Kysymys:
Pitäisikö minun asettaa aidan pylväät likaan, soraan, murskattuun kiviin tai betoniin?
Vebjorn Ljosa
2010-07-22 16:48:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen saanut ristiriitaisia ​​neuvoja puuaita-pylväiden asettamisesta.

 • Monet verkkosivustot suosittelevat niiden asettamista betoni -sylinteriin.
 • Joku paikallisessa rautakaupassa oli nähnyt pylväitä, jotka olivat betonissa mätänemässä ja murtumassa, koska pylvään reunoja imeytyy vettä (varsinkin talvella) eikä valua kunnolla. Hän ehdotti sen sijaan murskattua kiveä (jota kutsuisin soraksi, katso Erilaisten hiekan, soran ja kivituotteiden määritelmät).
 • Paikallinen aitayhtiö sanoi, että he vain asettivat pylväät tiivistettyyn likaan , mutta käyttävät 5x5-tuumaisia ​​pylväitä.

Mikä on paras tapa asentaa aidan pylväät eri ilmastoihin, koska 6 jalan korkeuden yksityisyyden aidan tuulivoima voi olla huomattava?

Käytä kumitettua suihketta, kuten Flex Seal, pylvään pohjasta betonin yläosaan.
Olen nähnyt lämpökutistuvia muoviholkkia, jotka kulkevat pylvään haudatun osan yli sulkemaan pois happea ja estämään mätänemistä. En ole vielä kokeillut niitä.
Neljätoista vastused:
#1
+45
Tester101
2010-07-22 17:01:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • pari tuumaa soraa.
 • Sijoita viesti.
 • taso, luiska.
 • Täytä betonilla.

Varmista, että betoni on lajiteltu pois pylväästä, jotta vesi valuu, tämä on tärkeä askel, jota monet ihmiset unohtavat. Kun viettät aikaa varmistaaksesi, että vesi siirtyy pois pylväästä, säästät aikaa ja rahaa myöhemmin, kun pylväitä ei tarvitse vaihtaa.

* Varmista myös, että betoni on sen ympärillä maanpinnan yläpuolella. .

enter image description here

Joku kertoi minulle, että kun pylväs kuivuu ja kutistuu talvella, reikään pääsee vettä, eikä se valu pohjasta. Kommentit? Lisätkö pari tuumaa lisää soraa pylvään asettamisen jälkeen ja ennen betonin lisäämistä?
Maaperästäsi ja aidan rakenteestasi riippuen saatat pystyä ohittamaan betonin kokonaan. esim. Pylväs- ja kiskojärjestelmä on kevyt eikä todennäköisesti tarvitse betonia pitääkseen sen tukevana. Tämä tarjoaa viemäröinnin mätänemisen estämiseksi.
Yksi ylimääräinen temppu, jonka olen nähnyt, on tehdä reiän halkaisija suuremmaksi pohjassa, jotta se olisi enemmän kartio. Tämä auttaa betonia pysymään paikallaan, koska siinä on likaa.
Mielestäni ei ole mitään tapaa estää vettä koskemasta puuta tässä tapauksessa, se tapahtuu ulkona ja maassa, vettä tapahtuu. Pohjan soran tulisi antaa suurin osa vedestä valua pois, ja betonin luokitteleminen pois pylväästä pitää suurimman osan siitä.
Ole eri mieltä tai ainakin lisää vain yksi asia - jos betoni tulee maanpinnan yläpuolelle, varmista, että se tekee niin muodostamatta huulia huipun ympärille. Jos yläosa pullistuu ulos ja asut kylmässä ilmastossa, kohoava jäätyvä maa tarttuu betonihuuleen ja vetää sen ylös. IMO haluaa paremmin varmistaa, että betoni on maan alla ja sileä sivuiltaan.
#2
+22
acrosman
2010-07-22 21:53:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime kesänä rakennimme aidan uudelleen käyttämällä The Fence Biblein} neuvoja. Neuvo oli hieno ja ohjeet selkeät. Kirjoittaja kattoi sekä betoniset että kompaktit likaa / kiveä sisältävät puiset aidat. Suosittelen sitä kovasti kaikille, jotka rakentavat aidan ensimmäistä kertaa.

Betoni saattaa vaurioittaa puuta veden kertymisen takia, mutta sitä voidaan lieventää asianmukaisella viemäröinnillä. Likajalat voivat olla ongelmallisia, jos pihallasi on erittäin löysää likaa. Lika vaatii paljon työtä jonkin raskaan kanssa sen tiivistämiseksi; betoni vaatii betonin sekoittamista ja käsittelyä.

