Kysymys:
Kuinka voin parantaa veden painetta suihkussa?
brendan
2010-07-23 19:14:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin äskettäin ensimmäisen kodini. Siinä on kaksi kylpyhuonetta ja vedenpaine molemmissa on vähemmän kuin ihanteellinen. Mitä vaiheita voin tehdä paineen lisäämiseksi?

Onko tämä vain suihkussa vai koko talossa?
Käytä kapeampaa putkea.
Eikö siinä ole kuin nuppi, jossa voit säätää suihkujärjestelmän painetta? Ehkä katsoa kattilan tai muun lämmityslaitteen läheltä, jos ne sijaitsevat siellä
@garik Eikö tämä pienennä virtausnopeutta (gallonaa minuutissa)?
Kymmenen vastused:
#1
+45
user45
2010-07-23 19:22:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on tehokas temppu, jonka putkiasiakas urakoitsija kertoi minulle kerran.

Mene paikalliseen kodinkonekauppaan ja osta halpa suihkupää (valitsemani suihkupää maksaa 1,50 dollaria). Jos katsot alas suihkupään sisälle, näet pesukoneen, joka supistaa veden virtausta. Jos otat poran ja suurennat reikää, mikä lisää virtausta, veden paine nousee. En uskonut, että se toimisi, mutta se toimi!

Jos haluat mennä kalliimmalle reitille, voit ostaa pumppuja, jotka kiinnitetään putkistoon ja lisäävät vettä. Olen kuullut sellaisesta, mutta en ole koskaan etsinyt sitä.

Voita minut siihen, kun löysin linkkiä! :)
@doresoom Olen joutunut tekemään sen melkein kaikissa asuinpaikoissani ... en ole varma, mitä se on huoneistokomplekseilla ja vedenpaineella. Vaihtoehtoisesti voit liikkua lähellä vesitorni! nyt se on jonkin verran vedenpainetta. Asuin huoneistossa noin 1000 metrin päässä vesitornista, oli mahtava vedenpaine.
On yllättävää, että reiän laajentaminen lisää painetta - luulisin, että se alentaisi painetta ja lisäisi äänenvoimakkuutta. Outo!
Luulen yleensä, kun ihmiset valittavat alhaisesta vedenpaineesta suihkussa, mitä he todella tarkoittavat, on matala virtaus.
Pieni virtaus johtuu matalasta paineesta. Tiukkuus aiheuttaa painehäviön siten, että paine suihkun todellisissa ulkoreiissä, joissa vettä tulee, on alhainen ja siksi se virtaa huonosti. Tilaa ei voida erottaa siitä, ettei suihkupäässä ole tiukkaa, vaan sen sijaan huono syöttöpaine. Siksi ihmisten intuitio on periaatteessa oikea, kun he kutsuvat sitä huonoksi paineeksi.
Paine ennen aluslevyä laskee, jos reikää suurennetaan, mutta paine pesurin jälkeen kasvaa, jos reikää suurennetaan. Arvaa kuka ihminen välittää?
https://3.bp.blogspot.com/-TLthc9NJyUg/WdIkfrAQrOI/AAAAAAAAACw/lSpzaxAFrSMTYBqCrwzRNdkMCdpZ_XGPgCLcBGAs/s640/venturi.png
#2
+22
Vebjorn Ljosa
2010-07-23 21:47:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdysvalloissa hallituksen asetuksessa vaaditaan suihkupäät rajoittamaan veden virtausta veden ja energian säästämiseksi. Lain mukaan heidän on toimitettava alle 2,5 gallonaa minuutissa. Tästä syystä monet suihkupäät tuottavat alle ihanteellisen virtauksen ja / tai paineen. Lain kiertämiseksi ja niiden ihmisten hyödyttämiseksi, joiden vedenpaine on pienempi kuin tähti, monissa suihkupääissä (esim. Äskettäin ostamani Waterpik) on ohjeet virtaussäätimen irrottamiseksi. Jos olet hävittänyt nuo ohjeet, nopean Google-haun pitäisi olla kaikki mitä tarvitset selvittääksesi, kuinka virtaussäädin irrotetaan suihkupäästäsi.

Ja vaikka erityisiä ohjeita ei olekaan, olen havainnut, että säädin on usein valmistettu kirkkaanvärisestä muovista, joka näyttää eräänlaiselta "paikaltaan". Se on melkein kuin se pyytäisi poistamista. :)
Matalapaineen säästävä vesi on myytti. Se vain johtaa ihmisten uimiseen pidempään ja siten * enemmän * veden käyttämiseen.
#3
+16
Tester101
2010-07-23 19:42:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alhainen paine voi johtua vanhasta galvanoidusta putkesta, joka usein kerää kerrostumia ja aiheuttaa veden rajoituksia.

Toinen matalapaineen syy voi olla väärä putken koko. Haluan ajaa 3/4 "runkojohtoa, jossa on 1/2" jalat valaisimiin (mikä on mielestäni melko yleistä).

Joissakin taloissa on syöttöjohdossa paineenalennusventtiilejä, joihin on tottunut hallita veden painetta talon sisällä. Tässä on video, jossa selitetään tämän venttiilin säätäminen.

 1. Aloita löysäämällä lukkomutteria.
  enter image description here
 2. Kierrä seuraavaksi säätöruuvia.
  • Käännä ruuvia myötäpäivään paineen lisäämiseksi .
  • Kierrä ruuvia vastapäivään vähentääksesi painetta.
   enter image description here
 3. Kun oikea paine on asetettu, kiristä lukkomutteri.

Kaikki nämä vastaukset olettavat, että paine on alhainen koko talossa. Katso muut vastaukset, jos kyseessä on vain suihku.

