Kysymys:
Mikä on paras tekniikka poran käyttämiseen ruuvien asettamiseen?
rbrayb
2011-07-08 00:38:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se näyttää niin helpolta tee-se-itse-ohjelmissa, mutta taistelen ruuvien kiinnittämiseksi poraani käyttämällä. Ruuvimeisseliterä liukuu jatkuvasti ulos ja vahingoittaa ruuvin päätä.

Onko tähän siisti temppu?

Pitäisikö minun asettaa poran nopeus matalalle / suurelle?

Lyhyet purskeet tai tasainen teho?

millaista poraa käytät?
kokemus ... paljon verta (ei oikeastaan! kuinka monta kertaa porani liukastui ja meni sormiini) ruiskuttaa! Tänään .. Voin laittaa ruuvin mihin tahansa pehmeään pintaan ilman porausreikiä. Voi - eikä enää verta. . Harjoittele harjoittelua!
Sen Black and Decker -vasaran portaaton poraus. Vasaravaihtoehto on tietysti pois päältä!
@nzpcmad, En ole koskaan! hänellä oli hyvä kokemus vasaraporan käytöstä (vasaranvaihto pois päältä) ruuvien ruuvaamiseen. Tämäntyyppiset harjoitukset ovat yleensä aivan liian voimakkaita tällaiseen tehtävään, vaikka ne olisikin asetettu pienimmälle nopeukselleen. En todellakaan voi suositella tarpeeksi sopivaa langatonta poraa tällaisiin tehtäviin (jokaisen DIY-valmistajan tulisi sijoittaa sellaiseen, he ovat painonsa arvoisia kultaa ja alkavat maksaa itselleen melkein välittömästi).
@nzpcmad, riippuen henkilöiden rahoituksesta, suosittelen investoimaan yhteen näistä 3 akkuporasta DIYerille. 1-18 voltin litiumionipora. 2 - 12 voltin iskulaite. 3 - 12 voltin litiumioniakku.
Lisäksi pidän yleensä ruuvia ja puristin sormellani ja teen hitaasti langattoman käännöksen. Joten sormeni pitävät ruuvia ja kärkeä suorassa samalla kun käännyin hitaasti sormieni väliin .. Ehkä siksi verta vuotin niin paljon ... mutta nyt sen toinen luonne ja voin ruuvata todella nopeasti. Rakastan kaikkia tieteellisiä vastauksia .. lol (esim. Varmista, että käytät tasakantaruuvia tasakantaruuvilla) Todella?
Neljätoista vastused:
#1
+31
Bob
2011-07-08 00:58:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole auktoriteetti, mutta aloitan tällä:

 1. Pidä kärki linjassa ruuvin tunkeutumissuunnan kanssa. Useimmiten näen aloittelijoiden kamppailevan sen kanssa. Jos poraa / istukkaa painetaan suhteessa ruuvin akseliin, se aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia.

 2. Työnnä lujasti sisäänpäin, älä anna terän luistaa takaisin ulos screwhead.

 3. Bitit ovat kuluvia. Ne eivät kestä ikuisesti. Yritätkö käyttää liian kulunutta osaa? Kun vähän on liukastunut huonosti jopa muutaman kerran, se on todennäköisesti paahtoleipää.

 4. Hitaampi, tasainen voima on paras paras panoksesi, ainoa poikkeus on, kun tarvitset vääntömomentin. , jolloin ajoitat työntö- / paineponnistuksen porausnopeudella. Mutta sitä tarvitaan harvoin, ja käytät silti matalaa aluetta.

Ylimääräinen +1 "bitit ovat kuluvia", jos voisin
+1, "paina se alas" on erittäin tärkeää - terän irtoaminen vahingoittaa ruuvia hetkessä.
#2
+15
Jay Bazuzi
2011-07-08 09:59:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Litteät -päät / uraruuvit ovat monen kokoisia. Oikein sopivan kärjen saaminen auttaa paljon. Liian kapea tai liian ohut ja vahingoitat päätä. Liian leveä ja vahingoitat työtä. Liian paksu ja se ei sovi. Kynnet, kolikot ja veitset eivät ole optimaalisia. Varmista, että kärki on kohdistettu oikein korttipaikkaan. Pidä pora suorassa ruuvin kanssa.

