Kysymys:
Mitkä ovat erityyppisten ikkunoiden edut ja haitat?
user76
2010-07-27 10:20:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun Yhdysvaltojen koillisosassa, ja talossani on 50 vuotta vanhat yksiikkunaiset puiset ikkunat. He eivät pitäneet kovin pahoina, mutta haluan nyt korvata ne kaikki. Minulle tärkeitä asioita ovat:

  • Kohtuullinen energiatehokkuus (tämä on toivottavasti helppo arvioida - numerot on "painettu laatikkoon")
  • Kestävyys (Tämä on vaikea tietää etukäteen. Tiedän vain, että vihaan rikkoutuneita hylkeitä)
  • Huoltovapaa
  • Ei tähtitieteellisesti kallista.

Tulen IT-maailmasta, minulla on yleensä pakkomielle tiedoista ja numeroista, ja uudet kiiltävät asiat yleensä innostavat minua - kun olen lukenut erilaisia ​​asioita verkossa hieman, ajattelen: "vinyyli on halpaa syystä, puu on hyvännäköinen, mutta vaatii huoltoa, ja lasikuitu on siellä, missä se on! " Mutta onko se edes oikea lähestymistapa? Pitäisikö minun lopettaa pakkomielle tekniikasta ja keskittyä sen sijaan suuren valmistajan löytämiseen (olettaen, että upea vinyylilasi elää pidempään kuin keskimääräinen lasikuitu).

Luulen, että todelliset kysymykseni ovat:

Onko ikkunatekniikka tärkeää? Ja jos on, niin mikä on hyvää? Mitkä ovat hyvät ikkunavalmistajat? Mitä muuta minulta puuttuu (puhutaanpa vain oikean ikkunan valitsemisesta, enkä edes aloita asennusta)

+1 - Haluan korvata joitain ikkunoita itse ja minulla ei ole aavistustakaan, mitä etsiä.
Miksi haluat korvata ne kaikki?
@Peter Kuvittelin, koska heillä kaikilla on sama ongelma - ne ovat vanhoja, yksiruutuisia ikkunoita kylmässä ilmastossa.
FYI, yhden ruudun ikkunat eivät ole yhtä energiatehokkaita kuin ihmiset ajattelevat verrattuna uudempiin ikkunoihin. Jos vaihdat ne pelkästään energiatehokkuuden parantamiseksi, etsit todennäköisesti 20-30 vuoden takaisinmaksuaikaa.
@Peter - ne eivät myöskään liu'uta kaikkea niin hyvin ja ovat huomattavasti vetäviä talvella. Plus edellinen omistaja oli hieman vainoharhainen ja "kiinnitti" heidät ruuvaamalla pultit puitteiden läpi. Sattumalta minulla on 20 vuoden aikahorisontti (eikä energian hinta näytä laskevan).
@Peter Täällä Rochesterissa, NY: n yksiruutuiset ikkunat johtavat puolen tuuman paksuiseen jääpaneeliin. Paitsi että se on valtava lämpöhäviö, se aiheuttaa myös hometta ja huononemista.
Onko sinulla myrskyikkunoita?
Neljä vastused:
#1
+5
chris
2010-11-06 21:59:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korvasin taloni lesket tänä keväänä, ja sinä kysyt paljon samoja kysymyksiä kuin minä.

Ensinnäkin itse ikkunoiden kustannukset ovat vain osa yhtälöä. Sinun on myös harkittava vanhojen ikkunoiden poistamista, uusien asentamista ja viimeistelytyötä - koska mahdollisuudet ovat, kaikki verhoilu ja kaikki sisäpuoliset kynnykset on myös vaihdettava. Asennus voi itse asiassa olla 50% työn kustannuksista, ja huono asennus pilaa kaikki arvot, joita saatat saada ostamalla huippuluokan ikkunan.

Seuraavia asioita on otettava huomioon tarkasteltaessa itse ikkunat. Ensinnäkin, kuten huomautat, on rakentaminen. Päädyin menemään vinyylin kanssa - jälleen kerran, laadukas vinyyli-ikkuna ja halpa vinyyli-ikkuna ovat kaksi erilaista asiaa - paikallisessa kaupassa täällä oli esimerkkejä useista erilaisista ikkunoista, jotka oli leikattu auki, jotta voit nähdä eron. Halvat ikkunat eivät välttämättä ole eristettyjä, tai ne voivat koostua eri osista, jotka on liimattu yhteen, eikä yhdestä puristetusta kappaleesta.