Me asetimme omamme likaan / soraan ja huomasimme, että se oli juuri oikea valinta, kun aita osui autoon 4 kuukautta sen rakentamisen jälkeen. Auto rikkoi kaksi 4x4-pylvästä, portin ja useita kiskoja, kolmas pylväs vedettiin maasta, ja kaikki muut juoksuputket kallistuivat noin 5 astetta, mukaan lukien 6x6-kulmapylväs; 10 viestiä oli palautettava. Naapurillamme (jonka aita osui myös) oli betonijalkoja, jotka vedettiin maasta tai siirrettiin useita tuumaa, mutta jätettiin maahan. Hänen alatunnisteet oli poistettava ja vaihdettava, ja kaikki uudet virat vaadittiin. Meidän piti vaihtaa vaurioituneet osat (2 pylvästä, portti ja useita kiskoja), mutta voimme nollata muut. Jos meillä olisi ollut konkreettisia, epäilen, että enemmän olisi hajonnut, emmekä olisi voineet helposti nollata kallistuneita (jos vähemmän olisi voinut kallistua, mutta energian olisi mentävä jonnekin, joten oletetaan enemmän rikkoutuneita viestejä).

Vaikuttaa oudolta argumentilta, ettei betonia käytetä. Kuinka monta autoa on kaatunut aidan läpi?
Ei mitään lukuun ottamatta yhtä läheltä piti tätä viestiä (josta olen tietoinen). Toinen paikka, johon osuimme, ratkaistiin asettamalla 6x6 kulmaan ja betonilaatturit noin 2 metrin päähän pohjasta. Sanotaan vain, että naapurini eivätkä paikalliset roska-autot ajaa hyvin täällä.
Jos auto törmää aidalleni, kuljettajan vakuutus maksaa korvaamisen (ja työvoiman.) Joten tämä ei ole yksi suunnittelunäkökohdistani.
People don't always stop and leave insurance information when they damage your property.
Tällöin oman omaisuuden vakuutuksen tulisi kattaa se (vähemmän omavastuuosuus)
Niiden nollaaminen vie suurimman osan ajasta vain muutaman hyvän iskun tampausraudalla. Lika / sora toimii hyvin.
@Daniel.J.Shapiro, hyvä asia. Mietin, auttaako valvontakamerajärjestelmä rekisterikilpien tallentamista. Ehkä asettamalla suuria kiviä tai uhrautuvia jalkoja tai kaksi ulos aidasta. Puhelinkioskeissa (muistatko ne?) Oli aiemmin asetettu betonilla täytettyjä putkia suojaamaan heitä (ja heidän asukkaitaan) autojen murskaamiselta.
#3
+13
homebuilding
2012-12-06 21:04:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menetin tuulimyrskyssä noin viisitoista 'betonoitua' aidanpylvästä ja huomasin kaksi universaalia asiaa:

 1. kaikki rikkoutuneet pylväät katkesivat maadoituslinjassa, aivan betonin yläpuolella

 2. Nyt hyödyttömien ankkurien poistaminen (vetäminen) on hirvittävä tehtävä, mutta kun se on tehty, se on helppo tapa tehdä viestit uudelleen ja palauttaa aidat täsmälleen samassa paikassa ilman uutta kaivamista.

Juoksin merkkijonon jäljellä olevista viesteistäni ja pudotin uusiin neljään neloseen (käsittelemätön puutavara) ja työnsin ne paikalleen käyttäen vähän maata, mutta enimmäkseen hiekkaa. Mutta ennen kuin heitän maata, "maalasin" pylväiden pohjat autojen tyhjennysöljyllä.

Minulla on ollut nämä korvaavat pylväät jo yli vuosikymmenen ajan, enkä ole menettänyt yhtään viestiä seuraavissa kovat tuulet. Minun on täytynyt kiristää muutama pylväs uudelleen - maaperän / hiekan ankkurointimenetelmän BIG PLUS -tekniikka on, että pylväs voi liikkua hieman äärimmäisessä tuulessa ja koko tuulienergiaa EI sovelleta aidan / maaperän risteykseen missä murtuma voi tapahtua helpoimmin.

