Kysymys:
Kuinka voin poistaa yhden murtuneen lattialaatan?
Ed.T
2010-07-22 17:10:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin poistaa yhden vahingoittuneen lattialaatan vahingoittamatta ympäröiviä laattoja? Onko jotain, joka auttaa korvaavaa laattaa halkeilemaan samalla tavalla?

tällä on merkitystä kiinnostukseni kannalta ...
Neljä vastused:
#1
+9
chotchki
2010-07-22 18:36:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa dremel-työkalu nimeltä multi-max, jota olen käyttänyt aiemmin. Voit saada siitä timanttikiinnityksen, joka leikkaa saumalaikan kuin voita. Kun saat laastin ulos, sinun pitäisi pystyä ponnahtamaan ruutu ja vaihtamaan se.

laastin poistamisen jälkeen porasin muutaman reiän laattapintaan kaksi "hajottamaan" sen helpottamiseksi
#2
+7
user45
2010-07-22 17:14:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jauhaisin / kaavin ensin laastin pois ja naputin sitten laattan keskiosaa varovasti ruuvimeisselillä, kunnes se hajoaa ja siru sitä. Se vie todennäköisesti jonkin aikaa, mutta sinun pitäisi pystyä raaputtamaan / siruttamaan vanha thinset, käyttämään uutta thinsetia ja sitten uudelleen.

onnea!

Turvallisuusvinkki: Käytä silmäsuojaa hakettaessasi laattaa.
@Chris Cudmore - kyllä ​​kyllä ​​ja kyllä ​​!! tämä on ehdottomasti aika, jolloin tarvitset safegy-lasit tai jopa muovisen kasvosuojuksen. Laattalastut ovat ohuita, teräviä, kun kaikki pääsevät ulos, ja ne lentävät kaikkialle, kun ne iskeytyvät.
#3
+2
Howard L. Pryor
2010-12-28 19:13:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit leikata laastin sahalla. Älä yritä pilata laattaa reunoille, koska voit helposti vahingoittaa vierekkäisten laattojen reunaa. Napautat laattaa kevyesti keskellä ja hajotat vasaralla. Voit sitten poistaa laatan keskialueelta siirtymällä ulkoreunoihin.

Sinun on poistettava kaikki vanhat ohutlevyt hakkaisemalla tai jauhaa se pois. Levitä uusi tinsetti uuden laatan takaosaan ja aseta. Odota noin 12-14 tuntia kuin laita uusi laatta paikoilleen.

Thankscaptainbay

#4
+1
user212062
2013-03-28 12:25:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen vaihe on poistaa laastin rikkoutuneen laatan ympäriltä laastileikkurilla. On tärkeää varmistaa, että et siru ympäröivää laattaa. Voit sitten käyttää pyörivää työkalua tai apuveitsiä leikkaamaan alaspäin osoittavat kielekkeet kolmesta neljästä sivusta. Irrota sitten rikkoutunut laatta varovasti nostamalla ja vetämällä leikkaamaton puoli pois. Poista sitten alaspäin osoittavat kielekkeet kolmesta uuden laatan neljästä sivusta. Levitä seuraava kerros liimaa ja aseta uusi laatta paikoilleen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...