Kysymys:
Kuinka voin maalata homeen päälle estääkseen sen palaamisen uudelleen?
Walker
2010-07-22 14:42:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vuodon lähde on korjattu, mutta vanha muotti näkyy jatkuvasti uudella maalilla.

katso myös http://diy.stackexchange.com/questions/36/how-can-i-paint-over-a-ceiling-after-theres-been-a-leak
Yhdeksän vastused:
#1
+32
Jeff Widmer
2010-07-22 15:52:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä yritä maalata hometta. Käytä valkaisuainetta päästäksesi eroon ensin. Varmista, että koko alue on täysin kuiva. Käytä sitten erityistä homeenestomaalia.

Tämä. Jos maalat sen muotin päälle, se ei koskaan katoa. Tämä on paras veto. Jos vain peität sen, saat myöhemmin vakavia ongelmia. Kotien hometta voi myös sekoittaa terveytesi.
millaista valkaisuainetta (klooria) käytät?
[Tämä sivusto] (http://www.mold-control-on-a-budget.com/documents/43.html) suosittelee 10-prosenttisen Borax-liuoksen käyttämistä valkaisuaineen sijasta. He väittävät, että se toimii paremmin ja on vähemmän vaarallinen sinulle. Kyseisen sivuston mukaan valkaisuainetta vapauttaa syöpää aiheuttavia aineita, kun se joutuu kosketuksiin homeen kanssa.
Valkaisuainetta ei ole paras tapa tappaa hometta. Kyllä se tappaa sen, mutta homeitiöt tuntevat valkaisuaineen ja kulkeutuvat. Ammattimaisia ​​muotituotteita on saatavana, mutta et todennäköisesti löydä niitä Home Depotista.
Käytin valkaisuainetta ja vettä ja se toimii
valkaisuainetta (yksinään) ei tapa sitä - kotitalouksien valkaisuainetta, kuten voit ostaa ruokakaupasta, on liian kasteltu
#2
+23
safoo
2010-08-18 22:46:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kilz ei ole homeenestomaali.

Kun kosteuden lähde on korjattu, mene paikalliseen Home Depotiin ja osta Concrobium-sienitautisuihke. Se on kaikki luonnollista ja kapselointiainetta. Se tulee ruiskupulloon. Seuraa ohjeita. Tämä tappaa homeen ja estää uuden homeen kasvamisen.

Kun tämä on tehty, voit peittää alueen Zinnser Bulls Eye 1-2-3 Waterbase Primerillä. Sonnien silmä on IS hometta ja hometta kestävä. Jos sinulla on paljon vesitahroja, kannattaa ehkä käyttää jotain vahvempaa, kuten Zinnser Guardz, mutta Kilz ei auta sinua vesitahroissa tai homeongelmissa.

#3
+11
user45
2010-07-22 14:55:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuote nimeltä "Killz" on homeenestomaali. Voisi yrittää ruiskuttaa alue alas valkaisuaineseoksella (mielestäni 1 osa valkaisuainetta 10 osaan vettä on riittävä). Suihkuta se alas ja anna sen kuivua. Valkaisuaineen tulisi tappaa muotti muutamassa päivässä.

Kun käytät Kilziä, varmista, että olet hyvin ilmastoidussa tilassa.
@Tester101 ehdottomasti !! anteeksi, että sitä ei mainita, ilmanvaihto on avainasia. Erityisesti, jos olet suljetussa tilassa, kuten kylpyhuoneessa. Kilz on loistava (mutta melko haiseva) tuote. Tartu itsellesi muutama fani ennen aloittamista.
@Tester101: He itse asiassa valmistavat lateksikilsiä - en ole kokeillut sitä, joten en tiedä kuinka suuri osa hajusta on homeenestoaine ja kuinka paljon käytetään liuotinta, mutta huomasin sen viimeisenä kun ostin maalia.
#4
+4
Richard Tasker
2010-07-22 18:19:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun on:

  1. Jos mahdollista - poista kosteuden lähde (ei aina mahdollista)
  2. Kuivaa alue
  3. Maalaa kostean tiivisteen tuote (monia saatavana)
  4. Kuivumisen jälkeen voit maalata kostean tiivisteen.

Onnea

#5
+1
tyson b
2012-05-22 01:33:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On parasta valita luonnollinen, orgaaninen ja tehokas lääke. Olen ollut liiketoiminnassa 12 vuotta. Käytä ensin telaa, upota se etikkaan (riisiviiniin tai omenasiideriin). Sitten sinun on käytettävä erityistä kalkkimaalia kvartsikivipohjan päällä. tämä poistaa kaikki homeet pysyvästi. Se nostaa emäksisyyttä ilmassa, joten home ei voi kasvaa siihen.

Please add more detail to this answer. Do you use the vinegar-soaked roller to apply the primer or the paint, or is it a separate step altogether? What is the lime paint you're talking about and what's special about it?
#6
  0
aphoria
2010-07-22 20:09:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen onnistunut käyttämään alumiinisuihkemaalia kattamaan vanhat vesitahrat katossa

#7
  0
AlaCanFixIt.com
2013-06-23 02:25:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ÄLÄ KOSKAAN käytä Boraxia tai Bleachiä! Se ei tappaa homeitiöitä! Se poistaa vain homeen tahran! Käytä valkoista tislattua etikkaa ja vetyperoksidia.

Voitteko antaa viitteitä vastaukseesi?
#8
  0
Matt
2013-06-25 08:51:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun on ensin tapettava homeitiöt. Puhdista pinta ensin sokeripesulla. Sitten hanki hometta tappava kemikaali (niitä on paljon, mene paikalliseen rautakauppaan ja kysy).

Lopuksi hyvä hiekka ja levitä tahroja estävä pohjamaali / pohjamaali, kuten sinkkiseristä tai duluxista. Ihannetapauksessa jotain öljypohjaista. Sitten pari pintakerrosta normaalia maaliasi ja sinun pitäisi lajitella. Voit saada maalin lisäaineita tai maaleja, joissa on homeenestoaineita näinä päivinä. Suosittelen sitä erityisesti, jos se on alue, joka kostuttaa usein (kuten kylpyhuone tai pesula).

Todellakin epäilet sokerin olevan hyödyllinen komponentti puhdistuksessa
@ragerdl - vaikka sitä kutsutaan sokerisaippuaksi, se ei oikeastaan ​​ole sokeria. Katso täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Sokeripitoisuus. Olen havainnut sen olevan erittäin tehokas poistamaan lähes kaiken lian.
#9
  0
user14072
2013-07-20 00:19:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Earthpaintilla on tuote nimeltä Lime Primer. Tilasin juuri yhden ja näen kuinka se toimii. Voit laittaa sen suoraan muottiin ja ne takaavat, että hometta ei kasva pohjamaalillaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...