Phillipin ruuvit on todella suunniteltu "ulos". Toisin sanoen, kun ruuvi lakkaa kääntymästä helposti, terä työnnetään ylös ja ulos ruuvin päästä. Tämä estää sinua ruuvittamasta liikaa ruuvia ja vahingoittamasta työtä, ruuvia tai kärkeä. Toisin kuin litteäpäiset ovat erillisiä, nro 2 on yleisimpiä. Varmista, että sinulla on oikea koko. Pidä pora suorassa ruuvin kanssa. Poran paine on tarpeen, jotta terä pysyy paikallaan. Kun kulma vaikeuttaa paineen kohdistamista, aseta kytkin matalalle äläkä työskentele liikaa. Kun kytkin liukuu, käännä kytkin ylös ja käytä enemmän painetta työn loppuun saattamiseksi.

Pozidriv näyttää paljon Phillipin kaltaiselta, mutta sen muoto on hienovaraisesti erilainen, mikä vähentää epäkeskoa. . Kuljettajien kytkimillä nykyään liiallisen vääntymisen mahdollisuudet vähenevät huomattavasti. Varmista, että tiedät, ovatko kärjet ja ruuvit Phillipin vai Pozidrivin. (Supadriv on hyvin samankaltainen kuin Pozidrive.)

Torx , sisäinen hex ja ulkoinen hex on helppo ajaa ilman suurta painetta ja ilman kameraa. ulos. Ne toimivat myös hyvin, jos ne likaantuvat tai maalataan. Olen suuri fani.

Square , alias Robertson, on helpompi työskennellä kuin Phillip's, mutta ei niin mukava kuin Torx & -kuusiot.

Hyvä- laatu -kiinnittimet ovat sen arvoisia. Halpa ruuvi rikkoo tai pyöristää pään todennäköisemmin.

Jos ruuvinväännin luiskahtaa ulos ja vahingoittaa ruuvin päätä, sinun on vaikeampaa viimeistellä työtä tai poistaa vaurioitunut ruuvi. Suurempi vääntömomentti tarkoittaa enemmän vaurioita, jos se luistaa, joten ole varovainen, kun käännät kytkintä ylös. Heti kun ruuvi on vaurioitunut, jos vedät ruuvin ulos ennen kuin se huononee ja vaihdat sen, olet paremmin kuin jos jatkat huonon ruuvin käyttämistä.

Isku pora / ruuvinväännin helpottaa ruuvien vetämistä. Teos muuttuu voiksi. Ne ovat myös kovia, vähän kalliita ja voivat tuhota työsi, jos et ole varovainen.

Ajamalla hitaasti voit hallita ja vähentää vaurioita, kun kärki luistaa.

Esiporaaminen metalliin / pilottirei'it puuhun helpottavat lihaksiasi, vähentävät ruuvien rikkoutumista, vähentävät puun halkaisua eivätkä vähennä lujuutta. Olen kuullut, että se voi todella lisätä voimaa, mutta en tiedä varmasti. Valitsen ruuvin akselin kokoisen poran.

Saippua voi auttaa voidelemaan ruuvit puuhun, mikä helpottaa ja vähentää ruuvien murtumista.

+1. Lopeta Phillipsin käyttö, jos voit.
Onko mitään sanottavaa neliöasemasta? En ole koskaan käyttänyt niitä itse, mutta ilmeisesti monet urakoitsijat todella rakastavat heitä ajon helpottamiseksi.
@KeithS - Square-drive / Robertson ovat vakiovalinta puuruuveille Kanadassa. Ainoa syy, miksi amerikkalaiset eivät ole tottuneet heihin, johtuu siitä, että Robertson ei myydä patenttia Fordille, joten hän meni Phillipsin kanssa. Ainoa ongelma on, että kärki pyrkii pyöristymään ja se on vaihdettava usein (@ <1,00 dollaria bittiä)
+1, jos et yritä ajaa vaurioitunutta ruuvia sisään!
#3
+9
Piotr Kula
2011-07-08 16:29:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki ruuvimeisseli, jossa on sisäänrakennettu ohjain ruuvin pitämiseksi paikallaan.

