Kysymys:
Millä tavoin johdot takakaiuttimia kotiteatterijärjestelmässä?
Ron Harlev
2010-07-23 23:39:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaksi takakaiutinta, joita en koskaan käytä, koska minulla ei ole (vielä) hyvää tapaa kytkeä niitä.
Minulla on kovapuulattia. Ja huoneen sivu, joka on lähinnä TV + Audio -lähdettä, on auki. Joten minulla ei ole seinää johtamaan kaapelia sen vieressä.

Luulen, että viimeinen lause virittää tämän kysymyksen pois aiheesta. Olisin hyvä kysymys, jos kyse olisi langan kalastustekniikoista, mutta sitten ei olisi väliä, että se on kotiteatterijärjestelmä, se olisi sama kaikenlaisille langoille.
Entä kellarissa / ryömintätilassa, ullakolla, jalkalistojen takana? Vai ovatko kaikki nämä poissa kysymyksestä?
Ehdotan, että poistat viimeisen lauseen, ja kysymys tulee olemaan täysin aiheen mukainen. Tein sen, mutta minulla ei ole muokkausoikeuksia * sob *
ehkä ajattele langatonta?
@Mohlsen, En tiedä, onko huumoria tarkoitus siellä vai ei ... nämä asiat voivat kadota Internetissä ...
Neljä vastused:
#1
+10
Joe
2010-07-24 00:50:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos asennat huoneeseen, jossa et voi pudota huoneen ylä- tai alapuolelle kaapeleiden ajamiseksi, harkitse kruunumuotin asettamista - se jättää yleensä takana pienen kanavan, joka on ihanteellinen kaiutinkaapeleiden piilottamiseen. / p>

Sen jälkeen voit rei'ittää reiät seinän yläosaan, jossa sinun täytyy juosta pystysuoraan, kalastaa johdot läpi, nitoa se nurkkaan ja asentaa kruunulista kaiken piilottamiseksi.

Voit myös mennä matalalle reitille ja piilottaa ne jalkalevyidesi taakse, mutta niiden takana ei ole aina tyhjää tilaa, joten tämä saattaa muuttua hieman epämääräisemmäksi, jos sinun on leikattava kipsilevy (tai kipsi vanhemmissa kodeissa) luo kanava, jota voit käyttää. Sinulla on myös ongelmia jalkalistojen kanssa, jos sinun on mentävä oviaukkojen ohitse.

Saattaa olla parempi (ja helpompaa) vain leikata kanava jalkalevyssä. Lankamittarista riippuen tämä voidaan 'helposti' tehdä pyörösahalla, vaikka reititin tai pöytäsaha toimisi todennäköisesti paremmin. Tietysti peruslevystä riippuen.
Jos oviaukossa on ovi (tai leikkaa sen ympärille), on melko helppo mennä sen taakse. Hankala bitti olisi oviaukko, joka on vain kipsilevy ilman leikkausta.
Olen tehnyt sen tällä tavalla, ja suosittelen ehdottomasti yrityksiä kalastaa kaapeleita seinien tai katon läpi.
@Rob - saatat silti joutua käyttämään seiniä, mutta etuna on, että olet aina pystysuorassa seinien läpi, ei palkkien kautta; Jos joudut juoksemaan seiniin kattoasennusta varten (projektori, kaiuttimet jne.), voit tulla sisään seinästä, joten olet menossa koskenlaskojen kanssa sen sijaan, että sinun tarvitsisi lyödä reikiä niiden läpi.
Joo, myös sitä tarkoitin. Pudotan seiniin saadakseni kaapelin alas pistokepaneelini. Minun ei tarvinnut taistella palkkien kanssa.
#2
+5
Eric Petroelje
2010-07-24 00:09:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko ajatellut käyttää kattokaiuttimia? Sitten voit kalastaa johdot katon läpi (olettaen, että palkit kulkevat oikealla tavalla tai sinulla on pääsy ullakolle).

Nämä ovat hienoja. Sain parin 3-tie 12 "cieling-kaiuttimia hintaan 160 AUD, koska olin samassa veneessä kuin op. En koskaan katunut sitä.
@Farseeker - sovittu, käytin niitä etu- ja takakaiuttimiin (8 "edessä katossa, 6" takana seinässä) enimmäkseen parempaan vaimon hyväksymistekijään. On ollut erittäin tyytyväinen heihin.
Haha kyllä, kaiken, mikä saavutetaan vaimon hyväksymistekijällä, on oltava hyvä vastaus
#3
  0
Ron Harlev
2013-12-05 23:00:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helppo asennus + edullinen langaton ratkaisu ovat nyt saatavilla. On olemassa muutamia soundbar-järjestelmiä, joissa on joukko langattomia subwoofereita ja takasatelliittikaiuttimia

Esimerkki Vizio S4251W-B4

Vain linkkivastaukset eivät ole niin hyviä, varsinkin kun linkit menevät 404.
outo. linkki toimii edelleen täällä
#4
-1
csmba
2010-07-24 04:43:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan vain soundbarin.

Ei niin hyvä kuin todelliset 2 takakaiutinta, mutta parempi kuin 2, eikä se voi ylittää sen yksinkertaisuutta (yksi tuote korvaa 4 kaiutinta, DVD-soittimen ja AV-kotelon).

Koska tämä on DIY-sivusto eikä kotiteatterisivusto, neuvot komponenttien valinnasta sen sijaan, että auttaisivat tekemään itse tekemiseen liittyvää toteutusta, eivät todennäköisesti ole sopivia.
Luulen, että liioittelet maailmankaikkeuden omaa merkitystä ... kevennä. Plus, on täysin hyvä vastaus kertoa jollekulle paras tapa tehdä jotain, jos et tee sitä.
Olen csmban kanssa Joskus paras vastaus on "Älä vaivaudu, tee tämä sen sijaan"


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...