Olen tyytyväinen tähän menetelmään - ja mahdolliset korvaukset tulevaisuudessa eivät vaadi tuollaisen '' punnan betoniankkurin '', joka on todellinen selkämurskain, raskasta poistamista. . Uskon, että hiekkatäyte siirtää kosteuden pois pylväästä ja antaa viemäröinnin mennä alas alas pylvään pohjan alle. Minulla ei ole minkäänlaista mätänemistä eikä murtumia tällä ei konkreettisella menetelmällä.

(Olen suunnitellut jalustan rikkoutuneista pylväistä pitkällä vetäytymisellä ylöspäin erittäin suurelle viivaruuville, joka on porattu Pohjapylväs. Kierrä huomattavaa painetta ja työnnä sitten erittäin suuri ankkuritanko ankkurin sivuille ja heiluta tarvittaessa kehän ympäri)

#4
+10
Ernie
2013-02-27 07:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omistan maatilan ja kodin San Antonio Tx: ssä. ja kaupungissa olen kokeillut kaikkia temppuja liotettaessa kemikaaleja tervaan. Pelkkä sementti yksinään pilaa viestejäsi. Kalkkikivi on paras. Ranchilla käytän puhelinnastoja ja joko vain hiekkaa tai kalkkikiveä. Molemmat pakkaavat kuin sementti, mutta sinun on laitettava vähän reikään ja käytettävä raskasta peukaloa, sitten hieman enemmän ja tamppaamalla. Joka kerta käyttämällä vain tarpeeksi vettä kostuttamaan lika. Jotkut karjankasvattajat laittivat kalkkikiveä, sitten sementtiä ja sitten kalkkikiveä kovettumisen jälkeen. Liikaa vaivaa. Metalli on tietysti aina parempi kuin puu ja sementti on siinä kunnossa ja pieni raudoitus ei vahingoita, mutta käytän sementtiä vain sellaiseen, joka on iso, pitkä ja raskas. Kaikki muut metallipylväät kulmien ja viivojen tueksi saavat tavallista hiekkaa. Kaada se vain reikään, eikä sinulla ole mitään. Myös syvyys on tärkeää sovellusta kohden. Ottaa pienen kyynärpäärasvan. Sementti on erittäin huokoista, terva on kemikaalia, eikä se ole sallittu kaupungissa. Hidastaa mätänemistä, mutta ei paljon muuta. Minulla ei ole koskaan ollut mätänemisongelmia tai kallistumista. Rakensin juuri kaksi rakennusta ja käytin 4x4: tä ja 6x6: ta ja vain 4 'syvää hiekkaa. Kiinnitä rakennuksesi, niin se ei mene mihinkään.

Minulla oli maatila Michiganissa 12 vuoden ajan, ja rakensin ja korvasin monia aidat itselleni ja naapureilleni, ja parhaat menetelmät, jotka havaitsin vanhemmista aidoista ja omista kokeistani, käsiteltiin puutavarapylväitä ja murskattua kalkkikiveä. Pylväiden maalaaminen ulkomaalilla auttoi niitä kestämään pidempään, suojaten heitä auringon UV-aaltoja vastaan. Olen korvannut aidat käsitellyillä pylväillä, jotka olivat 20-vuotiaita ja alle luokkaa, olivat aivan uudessa kunnossa ja istuivat likassa, ja luokan yläpuolella ne olivat mätänevät / punkit UV-hajoamisesta.
#5
+6
Icyunvme
2014-05-21 06:23:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen toiminut kiinteistönhoidossa noin 20 vuotta. Minulla on erilainen näkemys kiinteistöjen parantamisesta, koska mitä teen omaisuudelleni, saan nähdä 20 vuotta myöhemmin. Olen vuosien varrella asettanut kiinteistöihini monia aitoja; kun opiskelin vain, laitoin aidat betoniin ja joudun jouduttamaan korjauksia ja jopa korvaamaan ne. Jos aidasi on puuta, yksi asia on varma: se lopulta mätänee ja tarvitsee korjauksia tai on vaihdettava. Se voi myös vahingoittua voimakkaiden tuulien kaatumisesta tai jopa aidan kaatumisesta.

