Kysymys:
Miksi wc: n tiiviste kuluu niin nopeasti?
acrosman
2010-07-22 00:31:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoan kylpyhuoneemme wc näyttää käyvän läpi viemäritiivisteen noin kerran vuodessa. Viemärilinjan laippa on vanha ja rikki useissa paikoissa, mutta pystymme pitämään kaiken tukevasti paikoillaan. Olemme kokeilleet sekä tavallisia vahatiivisteitä että vahvikkeita, jotka molemmat näyttävät epäonnistuvan paljon nopeammin kuin on suunniteltu.

Onko olemassa hyviä vinkkejä sinetin kestämiseen pidempään (enemmän kuin 10 vuotta muut saavat)?

Kaksi vastused:
#1
+11
JohnFx
2010-07-22 00:35:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä kahta vahatiivistettä päällekkäin. Wc: n asettaminen alaspäin vie enemmän, mutta tiiviste on paljon kestävämpi siirtämisessä.

Putkimieheni antoi minulle tämän vihjeen, ja näyttää siltä, ​​että se on toiminut kaksi kertaa, kun käytin sitä.

He tekevät myös "kaksinkertaiset paksut" vahatiivisteet juuri tästä syystä.
Varmista vain, että kumpikaan tiiviste ei muutu tarpeeksi ympärille viemärin estämiseksi. Asuimme (ja syöksyimme) osittain tukkeutuneen wc: n kanssa 8 vuotta ennen kuin päätimme ottaa sen irti ja tehdä sinetin uudelleen. Tiivisteitä oli kaksi ja yhden sisempi muoviosa oli siirtynyt ja tukkinut noin 1/3 aukosta.
#2
+2
kkeilman
2010-10-08 23:12:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa tehdä tiiviste todella viimeiseksi on korjata kaapin laippa. Wc todennäköisesti taivuttaa laippaa, kun istut sen päälle ja työskentelet pois siitä vahatiivisteestä aina, kun se siirtyy. Asunnollamme oli samanlainen ongelma, jossa laippa ei ollut täysin tasainen, joten wc liikkui aina niin vähän, mutta lopulta vaarantaisi tiivisteen.

Kaksoisvaharenkaiden tai erityisen paksun yksittäisen renkaan käyttäminen helpottaa sitä saadaksesi sinetin oikein (ja joka kerta, kun asennan wc: n, käytän suurimman yksittäisen renkaan, jonka löydän), mutta se silti alkaa vuotaa lopulta.

Onneksi on paljon DIY-kaappilaipan korvaussarjoja, jotka tehdä työstä melko yksinkertainen. Voi ja suosittelen myös nitriilikäsineiden käyttämistä tällaisen työn aikana ...Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...