Kysymys:
Onko mitään temppua sulkemisen käyttämiseen naulapistoolilla?
JohnFx
2010-07-22 00:32:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä olen vain minä, mutta riippumatta siitä, kuinka varovainen yritän olla, yritys yrittää levittää taivutetta tai sementtiä tai mitä tahansa tiivistyspistoolilla halkeamaan johtaa täydelliseen sotkuun.

jotka näyttävät aiheuttavan tämän ovat:

1: Kumi ei "tartu alas", joten kun vedän aseen halkeaman päälle, se vetää rungon joustoa mukanaan.

2: Kuten jokaisessa kodinparannusnäyttelyssä on osoitettu, työnnän sormeani taivutusviivaa pitkin painamaan sitä alas halkeamaan, mutta se väistämättä vääntyy laattaan tai tarttuu sormelleni ja tekee suuren sotkun.

Onko jotain temppua, jota en vain tiedä, mikä tekee siitä hyvän puhtaan kurkkulinjan?

Mikä on "caulk", onko sillä eri nimi Yhdysvaltojen ulkopuolella?
Ei minun tietääkseni. Se on yleensä valkoinen tai kirkas kumimainen aine, jonka pistät halkeamiin tai putkistojen ympärille vesitiiviin tiivisteen luomiseksi.
Luulin, että "caulk" kutsuttiin kansainvälisesti "gap filleriksi", mutta kuvauksesi kuulostavat silikonilta (ja silikonipohjaisilta tiivistysaineilta). Jos näin on, sotkuettomien reunojen maaginen temppu ei ole maalarin teippi, vaan levitä silikoni ja ruiskuta alue sitten yleispuhdistusaineella ("spray'n'wipe") ja tasoita se sitten sormella. Silikoni ei tartu pintoihin puhdistusaineella.
@MGOwen, asetti sen vastaukseen, jotta voimme äänestää siitä .. se kuulostaa i = todella hyvä idea, jos se todella toimii!
Sitä myydään Yhdistyneessä kuningaskunnassa koristekalvona, sitä myydään kaikissa suurimmissa DIY-myymälöissä ja se tulee yleensä joko valkoisena tai ruskeana. Se eroaa silikonista, koska se kovenee ja on suunniteltu maalattavaksi.
Silikoni- ja ei-silikonitiivisteillä on erilaiset ominaisuudet ja niitä tulisi käyttää eri tavalla. Minkä tyyppisiä viittaat? Kuulostaa silikonilta, jos ajattelet laatoitusohjelmaa?
Yksitoista vastused:
#1
+56
jacobsee
2010-07-22 01:06:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen havainnut, että jos työnnät tiivistyskärkin kärkeä eteenpäin viivaa pitkin sen sijaan, että vedät sitä taakse, voit usein tehdä erittäin siistin tiivistehelmän, joka vaatii vähän tai ei lainkaan tasoitusta jälkikäteen.

Haluan äänestää tätä 10 kertaa, jos voisin - mielestäni tämä on * avain siistiin tiivistystyöhön. Kärjen takareuna tasoittaa tiivisteen siistiksi fileeksi, ja jos muokkaat öljyn annostelunopeutta oikein (tämä tulee käytännössä), sinun ei tarvitse edes käyttää sormeasi. toimii parhaiten, olen huomannut sinun pitäisi leikata kärki neliöltä, eikä kulmassa, kuten jotkut ihmiset haluavat tehdä. Varmista myös, että leikkaat sen työhön sopivalla halkaisijalla - mahdollisimman pieni leikkaustöitä varten ja suurempi kylpyammeelle.
On kuitenkin vaikeampaa työntää tällä tavalla.
#2
+25
SchwartzE
2010-07-22 00:38:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Osta ensinnäkin hyvä tippumaton tiivistyspistooli. Varmista, että olet leikannut naulan kärjen kulmaan. Jos haluat täydellisen suoran viivan kummallekin puolelle, aseta maalareita teippaamaan sen alueen kummallekin puolelle, jonka haluat tiivistää. Vedä sitten vain ylös, ennen kuin kalkki kuivuu.

Jos et halua käyttää sormeasi sen tasoittamiseen, pienet vetolastat, kuten työkalut, jotka saat rautakaupasta, toimivat hyvin. Toinen vaihtoehto on käyttää postissa saamiasi muovisia luottokorttinäytteitä, kun he haluavat sinun hakevan uutta luottokorttia.

