Kysymys:
Mitä perusvarusteita jokaisella tulisi olla?
Walker
2010-07-22 13:52:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä turvasarjoja kaikilla tulisi olla (ja käyttää) tehdessään itse tekemistä?

Suuri kysymys.
Yhdeksän vastused:
#1
+18
Jeff Widmer
2010-07-23 16:29:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suojalasit ja korvatulpat (ja myös työkäsineet).

Hanki hyvä pari suojalaseja, jotta ne ovat mukavia, eivät sumuudu, eivät naarmuta helposti ja huolehtivat sitten niistä (aivan kuten ne ovat tavalliset lasit). Suojalasien käyttäminen, kun työskentelet kaiken alapuolella, on valtava suojaamaan silmiäsi ja myös helpottamaan työn tekemistä niin paljon. Jos työskentelet ulkona, hanki aurinkolasit (ne voivat kaksinkertaistaa myös tavalliset aurinkolasit - jätän ne autooni).

Osta pakkaus vaahtokorvatulppia... ja käytä niitä koko ajan. Tämä on toinen esine, joka on valtava kuulosi suojaamiseksi, mutta tekee siitä myös paljon mukavamman tehdä mitä tahansa kovaa tee-se-itse -työtä. Huomaat suuren eron kestävyytesi välillä, kun käytät korvatulppia. Jos esimerkiksi lyö nauloja, korvatulpat sisällä eivät huomaa ääntä, mutta ilman niitä jatkuva korkea äänentoisto maksaa korville (ja kuluttaa sinut nopeammin työhön). (Ne ovat myös erinomaisia ​​melun estämiseen vain keskittymisen antamiseksi.)

Muut perusturvalaitteet ovat työkäsineet.

Ehdottomasti korvatulppien +1. Tunnen paljon urakoitsijoita, jotka käyttävät silmäsuojaa ja ovat kaikki suojalaseista (kuten niiden pitäisi olla), mutta eivät koskaan käytä korvasuojaimia. He kuulostavat usein 80-vuotiailta miehiltä (huh ??? mitä sanoit ??? puhu ????).
Otan 50 tai 100 pistoketta pistoolia aseidenäyttelyissä ... Pidän aina muutamia laukkuissani, kun olen lennolla / huutaa lapsia.
#2
+16
spoulson
2010-07-23 16:48:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ABC-luokiteltu palosammutin jokaiselle huoneelle, joka sisältää mahdollisia palovaaroja, kuten keittiö ja autotalli.

#3
+12
flamingpenguin
2010-11-23 23:57:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sopivasti luokiteltu pölynaamari (hengityssuojain). Voit hengittää jotain kamalaa tavaraa porattaessa, leikkaamalla, kemikaaleja jne. Käytettäessä.

Kun käytät paljon kemikaaleja, varmista, että sinulla ei ole pelkästään pölynaamio, vaan myös jotain, joka sisältää hiilisuodattimen orgaanisia höyryjä vastaan.
#4
+8
user45
2010-07-22 13:57:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vain ensiapupakkaus talon ympärillä ja siinä on joitain tyypillisiä esineitä. Sidokset, sideharso, antiseptinen voide jne. (piti käyttää sitä vain kerran, koputtaa puuhun).