enter image description here

#4
+7
Tester101
2011-07-08 21:25:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nämä voivat olla hyödyllisiä. Ne ovat tyypillisesti magneettisia, joten ne pitävät ruuvia paikallaan. Heillä on myös liukuva vaippa, joten se pitää ruuvia paikallaan, kunnes olet ruuvannut kokonaan.

enter image description here

En pidä magneettikärjen pidikkeistä paljon, koska terä on helppo jättää kiinnittimeen. Vaipat ovat mukavia, kun tarkkuudella ei ole merkitystä, mutta jos haluat ruuvin olevan todella suora, sinun on pidettävä sitä eri tavalla (tai ohjaimella).
Nähtyään paljon harrastajia, joilla on erilainen tarkkuuskäsitys, mielestäni nämä ovat upeita opettaaksemme käsitteen vuorata pora pään kanssa ruuvilla. Ja magneetit ovat mukavia, kun käytät käsineitä, eivätkä pysty poimimaan ruuvia pussista.
#5
+6
Dean J
2011-07-08 01:15:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi asettaa nopeus pieneksi ja käyttää tasaista tehoa.

He myyvät langattomia porakoneita, joilla on kolme olennaista ominaisuutta.

 1. Todella matalan nopeuden asetus .
 2. Kytkin. Aina kun ruuvi on kokonaan sisään, se lopettaa poran kääntämisen.
 3. Kevyt paino; jos et pysty pitämään sitä helposti paikallaan, se ei toimi.
Kytkin on ratkaisevan tärkeä.
#6
+6
Chris Cudmore
2011-07-08 19:26:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Robertson -pään kärki on suunniteltu vähentämään nokan ulostuloa.

A picture is worth a thousand words

Pidän yleensä torx (alias tähti) päästä neliöön. Kuitenkin hienoa työtä varten, asettamalla Robertson-ruuvi niin, että neliö on kulmassa oikein, se näyttää timanteilta.
#7
+5
Doresoom
2011-07-08 01:27:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on vaikeuksia vain muutaman ruuvin kanssa, jos haluat näyttää hyvältä, voit aina porata pilottireikän. Tällä tavalla taistelet vain kierteiden vääntömomentista sen sijaan, että vääntömomentti tarvitaan puun siirtämiseksi varren ympärille ja kierteiden vetämiseksi.

enter image description here

Lähde

Hyödyllinen kaavio - Minun täytyy vain muuntaa metriikaksi.
@nzpcmad: Voit todennäköisesti etsiä jotain sellaista kuin "metrinen pilottireikakaavio" ja löytää metristen ruuvikokojen sijaan koko asia.
Huomaa, että on olemassa kahdenlaisia ​​ruuveja ja siten kahdenlaisia ​​poranteriä, joita käytetään esiporaukseen. Perinteiset ruuvit kapenevat tasaisesti kärkeä kohti, ja niiden tulisi käyttää kartioruuvauskärkeä pilottireikiinsä kuvan osoittamalla tavalla. Moderneilla ruuveilla (myös kuten yllä on esitetty) on vakio "juurihalkaisija", kunnes pääset kärkeen; Niiden ohjausharjoitukset voivat olla tuon halkaisijan suoria tai hieman pienempiä. (Jos _todella_ haluat tehdä sen oikein, poraa sitten hieman suurempi osa ohjausreikää akselin kierteettömälle osalle ja tietysti upotuspää päähän.)
#8
+5
Loren Pechtel
2011-07-08 01:56:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemukseni mukaan on käytettävä Phillips-päitä, erittäin alhaisia ​​kierroslukuja ja paljon painetta suoraan ruuvin akselille.

Kytkin on erittäin hyvä asia, kun ruuvi osuu pohjaan, mutta sillä ei ole mitään tekemistä ruuvin käynnistämisen kanssa.

Minä h8 Phillips. Mutta en vihaa vastaustasi.
#9
+5
KeithS
2011-07-08 07:01:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vasarapora, vasaralla tai ei, tulee olemaan huono valinta ajamiseksi. Ne on suunniteltu raskaaseen poraukseen, ja niillä on paljon vääntömomenttia, joka voi todella vahingoittaa kykyäsi pitää kärki ruuvikannessa eikä irrottaa sitä. Jos kylvökoneessa on kuitenkin säädettävä vääntömomenttikytkin ja nopeudenvalitsin, se voi tehdä sen.

