Kysymys:
Mikä on käytännön ero sementtilevyn ja viherlautan välillä?
Rod Fitzsimmons Frey
2010-07-26 20:53:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asennettaessa altaita olen käyttänyt enimmäkseen sementtilevyä. Minusta on kuitenkin karhu työskennellä.

Kaveri, jonka tunnen, käyttää vedenkestävää kasvilevyä; hän väittää, että kotisovelluksiin se on täysin riittävä. Olen kysynyt kotikeskuksessa luotettavuuden jne. Eroista ja saanut vain kohautuksia.

Onko kukaan kohdannut kylpy- tai suihkuvaurioita viherlautaa käytettäessä? Voinko vaihtaa kokonaan sementtilevystä viherlevyyn vai onko joitain sovelluksia, joissa minun pitäisi epäröidä?

Sementtilevyä on paljon vaikeampi leikata kuin aloittelijoille. Käytä laattiveistä ja pisteitä suoraa reunaa pitkin.
Kaksi vastused:
#1
+12
Joe
2010-07-26 22:23:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Greenboard on vedenkestävä, mutta sitä ei tule käyttää alueilla, jotka pysyvät kosteina, kuten kylpyammeen ympärillä.

Kun vettä pääsee siihen (varsinkin jos sitä ei ole suljettu kunnolla eikä sitä ole vaadittu rako altaan ja seinälevyn välillä), se heikkenee hitaasti ja / tai homeen - se on vedenkestävä, ei vesitiivis.

Kyllä, sementtilevy on tuskallinen työskennellä, se on parempi kuin minun täytyy repiä koko seinä, koska jotain oli poissa käytöstä viherlaudan asennuksessa.

...

Kaikki sanottu, uskon, että olen nähnyt joitain kodinparannusohjelmia joka käytti viherlevyä ja sitten vedenpitävää kalvoa kaiken päälle lisätäkseen ylimääräisen vesisuojakerroksen, kun he tekivät suihkuasennuksen (laatoivat seinät ja lattia; eikä siellä ollut kylpyamme, johon he liittyivät).

...

Saatat myös haluta tarkistaa paikalliselta viranomaiselta - on mahdollista, että saattaa olla koodeja, jotka sanelevat, mitä saa (tai vaaditaan) käyttää suihku- tai amme-alueilla .

On ehdottomasti koodeja, jotka kieltävät viherlautan käytön märillä alueilla. En myöskään koskaan käyttäisi kipsipohjaista seinätaulua (erikoiskäsittely vai ei) kylpyammeessa tai suihkussa, vain minun .02
#2
+4
Tester101
2010-07-26 21:26:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä kylpyammeen sementtilevyä, varsinkin jos se kaakeloidaan.

Muualla kylpyhuoneessa voit käyttää tällaisia ​​muottia kestäviä kipsilevyjä.

  • U.S. Kipsi (Sheetrock® BrandHumitek®)
  • National Gypsum (Gold Bond Brand XP)
  • Temple-Inland (Silent-Guard ™ TS)
  • Georgia Pacific (DensArmor) ® Plus
  • Yhdysvaltain kipsi (FiberRoc® AquaTough ™)

Nopean Google-haun jälkeen kuulostaa siltä, ​​että viherlauta on vain kipsilevy, jossa on vahaa, enkä löytänyt yksi lähde, joka sanoi, että se oli hyvä mihin tahansa.

* Katso tämä tuote Schluter®-KERDI seinien laatoitusta varten. ja Schluter®-DITRA lattiat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...