Ja jos putkistosi on rajalinjainen, paineen lisääminen tuo uusia, jännittäviä vuotoja! Pidä silmällä.
#4
+7
Sam Harwell
2010-07-26 06:55:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi asia, joka on tarkistettava ennen tuotteiden vaihtamista, on upotettu suodatin (jos sellainen on). Kun suihkuni toimi huonosti, löysin pään irti ja löysin pienen verkkoseulan tukkeutuvasta linjasta. Siivoin sen pois ja ruuvasin kaiken takaisin yhteen löytääkseni paineen takaisin taaksepäin sinne, missä odotin sitä. :)

#5
+4
Doresoom
2010-07-23 19:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko veden koko paine koko kylpyhuoneessa vai vain suihkussa? Ennen kuin ostin talon, viimeisessä huoneistossani oli todella huono paine suihkussa, mutta kylpyammeen hana oli hieno. Poistin suihkupään nähdäksesi onko se syy, ja tosiaan, suihkussa oli runsaasti vedenpainetta, se oli vain cheapo-suihkupää, jonka asunto oli asentanut. Ostin Waterpikin ja se ratkaisi kaiken.

Tämä ratkaisi myös ongelmani. Luulin, että olin tuomittu huonoon vedenpaineeseen toisen kerroksen kylpyhuoneessamme, mutta yksinkertaisesti ostin suhteellisen halvan Waterpik-suihkupään ja se on niin paljon parempi.
#6
+4
Jack Waggoner
2013-05-30 11:18:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokaisella Lowen tai Home Depotilla ja muilla vastaavilla paikoilla on suihkupää, joka näyttää tältä ja huomaan, että saan paljon tyydyttävämmän tuloksen, kun vedenpaine on alhainen. Siinä on juuri keskittynyt, pieni halkaisija reikiä ja kiinteät messinkiset sisäosat. Heillä on taipumus juosta missä tahansa 4-12 taalasta riippuen minne menet ja mikä merkki on kyseisessä myymälässä kyseisenä hetkellä. Joka tapauksessa, vaikka ne eivät lisää virtausta eivätkä lisää painetta, ne näyttävät ainakin keskittävän virtauksen ja parantavan kokemusta, eikä sinun tarvitse muuttaa niitä.

shower head

#7
+2
thenozzleguy
2013-03-05 12:15:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähes kaikki Yhdysvalloissa myyvät suihkupäät on varustettu yhden yrityksen valmistamilla itsesäätyvillä paineensäätimillä. Säätimen tarkoituksena on ylläpitää tasainen vesivirta suihkupäästä riippumatta siihen tulevasta paineesta (30-80 psi). Suunnittelun ongelmana on, että säätimet kytkeytyvät helposti veteen kiinteisiin aineisiin. Kun ne tukkeutuvat, suihkupäähän tuleva paine ja virtausnopeus pienenevät ja tuloksena oleva suihke on heikko. Tämä tapahtuu säätimen ylävirtaan kohdistuvasta paineesta riippumatta, joten kotiin tulevan vedenpaineen nostaminen ei todennäköisesti vaikuta suihkupään suorituskykyyn. Lisäksi säätimiä löytyy aina suihkupään sisällä, ja niitä on lähes mahdotonta saavuttaa puhdistusta varten. Ratkaisu on löytää suihkupää, joka ei tukkeudu ja tuottaa täydellisen, vahvan suihkun pitkän ajan kuluessa. Tiedän vähän suihkupääistä, koska olen hyvin ainutlaatuisen suihkupään perustaja ja valmistaja.

Itsemainonta on paheksuttu täältä, katso [Usein kysytyt kysymykset] (http://diy.stackexchange.com/faq#promotion).
Minulla ei ole mitään yhteyttä thenozzleguyn kanssa, mutta tarkistin hänen verkkosivustonsa, ja hänen tuotteellaan on uusi tekniikka, jolla on useita merkittäviä etuja. En voi sanoa, että se todella toimii, koska en ole arvioinut sitä, mutta olen tyytyväinen altistumiseen tämänkaltaisille tuotteille.
mikä käsittää "itsesäätyvän paineensäätimen" "melkein kaikissa suihkupääissä"?
#8
+2
Geremia
2018-01-16 09:19:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista virtausrajoitukset suihkupäästä

Voit varmistaa, että suihkupään sisällä ei ole veden virtausrajoituksia. Ne voidaan yleensä irrottaa (olen tehnyt tämän myös käsisuihkulla; katso myös tämä video):

taking out flow rate restrictors with needle-nose pliers

Tai sinun on ehkä porattava suurempi reikä suihkupään vedenottoaukkoon (minkä olen tehnyt suuremmille suihkupäät).

Poista suihkuventtiilin rajoitimet / install isompi putkisto

Vaikka hakkisitkin itse suihkupään, virtausnopeuttasi saattaa rajoittaa itse suihkun putkisto / venttiili (vrt. tämä video).


Yhdysvalloissa on myös liittovaltion laki, jonka mukaan suihkupään luokitus on < 2½ gallonaa minuutissa! Katso Jeff Tucker: n Hack Your Showerhead: Tai miten saada hallitus pois kodeistasi ja artikkeli.
#9
+1
mohlsen
2010-07-24 00:33:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on kaivovettä, paine säiliössä ei välttämättä ole oikea. Leikattuja ja leikattuja paineita on ehkä kalibroitava.

#10
+1
Mark
2012-01-17 01:53:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile temppua, joka mainittiin suihkupään muovisen pidikkeen laajentamisesta. Tämä toimii myös pesualtaan ilmastointilaitteissa, jos se ei auta, harkitse sitten suihkun rungon vaihtamista. Jos se on vain kylpyhuoneessa, jos se on säilytystila, tarkista vedenlämmitin ja / tai kattilan psi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...