Jos käytät betonia, se on edelleen betonin ympärillä oleva lika, joka tukee aitaa; olet juuri lisännyt 30 kiloa betonia sen pohjaan. Jos maaperäsi on hyvin imeytynyt ja vesi voi laskeutua nopeasti (kuten minäkin, missä olen Wisconsinissa), mieluummin käytän hiekkaa suurimmaksi osaksi ylöspäin ja 4-6 tuuman likaa hiekan päälle. Mielestäni aidat ovat hieman hiukan heilumpi noin ensimmäisen vuoden ajan, mutta olen myös huomannut, että tällä tavalla asettamani aidat kestävät vähän kauemmin. Sitten kun on aika korjata tai vaihtaa aita, voit vetää aidan pylväässä ketjulla ja maastoajoneuvon tunkilla. Yhdessä tapauksessa minun piti vaihtaa pihani betoninen sivukävely. Pystyin poistamaan kaksi aidan paneelia ja nostamaan pylvään väliin 10 minuutissa ja päästämään sementtikuorma-auton takapihalleni ja sitten aidan pylvään vaihtaminen oli aivan yhtä helppo.

Jos sinulla on maaperää, joka ei imeydy hyvin kuin savi, sinun on parempi tehdä betonia. Jos käytät reiän täyttämiseen materiaalia, kuten soraa, hiekkaa tai likaa, joka kerta, kun sataa, vesi vuotaa reikiisi, täyttää materiaalisi aukot, seisoo siellä ja kiihdyttää mädäntymistä.

Muutos tapaani tehdä aiteitani opetti minulle todella tämä vanha talo, enkä koskaan käyttänyt betonia enää, ellei maaperä sitä vaadi.

#6
+4
aphoria
2010-07-22 19:57:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Kaivaa reikäsi pylvään korkeuteen sopivaan syvyyteen.
 • Aseta esivalettu betonikeksi (lohko). Sen tulisi olla pari tuumaa paksu ja se voi olla neliö tai pyöreä, mutta pyöreät sopivat yleensä reikään helpommin.
 • Aseta postisi reikään ja täytä lika.
miksi betonilohko pylvään alla? Kuulostaa levitetyltä alatunnisteelta ... Onko ihmisillä todellakin ongelmia aidojen katoamisesta, koska aidan pylväs uppoaa maahan?
No, en ole koskaan kuullut aidan katoavan, mutta pylväät voivat upota tarpeeksi vahingoittamaan pylväiden välisiä paneeleja.
@mac - koska maaperän koostumus vaihtelee maapallolla, se olisi kyllä.
#7
+4
Clyde Simons
2014-08-29 01:25:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina käyttänyt käsiteltyjä pylväitä ja murskattua soraa aidan pitämiseen. Kaivaan hieman syvemmälle ja lisätään ehkä 6 "soraa pylvään pohjan viemäröinnin helpottamiseksi. Pylväs asetetaan sitten kivipalkin avulla. Jos sora on kunnolla puristettu, pylvään ei pitäisi koskaan heilua. Olen jotkut aidat (alkuperäisillä pylväillä), jotka pysyvät edelleen 25-30 vuoden kuluttua. Haluan huomauttaa, että olen huomannut, että jokainen aita (betonista) on mädäntynyt 5-10 vuoden kuluessa. Muista vain, että betoni auttaa ylläpitämään kosteutta puun ympärillä.

#8
+3
Ron Bogus
2013-08-07 18:07:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Floridassa, jossa useimmilla alueilla "maaperä" on vähintään puolet hiekasta, kokonaiset aidan viivat uppoavat. (Naapurilla on 3 jalan aita, joka oli alun perin 42 tuumaa pitkä!) Myös betonitäyteaine uppoaa, mutta hitaammin. Pohja, jonka ympärysmitta on muutama tuuma, on tehokas, mutta sitten tarvitaan enemmän surround-täytettä.

#9
+2
andrew
2012-11-12 11:28:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vedän pois vanhoja viestejä, jotka on asetettu betonilla koko ajan, ja mielestäni asettelen viestin heti takaisin betoniksi.

Ainoa osa, jonka viesti on mätkä on mikä tahansa osa, joka on kosketuksessa maaperän kanssa.

Tervoitan kaikki pylvään osat, jotka ovat kosketuksessa betonin kanssa, ja kaikki maaperässä istuvat osat; tee tämä kaatamalla betoni rampilla, joka johtaa pylväästä poispäin.

Miekkailijat sijoittivat pylväitä usein likaan, koska ne pystyivät asettamaan aidat nopeammin, mutta nämä pylväät ovat yleensä mätänemässä.

Vaihtoehto on kääriä pylvään pää muoviin ennen sen asettamista reikään; tämä auttaa pitämään veden poissa ja estämään mätänemisen.