Suosittelen ruuviohjainta. Se on pohjimmiltaan terän jatke, jossa on holkki, jonka voit vetää alas ruuvin varren yli ajaessasi sitä, joten ruuvi ei todennäköisesti liu'u. Tässä on esimerkki: Ryobi Screw Guide Kit

Mene hitaasti. Ammattilaiset televisiossa saavat useita otoksia, ja he ovat käyttäneet kymmeniä tuhansia ruuveja uransa aikana. Mene erittäin hitaasti ajaessasi messinkiruuveja; tämä metalli on paljon pehmeämpää kuin terässeokset, ja se nauhoittaa hyvin helposti. Harkitse pilottireikää itsepäisille ruuveille ja muista valita oikeankokoinen kärki; # 2 Phillips-ruuvin käyttäminen # 1 Phillips-pään kanssa on resepti epäonnistumiseen.

+1 ruuviohjaimelle. Tämä on loistava tapa aloittelijoille ymmärtää, että he ovat poissa akselilta.
Huomaa, että vasaraporien ja iskulaitteiden välillä on ero. Ensimmäiset ovat hyviä poraamiseen betoniin ja vastaaviin materiaaleihin, mutta ne tulisi vaihtaa normaaliin tai normaaliin ja kytkimeen ruuvien käyttämiseen. Molemmat voivat olla meluisia; jos käytät jompaa kumpaa, kuulosuojaimet ovat erittäin vaadittuja. (Saat vain yhden korvasarjan. Älä kuluta niitä ennen kuin sinun on pakko.)
Messinkiruuveille huonekalujen valmistajat suosittelevat usein esiporausta, napauttamalla kierteet teräsruuvilla, poistamalla se ja vasta sitten työntämällä messinkiruuvi sisään. Koko messinki on "kauniille"; haluat olla ystävällinen heille, jotta et arpi päätäsi ja pilaa vaivaa.
#10
+4
BMitch
2011-07-08 17:03:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisätään Bobin vinkkeihin:

 1. Kun aloitat ensimmäisen kerran, pidä ei-hallitseva kätesi pinnalla ja poraa istukka. Älä tartu ruuviin tai istukkaan, niiden on pyöritettävä vapaasti, vaan pidä kätesi siellä ohjaamaan asioita. Tämä antaa sinulle hallinnan, joten et kallista ruuvia ja tunkaa kärjen kärkeä seinään. Tämä auttaa myös, kun sinulla on ongelma, vedät vain poran pois ja ruuvi putoaa käteen.

 2. Kun sinun on aloitettava lisää vääntömomenttia, sinun on siirrettävä tämä käsi poran takaosaan työntääksesi voimakkaasti. Mutta ymmärrä, että jos et noudata muiden neuvoja ja pidät poraa rivissä, se työntää poran irti ruuvista. Käsi purra ja ruuvin tulee olla täydellisesti rivissä. magneettiset bitinohjaimet sopivat täydellisesti akseliongelman havaitsemiseen.

 3. Jos bitti alkaa liukastua, PYSÄYTÄ! Olen nähnyt aivan liian monta ihmistä, jotka yrittävät mennä nopeammin, kun kärki liukastuu, ja kaikki mikä tuhoaa sekä terän että ruuvin. Sen sijaan, aseta terä takaisin ruuviin ja aloita uudelleen hitaasti.

 4. Jos asennat paljon ruuveja ja sinulla on vaikeuksia luistaa, hanki iskupora. Ne ovat yleensä pieniä, ja pikemminkin kuin kiristävät ruuvia, jossa kärki hyppää, ne käyttävät paljon pieniä iskuja, aivan kuten autokorjaamo käyttää pultteja. Niiden avulla ruuvit ovat erittäin helppoja, mutta niitä ei voida käyttää muihin tarkoituksiin, kuten reikien poraamiseen.

Iskulaitteita myydään usein kahden työkalun sarjassa, jossa on sopivat porat, mikä voi olla mukavaa, jos vaihdat paljon ohjainreikien välillä ja ajat kiinnittimiä; jätä jokainen työkalu asetetuksi parhaimmillaan ja nappaa vain tarvitsemasi.
#11
+1
keshlam
2015-01-02 23:13:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuoreen Fine Woodworking -lehden mukaan iskuelementit ovat upeita ruuvien työntämiseen puuhun - vähän "nokkaantuu" ulos ruuvista ja ruuvi "vain näyttää sulavan puuhun".