Kuinka tunnistan "tippumaton" tiivistyspistoolin? Näyttävätkö ne erilaisilta vai pitäisikö minun lukea vain tarra? Olen käyttänyt superhintaista, jonka ostin vuosia sitten, ehkä se on osa ongelmaa ....
Voita minut siihen :)
Ne on yleensä merkitty tippumattomiksi tai tippumattomiksi. Voit saada yhden noin 10 dollaria.
kaapimelle lahjakortit sellaisissa paikoissa kuin wal-mart toimivat hyvin. Laita vain 5 dollaria (tai enemmän) kortille ja mene hakemaan bensiiniä.
#3
+10
Josh Goldshlag
2010-07-22 00:51:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta kuulostaa siltä, ​​että alue, jota olet tiivistetty, ei ole puhdas. Varsinkin laattojen osalta sinun on varmistettava, että puhdistat todella alueen, jonka sinetöit, koska pöly ja saippua-vaahto vaikeuttavat tiivisteen tarttumista. Varmista myös, että käytät oikean tyyppistä töitä työhön.

#4
+10
Eric Petroelje
2010-07-22 00:55:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotta kostea sieni olisi kätevä, jotta sormesi ei tasoiteta sormea. Tasoita pari jalkaa kalkkia ja pyyhi sitten sormi sienellä, jotta ylimääräinen rikki poistuu ja pidä sormi kosteana.

Ja älä unohda ämpäriä, jossa on vähän vettä, saadaksesi paljon vettä! Pesemme sienellä myös tiivisteen viivan minimoimiseksi, tasoittamiseksi ja näyttämiseksi yhtenäiseksi.
Lukujen ja oman kokemukseni mukaan tämä toimii vain vesiliukoisen akryylin kanssa.Jos kyseessä on keittiö / kylpyamme, tarvitset silikonia.Suositus on käyttää ei-ammoniakkia vaahtoavaa lasinpuhdistusainetta helmen jälkeen ennen työkalun asentamista.
#5
+9
MGOwen
2010-10-19 05:34:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuvauksesi kuulostaa silikonilta (ja silikonipohjaisilta tiivistysaineilta).

Jos näin on, sotkuettomien reunojen maaginen temppu ei ole maalarin teippi, vaan levitä silikoni ja suihkuta alue yleispuhdistusaineella ("spray'n" pyyhi ") ja tasoita se sormellasi. Silikoni ei tartu pintoihin puhdistusaineella (mutta se on jo juuttunut sinne, missä haluat sen tarttua). Olin hämmästynyt siitä, kuinka siisti tulos on.

(tietysti älä suihkuta ennen kuin kaikki silikoni on levitetty, tai jotkut suihkeet saattavat päästä alueille, joihin haluat silikonin tarttuvan.) p>

Käytä lateksin kertakäyttökäsineitä tiivistämisen aikana. Kun sileät sormellasi, mikään ei tartu, etkä myöskään saa ikäviä taivutuksia kädet ja kynsien alla.
#6
+7
NotDan
2010-07-22 04:54:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta kuulostaa siltä, ​​että leikattiin kärki kauas. Yritä leikata se lähemmäksi yläosaa, jotta reikä on pienempi. Hyvä naulapistooli auttaa myöskään, eivätkä ne ole liian kalliita (noin 12 dollaria matalilla tai kotivarastoilla).

#7
+6
Scott
2010-10-14 05:07:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras sulkutykki on Sherwin Williamsilla. Minulla ei ole aavistustakaan, miksi Home Deopot tai Lowes ei myy niitä. Se on muovia, ei metallisia sinisiä tai oransseja. Se on keltainen ja musta. Tiedän kuulostavan hullulta, mutta sillä on kaikki merkitys maailmassa.

Pidä kätesi puhtaina. Kun kalkki pääsee sormillesi ja alkaa kuivua, sinulla on sotku. Pidä kätesi puhtaina.

Otan kaikki ne gizmos-sovellukset käytettäväksi sormesi sijasta, jos ne ovat lopulta enemmän tuskaa, koska niitä on vaikeampaa puhdistaa kuin sormesi.

Leikkaa putki ylhäältä pieneksi reikäksi. Aloita pienestä, jos se on pieni, leikkaa hieman isompi. Kun leikkaat sen liian suureksi, sinusta virtaa koko paikka, eikä sitä voi korjata.

