Kysymys:
Mitä eroa on kehysvasaralla ja kynsivasaralla?
Ed.T
2010-07-22 00:27:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä eroa on kehysvasaralla ja kynsivasaralla? Voiko niitä käyttää keskenään?

[Dexter]: n (http://fi.wikipedia.org/wiki/Dexter_ (TV_series)) mukaan kehystysvasara on erittäin hyvä tapa saada kiinni, jos olet sarjamurhaaja.
Olen aina sydämestäni kutsunut niitä kehystysvasaraksi ja vasaraksi. Molemmilla on kynnet kynsien vetämiseen. Suurin ero: Kehystyksessä on vohvelipinnat päähän ja raskas paino vs Viimeistele kevyemmällä ja sileillä kasvoilla, jotta et arpi työtäsi. Viimeistelyssä voi olla enemmän käyrää kynsissä.
Viisi vastused:
#1
+10
Rod Fitzsimmons Frey
2010-07-22 04:37:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten muut ovat sanoneet, kehystysvasara on kynsisvasara.

Joten mikä tekee siitä erilainen? Ensinnäkin paino. Kehystysvasara on tyypillisesti 20-32 unssia verrattuna "normaaliin" kotitalouskynsivasaraan 10-16 oz. Se auttaa sitä painamaan suuria nauloja vain muutamalla iskulla. Tähän liittyy kehystävän vasaran paljon pidempi kahva.

Toinen on pään pinta: se on vohveloitu estämään kynsien pään liukastuminen estämään kynsien taipumista. Tavallisella kynsisvasaralla on joskus kuvioitu pinta, mutta se ei ole läheskään niin voimakas, ja kasvot voivat myös olla sileät. Tavallisessa kynsisvasarassa on usein myös kuparipinta, jotta taitava käsi voi upottaa naulan pinnan alle vähäisillä pintavaurioilla: se on ominaisuus, jota et näe kehystävässä vasarassa.

Kolmanneksi, kynsi on suora, koska se on optimoitu uteliaita lautoja varten. Tavallinen kynsisara on optimoitu kynsien vetämiseen.

Jos rakennat vain autotallia, suosittelen tavallisen vasaran käyttämistä kehystävän vasaran ostamisen sijaan. (Tai mikä parasta, vain mene vuokrata naulapistooli!). Kokemattomille kirvesmiehille vasarointiin käytetty aika ei todennäköisesti ole se, mikä hidastaa sinua. Kehysvasara on myös tarpeeksi väsyttävä, jotta muutaman tunnin kuluttua saatat olla nopeampi pienemmällä, tavallisella kynsisaralla.

Jos saat kehystävän vasaran, suosittelen kevyempää. Työskentelet nopeammin, kun käytät sitä, et menetä paljon voimaa raskaampaan vasaraan nähden ja tunnet olosi paljon paremmaksi toisena päivänä. Vuonna 2010, jos lyöt tarpeeksi, että 32oz: n vasaralla on ero verrattuna 24oz: n vasaraan, sinulla on joka tapauksessa naulapistooli.

Voit ostaa tavallisia vasaroita suoralla kynsillä.
henkilökohtaisesti pidän 28oz: n kehysvasarasta mihin tahansa muuhun kuin viimeistelytyöhön .. mutta olen myös käyttänyt sitä pitkään ja vihaan kevyempien vasaroiden lelu-isheyttä (verrattuna siihen, mihin olen tottunut)
Huomaa myös, että otsaleikkaus on hyvin yleistä, kun tottuu suoraan kynsiin ja pidempään kahvaan!
#2
+4
Rob Napier
2010-07-22 01:05:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemukseni mukaan kehystysvasarat ovat yleensä suurempia ja painavampia, niillä on suorempi kynsi ja ne sopivat paremmin kehystysvaatimuksiin. Ne tarjoavat vähemmän tarkkuutta, mutta enemmän voimaa, mikä on mukavaa. Ja suorempi kynsi on hyvä uteliaisille laudoille. Jos sinulla on vain yksi vasara, haluat kynsiä, mutta jos teet paljon kehyksiä, kehystysvasara on mukava lisäys.

#3
+1
Tester101
2010-07-22 01:05:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehystysvasaroilla on yleensä painavammat päät ja pidemmät kahvat, ja kasvot eivät yleensä ole tasaisia ​​(mielestäni myös kynsi on vähemmän kaareva).

#4
+1
Joe
2010-07-22 03:46:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehystysvasarat ovat tietyntyyppisiä kynsivasaroita.

Niillä on usein kuvioitu pää, mikä vähentää kynsien hyppäämisen todennäköisyyttä, mutta melkein takaa, että marjaat puuta, jonka olet hankkinut. naulataan uudelleen. Se voi myös johtaa siihen, että naulaa ajetaan hieman puun alapuolelle. Sellaisena se ei todellakaan ole hyödyllinen viimeistelytyössä.

Ne ovat myös yleensä suurempia, mikä auttaa vähentämään kynsien saamiseksi tarvittavien keinojen määrää (niitä ei todellakaan ole tarkoitettu herkälle työlle), ja sinulla on suorempi kynsi päästäksesi kahden laminoidun puutavaran väliin vetääksesi ne erilleen.

Jos aiot ostaa vain yhden - hanki yleinen kynsisvasara, mutta suosittelen hiomalla hiomapaperia ylöspäin, jos se on kiillotettu sileäksi.

#5
+1
Mazura
2015-04-11 11:28:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehystysvasarat ovat raskaita rip vasaroita, joissa on suora kynsi :

enter image description here

Vakio vasaroissa on kaareva kynsi :

enter image description here

Painolla ja valmistusvälineillä ei ole mitään tekemistä näiden kahden vasaran monipuolisuuden erojen kanssa. Huomaa kummankin näiden rinnakkaisuus molemmissa näissä esimerkeissä verrattuna toisen vastauksen vaatimuksiin; nämä ovat vain röyhkeä vasara ja (erittäin mukava) vakio .

Pituus, paino ja tangot ovat avaintekijöitä, mutta pidän parempana koputusvasaroista, jotka voivat kaksinkertaistaa sorkkana kuin kaikki muut näkökohdat. Se ei ole koko ...Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...