Iskulaitteiden suurin haittapuoli on, että ne ovat paljon meluisempia kuin tavallinen porakone tai ruuvinväännin; kuulonsuojaimia on erittäin suositeltavaa, ja perheesi ja naapurisi voivat valittaa, jos käytät sitä myöhään yöllä.

Akkuporakoneiden ja iskulaitteiden yhdistelmäsarjat sekä kaksi akkua ja laturia ovat melko laajasti saatavilla ja melko kohtuuhintaisia; FW huomauttaa, että tämä antaa sinun jättää jokaisen työkalun käyttöön tarkoitukseensa sen sijaan, että joudut vaihtamaan bittiä niin usein.

Yksi itselleni lahjat -luetteloni asioista tänä vuonna.

#12
+1
Travis S
2017-06-27 22:26:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Okei, asetan magneettisen kärjen pidikkeen liukuholkkilla. Tein äskettäin joukon kodinsisustustuotteita 1950-luvun talossa ja luultavasti 50% ruuveista on litteäpäisiä. Sen lisäksi, että saat parhaiten sopivan kärjen (jota on vaikea löytää, koska ne ovat melko harvinaisia ​​uudisrakentamisessa, koska niitä on tuskaa ajaa poralla), mutta voit yleensä saada ne sisään joukolla muita paloja monipakkauksessa tai käsiohjainsarja. Joka tapauksessa liukuva holkki toimii erinomaisesti, jotta kärki ei pääse irti ruuvista, kun lattiasi suosikkiporasi liipaisinta. Pidän yleensä holkkia töitä vasten, kun pora irrottaa ruuvin, mikä auttaa pitämään poraakin tukevasti.

Iskuajurit ovat hienoja, jos et vaadi hienostuneisuutta. Ne toimivat aivan kuin ilmaiskut paristolla, et kuitenkaan tunne vääntömomentin määrää (kiertoliike), jota he käyttävät ruuviin, joten on helpompi kiristää tai rikkoa ruuveja. Ne ovat erittäin käteviä hajottamaan asioita, kuten pienet moottorit ja vastaavat, joissa voi olla ruostuneita tai kiinnitettyjä ruuveja ja pultteja (joissa on oikeat kärjet ja sovittimet pistorasioille).

Langalliset porat sopivat erinomaisesti reikien poraamiseen ja sellaisten asioiden tekemiseen, jotka vaativat paljon vääntöä tai nopeutta pitkäksi aikaa. Ruuvien käyttöongelma on johdotetuissa porakoneissa, joissa ei yleensä ole jarruja, joten kun päästät liipaisimen irti, pora pyörii jatkuvasti, kun se hidastuu, mikä voi johtaa yliohjattuun ruuviin tai rikkoutuneeseen ruuviin, tämä voidaan estää käytännössä hidastamalla poraa mitä lähempänä ruuvi on työhön. Minulla on vanhempi 36 voltin dewalt-akkuporakone, joka ei vieläkään ole yhtä tehokas kuin raskas 850 rpm: n langallinen porakone suurien reikien poraamiseen puusta tai teräksestä. Minulla on myös toinen johdollinen dewalt, joka pyörii noin 2500 kierrosta minuutissa, jota käytän 6 "hiomapyörien kanssa pakokaasujen kiillottamiseen tai ajovalojen palautussarjojen kanssa niiden kiillottamiseen. Se on ylivoimainen nopeuden ja juoksuun kuluneen ajan vuoksi, ja jatkojohto on enemmän kuin korvattu, koska paristoja ei tarvitse vaihtaa. Jotkut tekemäni kiillotustyöt vievät tuntikausia raskaaseen käyttöön poralla, minun on vaihdettava paristoja monta kertaa ja käytän mieluummin 60 dollarin pora kuin reilusti yli 100 dollarin, jonka olen käyttänyt yhteen akkuporaan, samoin kuin se, että johdollisissa ei ole jarruja ja akkuissa on niin joka kerta kun päästin liipaisimen irti, akku pysähtyisi ja löysää mutteri löysällä, joka pitää kiillotuspyörät arborissa.