Seuraavaksi lasi. Voit saada yhden, kahden tai jopa kolmen ruudun. Jotkut käyttävät argonia lasien välissä, toiset eivät - suljetut, argonilla täytetyt ikkunat tarjoavat paremman eristeen. Sitten lasilla on low-e-pinnoite - sitä voidaan levittää eri tavoin, mikä vaikuttaa ikkunan kestävyyteen ja tehokkuuteen.

Sinun on otettava huomioon verhous vs yksi ripustettu vs kaksinkertainen ripustettu. Onko heillä 2. vai 3. tarina? Haluat luultavasti hankkia ikkunan, jonka avulla voit puhdistaa ulkopinnat tarvitsematta nousta tikkaille - useimmat kaksinkertaisesti ripustetut ikkunat mahdollistavat sen puhdistamisen talon sisältä. Jos laitat ikkunoita makuuhuoneeseen, sinun on sallittava tietty koko uloskäynnille - siinä tapauksessa sinun on ehkä käytettävä ikkunaikkunaa.

Tärkeintä on, tarkista - hanki vähintään 3 arviota, ellet aio asentaa niitä itse. Katso, mitä estimointi sisältää - yksi arvioistamme sisälsi yhden rivin "Asennus", kun taas toisella oli 3 sivua yksityiskohtia, aina levypohjien lukumäärään, vaahtomuovipurkkeihin ja rakennuslupa. Arvaa minkä kanssa menimme?

#2
+3
Winder
2010-08-02 16:07:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvät ikkunat ovat erittäin tärkeitä Uudessa-Englannissa. Kasvoin vanhassa talossa New Hampshiressa, voin kertoa teille omakohtaisesti, että voit tuntea lämmön imeytyvän ikkunoista.

En nyt teknisesti tiedä paljon siitä, mikä tekee ikkunasta energiatehokkaan, mutta tiedän, että ihmiset, jotka tietävät siitä paljon, antavat heille "ENERGY STAR" -luokituksen. Home Depot antaa sinun suodattaa tämän luokituksen omaavien ikkunoiden mukaan, minkä jälkeen voit lajitella hinnan mukaan. Tämä ei vastaa koko kysymykseesi, mutta antaa sinulle kaksi luotipistettä (halpa + energiatehokas).

Jos satut asumaan Massachusettsissa, voit antaa ihmisille osoitteessa http : //www.masssave.com puhelun, ja he tulevat alas ja antavat sinulle ilmaisen energianarvioinnin, jonka luulen sisältävän ikkunat.

Lopuksi ikkunat täyttävät osan näistä hallituksen alennusohjelmat. Katso: http://www.energystar.gov/index.cfm?c=tax_credits.tx_index

#3
  0
Brian
2010-08-02 22:20:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen tarkastelemaan matalan emissiivisyyden ja argonin lasityyppejä. Asensin ne äskettäin talooni. Ne ovat hieman kalliimpia kuin tavalliset ikkunat, mutta ne säästävät jäähdytys- ja lämmityskustannuksissa. Low-E-ikkunani ovat kaksinkertaiset.

Katso myös hyvä eristys ja tiivistys ikkunoissasi / niiden ympärillä.

#4
  0
Doug T.
2010-11-09 05:00:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi tärkeä tekijä materiaalia valittaessa on ympäristöystävällisyys.

Vinyyli-ikkunat voivat kellastua ja / tai muuttua voimakkaassa kuumuudessa ja auringonvalossa. Vinyylistä voi myös tulla hauras erittäin kylmässä. Joten jos asut paikassa, jossa odotat säännöllisesti äärimmäisiä lämpötiloja, vältän vinyyliä. Tästä huolimatta asun paikassa, jossa on paljon varjoa ja jossa on normaalit kesät ja talvet, ja olen erittäin tyytyväinen vinyyliliukuoviin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...