Kysymys:
Mitä voin ripustaa kehyksetön peili?
Mike Sherov
2010-07-28 07:35:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin ripustaa peilin kylpyhuoneeni seinälle. Se painaa noin 20 paunaa. Peilin takaosassa ei ole sisäänrakennettuja koukkuja? Mitä minun pitäisi käyttää tämän asian ripustamiseen?

Kolme vastused:
#1
+14
Jeff Widmer
2010-07-28 16:07:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Home Depotista (tai Lowesista) sinun pitäisi löytää nämä jousikuormitetut peilin kiinnityspidikkeet, jotka on tehty erityisesti peilin ripustamista varten. Ne eivät ole läheskään yhtä suuria kuin j-kanava, ja kahden ylimmän sisällä on pieni jousi, joten he tarttuvat peiliin (ja sopivat tiukasti lasiin).

Laitat kaksi ilman jousia pohjaan ja peili vain istuu niihin. Kaksi ylhäältä lisättyä (jouset) estävät peilin putoamisen eteenpäin. Tietenkin olisi parasta, jos saat ne seinän palkkiin. Ja tuskin huomaat peilin kiinnikkeitä, kun se on paikallaan.

Mirror mounting clips

Myös jousittamattomia pidikkeitä on. Yleensä ne ovat vain pieniä kirkkaita muovisia L-kiinnikkeitä, joissa on ruuvinreikä. Ne eivät todennäköisesti ole kovin vahvoja, joten haluat käyttää paljon niistä. On olemassa kestävämpiä vaihtoehtoja, kuten nämä tavarat ...
#2
+6
aphoria
2010-07-28 07:40:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nestekynsien peililiima, mutta siinä sanotaan, että sinun on käytettävä myös mekaanista tukea, kuten hyllykulma tai J-kanava.

Toinen vaihtoehto on Heavy Duty Construction Adhesive, joka pitää sisällään kaiken. Uudessa talossamme asensimme jokaiseen kylpyhuoneeseen suuret, kehyksetön peilit käyttämällä tätä ja se toimi hyvin.

PÄIVITYS

Kuten Alex huomautti kommenteissa, Heavy Duty Construction Adhesive -sivusto ei suosittele sen käyttöä peileihin. Heillä on kaksi muuta tuotetta, jotka on tarkoitettu erityisesti peileihin, Peililiima (LN-930) ja Peililiima (LOW-VOC) (LN-730)

+1 rakennusliimalle. Olen nähnyt tämän tapahtuneen monta kertaa, tuska poistaa, jos tarvetta ilmenee, mutta sen pitäisi pitää peiliä pitkään.
Ai! Alasäänestys? Kuinka et pidä Liquid Nailsistä?
Heavy Duty Construction Adhesiven verkkosivustolla sanotaan erityisesti, ettei sitä suositella peileille. Mietin mitä siinä on?
@Alex Hmmm ... hyvä asia. Se on kulunut vuodesta siitä, kun teimme sen, ja nyt en ole varma, onko tämä todellinen käyttämämme tuote vai ei. Heillä on pari tuotetta, jotka on tarkoitettu erityisesti peileihin. Päivitän vastaukseni sisällyttämään nuo linkit.
#3
  0
Michael Kohne
2010-07-28 07:42:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siitä ei tullut mitään? Yksi "kehyksetön" peili, joka minulla on, on ruokasalissa, ja se on todennäköisesti 30 paunaa, mutta sen takana on puurunko ja joukko pieniä metallikiinnikkeitä, jotka menevät reunan yli peilin eteen ja ruuvataan sitten puurunkoon. Se ei todellakaan muuta ulkonäköä, mutta se tukee koko asiaa erittäin hienosti.

Yritän tehdä jotain samanlaista toisella kehyksettömällä peilillä.

Se ei tullut mitään! Ostin sen kotivarastosta ja unohdin kysyä heiltä, ​​mitä minun pitäisi käyttää sen ripustamiseen!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...