Ruuvit itse, etsin AINA TORX-otsatut vs KAIKKI muut yksittäiset piikkityylit. Torx on suunniteltu käsittelemään ... vääntöä !! Se ei nouse esiin, mikä on erityisen hyödyllistä, kun ruuvataan pitkiä ruuveja, ellei sinulla ole iskulaitetta, koska se voi auttaa poran iskuissa vs. Autoin kerran isääni ja ainoilla löydetyillä yli 4-tuumaisilla ruuveilla oli Robertson-päät, joten meidän piti käyttää niitä, mutta porauksen asentamiseksi jouduin tukahduttamaan itseni toista esinettä vastaan, jotta ne eivät liiku jatkuvasti. Torx Toinen asia, jota kukaan ei ole maininnut torxista, on, että heillä on 6 lohkoa, joten jos olet väärässä asennossa, sinun tarvitsee vain kiertää kärkeäsi tai ruuvia korkeintaan 59 astetta saadaksesi sen kohdakkain verrattuna kaikkiin toiset ovat 89 astetta ja litteät päät voivat olla jopa 179 astetta. Tekee nopeammin saada ruuvin kärkeen.

Ihmiset, jotka sanovat, että holkkihylsyajurit ovat newbeja, ovat typeriä, pidän yleensä holkki poran pään vakauttamiseksi ruuvin aikana, samoin kuin jos pidät esineestä toisella kädellä, se pitää kiinni ruuvista kärjessä, jotta voit aloittaa sen yhdellä kädellä, tämä on erityisen tärkeää hyödyllinen pidemmillä ruuveilla, jotka putoaisivat vain magneetilla. Ja puhumattakaan ruostumattomasta teräksestä ruuvit eivät yleensä ole magneettisia.

Jos sinulla on vaikeuksia saada ruuvi alkuun oikeassa paikassa, sijoita automaattiseen keskiöleikkuriin, jotta puusta saadaan kuoppa, joten ruuvin saaminen on helpompaa. oikeaan paikkaan, kun kätesi ovat täynnä. Lisäksi se on erittäin tärkeää porattaessa metallia, koska terät pyrkivät kävelemään helposti. Ja ne ovat vain noin 14 dollaria kotivarastossa tarkkuusinstrumenttien alueella.

#13
  0
Eric Gunnerson
2013-03-13 09:07:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajoin tonnia ruuveja akkuporalla. Se vaatii paljon painetta Philips-pään kanssa, vaikka muutkin päät voivat auttaa.

Sitten luin artikkelin ja ostin iskulaitteen. Se on paljon parempi kuin langaton porakone:

 1. Se vaatii vähemmän painetta, koska terä ei todennäköisesti pyöri lyhyiden iskujen aikana.
 2. Ruuvin syvyyttä on helpompi hallita, koska se ei pyöri niin nopeasti iskutilassa.
 3. Sillä on paljon enemmän vääntömomenttia . Keskimääräinen 12 V: n pora antaa vääntömomentin noin 200 paunaa, kun taas vastaava 12 V: n iskulaite vääntömomentin on vähintään 800 paunaa. Tämä ajaa ruuvit useimpaan puuhun, ja voit käyttää sitä myös joidenkin viivaruuvien ajamiseen. Sinun on oltava hieman varovainen suuremmilla vääntömomenteilla; Olen napsauttanut molemmat ruuvit ja kärjet omillani.

Voit saada poranterät, jotka sopivat niihin. Käytän omaa paljon enemmän kuin akkuporaa.

#14
-1
BrassMan
2015-01-02 14:16:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I do have some experience drilling screws as that's about all I use for fasteners; I don't use nails. You don't need torque adjusters, speed dials and all that other mumbo-jumbo. I do use a magnetic bit holder if I'm one-handing it. Before I discovered this, I used to strip heads and wreck bits, but now I use the same bit for a long time and don't think I've wrecked any screw heads since. The trick is to press hard and go slow using the variable speed and get a feel for it. I also use #2 Robertson coarse zinc plated deck screws for most building projects.

OP ei etsi joukko tuotesuosituksia. Kysymykseen liittyvän vastauksen sisällön tulee olla tekniikkaan perustuva eikä "osta tätä poraa".


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...