastused:
#1
+9
Joe
2010-07-24 07:12:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitse kruununmuovausta tai asenna joitain piilottaaksesi piipun. Katso vastaukseni takakaiuttimien johdotukseen

Näin tämän kysymyksen, mutta nämä kaiuttimet eivät valitettavasti ole lähellä kulmaa.
@Adam - käytät muovaus temppua juostaaksesi huoneen pituuden, sitten juokset pitkin palkkeja pikemminkin kuin poikki.
Erinomainen asia. Tämä voi vain olla se, mikä työntää minut reunan yli kohti kruunulistan asettamista alakertaan.
#2
+3
Michael Kohne
2010-07-24 06:10:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea Google-porausbittilaajennus osoitti 72 ": n laajennuksen - joka saattoi ainakin vähentää mukana olevien reikien määrää.

Pidän lähestymistavastasi ja haluan tilata uutiskirjeen.
#3
+3
Jeremy McGee
2010-07-24 11:17:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talostasi riippuen voi olla helpompaa nostaa lattia yllä olevassa huoneessa. Katon yli kulkevaa kaapeli- tai putkijohtoa on melkein varmasti, ja joustopalkissa on jo reikiä tai lovia.

Lattialaudojen nostaminen on paljon helpompaa kuin sekoittaminen katon kanssa!

Valitettavasti yläkerta on seinästä seinään matto vanerialustalla. Vaikka ilmeisesti vielä mahdollista, vedän paljon mattoa ja vaneria.
#4
+1
Jeff Widmer
2010-07-24 14:34:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saatat olla parempi välttää kattoa kokonaan ja mennä aina kellariin (jos mahdollista), poikki, sitten takaisin ylös tai mennä ylös ullakolle, poikki ja sitten takaisin alas. Se lisää noin 20 metriä lisää juoksulle, mutta olettaen, että sinulla on pääsy joko kellariin tai ullakolle, se olisi huomattavasti helpompaa.

Valitettavasti talo on laatalla. Joka tapauksessa kaiuttimet menisivät kattoon jonkin matkan päässä seinästä, joten kattoa ei tarvitse välttää.
Onko ullakko? Vai oletko 2 tarinan ensimmäisessä kerroksessa? Koska vaikka se on niskan kipu, on todennäköisesti helpompi sitoa ne ullakolle kuin porata kaikki reiät.
#5
+1
WRB
2015-01-22 20:00:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todellinen totuus on, että tähän ei ole helppoa ja halpaa tapaa. joudut tekemään vähän suurinta osaa näistä ehdotuksista. Leikkaa reikiä, käytä poranterän jatkoa, laastaria, teippiä, mutaa, tekstuuria, sovita maali tai maalaa mahdollisesti koko katto uudelleen. Jos tämä ylittää sinut, vuokraa urakoitsija. Tai Bose myy tilaääntä, jossa on vain heijastettua äänitekniikkaa käyttävät etukaiuttimet. Tätä ei luultavasti halunnut kuulla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...