#10
+1
GruntTruck
2013-07-27 17:47:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisää pylvään reikää 3 jalkaa, täytä noin 3 tuumaa soraa, aseta pylväs, täytä sorapakkauksella kovaa 4-6 tuuman välein, 6 tuumaa ennen yläosaa, aseta 1-2 jalan romu 2 x 4 vaakasuoraan ja hiero kulmassa takaisin &in arvoon saadaksesi leikkausviivan. Kaivaa alue ulos 6 tuumaa, vasara 2 x 4 alas ja poraa sitten 2 x 3 tuuman kannen ruuvia, jotka yhdistävät 2 x 4 &-pylvästä. (Tätä kutsutaan avaimeksi), täytä loput soralla ja pakkaa.

#11
+1
Rich P
2014-08-18 18:14:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talomme edellinen omistaja asetti käsittelemättömät setripylväät betoniin. Nyt noin 1/3 niistä on mädäntynyt alareunassa ja ne on vaihdettava. Olen varma, että he olisivat silti kunnossa, jos ne olisi asetettu likaan ja soraan, jotta vesi voisi valua pois. Vaihdoimme juuri kaksi pylvästä ja betonialueen sisällä se oli täysin mätä.

#12
  0
D.Sawyer
2013-02-15 07:52:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä murskattua soraa ja maaperää täyttämään reikä uuden postisi ympärillä - tiivistä maaperä 4-6 tuuman välein.

Tämä ei näytä vastaavan kysymykseen lainkaan
Vaikka se todella näyttää siistiltä tuotteelta, olen samaa mieltä Stevenin kanssa, mutta tämä ei vastaa kysymykseen
Ole hyvä ja tutustu [itsemainostamiseen] liittyvään käytäntöön (http://diy.stackexchange.com/faq#promotion).
#13
  0
Shona Duncan
2013-09-23 09:43:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Terästolpat tukevat Gabionin korit, jotka on täytetty kivellä ja päällystetty iskuilla hiekalla, soralla. Kiinteän aidan käyttämiseen käytän eristettyä tuotetta melun, iskujen, turvallisuuden, hyvän ulkonäön, lämmön ja palon hallintaan.

#14
  0
sborsher
2014-06-26 02:05:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion laittaa joitain 6X6-tornia torneiksi tukemaan vetoketjua. Viime vuonna laitoin joitain kiinnikkeitä ajotielleni käytettäväksi veneen katoksen kaapelikiinnityksiin. Aion käyttää samaa tekniikkaa viestien kanssa. Kaivoin ensin reiän niin syvälle kuin tarpeen; aseta sitten pylväs ja tasoita se, asettamalla sen ympärille murskattua kiveä pitämään se suorana; poraa sitten reiät kulmaan pylvään kahdelle 90 asteen sivulle ja aja 3 jalan pituiset raudoituspalat maan läpi, reikien läpi ja edelleen maahan pylvään toisella puolella; kaada sitten betoni. Ajotieltä kaivoin vain 2 jalkaa syviä reikiä; ristikkäin raudoitettu reikä maahan maahan; kaatoi betonia ja upotti betoniin pitkän raskaan silmukkapultin, jossa oli useita isoja aluslevyjä, jotka olivat pulttien päässä pähkinöiden päässä. Ei mene mihinkään.

Kuinka syvä on "tarpeen mukaan"? Kuinka pitkälle maanpinnan yläpuolelle / alapuolelle laitat tangon? Mietitkö, onko silmukkapultti sinkitty vai ruostumaton.
Anteeksi vastaamisen viivästymisestä, mutta en saa sähköposti-ilmoituksia vastauksista. Ruostumaton teräs; vaikka niihin kausiluonteisesti kiinnittyvät galvanoidut vetoketjut eivät ole myöskään hapettuneet. Raudoitus on upotettu ajamaan kokonaan maan alle ja pylväiden läpi käyttämällä maata pylväiden pitämiseen. En ole vielä määrittänyt kuinka syvälle upotan virat. Olen juuri keksinyt uuden tavan peittää vetoketjupylväät: puuosilla tukijohtojen sijaan. Joten saatan upottaa heidät vain kaksi jalkaa. 6X6: t ovat 10 ja 12, ja 10 upotettua 2 voi silti olla lyhyempi kuin tarvitsen pihan kaltevuuden vuoksi.
Pylväät tulisi haudata vähintään 1/3 niiden korkeudesta.Kuuden jalan pituisen pylvään tulisi olla vähintään kaksi jalkaa maan alla - joten tyypillisissä aidoissa käytetään kahdeksaa jalkaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...