Taivuttaminen ei ole hauskaa, onnea onnea

#8
+5
Doresoom
2010-07-22 00:40:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin useista DIY-verkkosivustoista, joissa suositeltiin sinisen maalariteipin teippaamista sen helmen leveydelle, jonka haluat asettaa. Yritin sitä viime yönä suihkussa, ja se toimi melko hyvin. Näin tein:

  1. Puhdistettava ja kuiva alue, joka on tiivistettävä
  2. Laita teippi sauman molemmille puolille
  3. Taivutin (alkuperäinen passini näytti hyvältä sotkuinen)
  4. Käytä sormeasi tai puristustyökalua ylimääräisen poistamiseen.
  5. HETI poista maalarin teippi vetämällä irti liitoksesta 45 astetta kulma

Tässä vaiheessa huomasin, että siellä oli pieni harjanne siitä, mistä nauha veti ulos helmen takaa. Jos se on todella huono, tasoita nivel uudelleen.

PS: Käytin vain edullista 5 dollarin naulaketta, jonka otin Home Depotista

Olen lukenut tämän aiemmin ja nähnyt heidän tekevän sen televisiossa. Tämä menetelmä on aivan liian aikaa vievä muille kuin ilmeisimmille työpaikoille. Teen tämän kylpyhuoneen turhamaisuuden tai minkä tahansa muun "In your face" -sovelluksen yläosassa, mutta muuten vain käsin.
@chris: Olen tehnyt enemmän tiivistyksiä sen jälkeen, ja olen samaa mieltä siitä, että se on liian aikaa vievää. Vaihdoin myös vapaalla kädellä. Mielestäni se on silti hyvä idea aloittelijoille.
#9
+1
Jeremy W. Sherman
2012-07-16 21:50:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiivisteen tulee tarttua, jos sen alapinta on puhdas. En ole varma, onko siinä eroa, mihin kurkku tarttuu, mutta sinun pitäisi tutkia sitä. On olemassa kahta päätyyppiä tiivistettä ja seosta: akryyli-, silikoni- ja akryyli / silikoniseos. Akryyli kuivuu kovaa, silikoni pysyy squishy, ​​enkä ole käyttänyt akryyliä / silikonia, mutta kuvittelen, että se on vähemmän squishy kuivana.

Tasoittamiseksi sormi toimii hyvin, mutta älä käytä paljaita käsiäsi! Käytä kertakäyttöisiä lateksikäsineitä koko ajan. Et halua saada tiivistettä käsillesi. Tämä tekee siitä myös niin, ettei mikään kalkista tartu sormeseesi, kun tasoitat kalkkihelmää.

Suosittelen, ettei maalariteippiä käytetä, koska kun poistat sen, päädyt oudon pystysuoraan reunaan jotka antavat loistavan otteen repiä repeytymisen takaisin takaisin. Kuoppia on myös tavallaan ruma.

Sen sijaan varo säästämästä rikkiä. Jos rako on suuri, älä käytä valtavaa tiivistehelmää. Hanki sen sijaan tukitanko, työnnä se sisään ja täytä sitten tukitangon ja pinnan väliset aukot.

Suosittelen myös värillistä eikä kirkasta tiivistettä. (Todennäköisesti vain silikoni voi olla kirkasta, mutta silti.) Luultavasti et halua nähdä halkeamia tiivisteen läpi, ja kirkkaat tavarat näyttävät näyttävän likaisemmilta ikääntyessään. (Minulla on epämääräisiä muistoja siitä, että se todella kellastuu parin vuoden aikana.)

Onnea!

#10
  0
hortstu
2013-09-21 23:20:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten aiemmin sanoin, katkaisin kärjen kulmassa ja pidän pistoolia 75-90 asteen kulmassa puhtaaseen pintaan nähden. Tämä työntää tiivisteen pintaa vasten ja tekee samalla mukavan helmen.

Minulla on sieni, kuten injektoinnissa käytettävät sienet, ja ämpäri vettä kätevä. Kun olen laittanut merkittävän määrän rikkiä, palaan takaisin ja pyyhkäisen varovasti sormellani. Lopuksi pyyhin ylimääräinen tiiviste sormeltani kauhan reunalle, otan sitten astian ulos ja melkein kuivan sienen ja pyyhkäisen varovasti aluetta, jonka tein juuri sormellani. Pyyhi sormeni sienelle ja heitä se vesisäiliöön.

Toivottavasti tämä auttaa sinua.

#11
-2
Damian
2014-01-21 06:05:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä fugi-työkalua. Sitä ammattilaiset tekevät.

Voitteko antaa lisätietoja siitä, mikä tämä työkalu on ja miten se toimii? Kuva olisi hyödyllinen!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...