Ymmärsin kysymyksen siitä, kuinka voit suojata itsesi ennen kuin tarvitset ensiapupakkausta tai ensiapupalvelua. :)
@Jeff LOL erittäin totta, mutta .... aina on niin pieni mahdollisuus ... parempi turvallinen kuin verinen :)
Kävin ER: ssä kerran DIY-vamman vuoksi. He katselivat minua kuin olisin hullu, kun kerroin heille, että olin asettanut leimaani superliimaa pitämään sitä yhdessä toistaiseksi.
@Doresoom - se on hauskaa, koska vein taaperoikäisen poikani sisään ER: ään, kun hän löi päänsä kirjahyllyyn (putosi taaksepäin ja osui reunaan), ja he käyttivät "uutta, lääketieteellistä syanoakrylaattiliimaa" mustelman paikkaamiseen. . Sanoin: "Voi, se on kuin krazy-liima" ja hän sanoi "yup".
Kun tein ensiapua hätätilanteessa, he olivat päättäneet, että superliima on turvallisempi / tehokkaampi kuin ommel, se paranee nopeammin, vähemmän pelottavaa ja alhaisempi tartuntaprosentti. On olemassa lääketieteellistä steriiliä superliimaa, mutta kuten lääkäri sanoi - jokainen vika, joka voi elää superliimalla, tulee joka tapauksessa valloittamaan maailman.
Yleensä, jos sinulla on tarpeeksi vakava haava lääkärin saamiseksi ja jos sinulla on mahdollisuus saada nopeaa lääkehoitoa (ja yleensä vaikka et), on parempi jättää haava auki, jotta lääkäri voi arvioida sen ja puhdista se. Muuten heidän on avattava se (tuskallisesti) uudelleen.
#5
+8
BQ.
2011-12-03 00:57:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos teet jotain sähköistä tai jos seinät voivat kulkea sähköjohtoja, sinulla tulisi olla kosketuksettomat jännitetesterit :

non-contact voltage tester

Ne ovat noin 10–15 dollaria ja paras rahaa, jonka olet koskaan käyttänyt.

Mitä tämä tekee?
@Pacerier: se havaitsee, onko kärjen lähellä vaihtovirtaa ... joten se syttyy, jos virtaa menee edelleen linjalle, jonka aiot työskennellä. (ts. jos et käännä oikeaa kytkintä tai virrankatkaisinta)
@Joe, ja jos 10 dollarin kynä vioittuu?
@Pacerier: testaat sen ensin tunnettua kuumaa virtapiiriä vastaan, kuten alas paneeliin liu'uttaessasi virtapiiriä. Sitten tiedät, että se toimii, ennen kuin luotat siihen.
#6
+5
Sparafusile
2010-11-30 21:44:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luuta. Siivoa alueesi välttääksesi kompastumisen, liukastumisen, varpaiden tönkemisen / nilkkojen murtumisen.

#7
+3
ChrisP
2010-11-27 00:20:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät silmälaseja tai et pidä suojalasien tunnelmasta, suosittelen koko kasvosuojusta. Käytän silmälaseja ja pidän koko kasvosuojuksen antamasta ylimääräisestä suojasta. Kasvosuoja on myös helppo kääntää pois tieltä katsellessasi pieniä yksityiskohtia tai mittoja.

Käytän lasia ja kyllästyin vahingoittamaan hienoja lasejani työskennellessäni talossa. Nyt vaihdan vanhoihin "urheilulaseihin", joita käytin pelatessani baseballia. En ollut ajatellut käyttää koko kasvosuojaa.
#8
+3
lqlarry
2011-12-04 03:38:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun autiomaassa, joten meillä on 45-60 päivää, jolloin korkein on yli 100, ja 2 tai 3 viikkoa juoksee, kun se on yli 110. Sinun on mentävä oikeaan vaatteeseen, sisälle ja ulos. Ulkopuolella paistavan auringon alla käytät pitkiä housuja ja pitkiä paitoja, hatulla, jonka reunat kulkevat ympäriinsä kasvojesi ja niskaasi suojaamiseksi. Ja vaikka lämpötila on viileämpi, tarvitset silti suojaa auringolta. Lämmön uupumus osuu kaikkialle, joten pidä paljon vettä ja pidä taukoja auringosta. Osha sulkee työpaikat täällä ilman varjoa ja ilman X-litraa vettä per henkilö, jos juomavettä ei ole juoksevaa. Tiedän, että se kuulostaa hauskalta, ja jalkasi talostasi tekevät itse työtä, mutta laita kasvot, iho, silmä, korvat, kurkku ja nenä, kädet ja jalat suunnitteluun.

Toinen vinkki on työn suunnittelu oikeat työkalut. Pikanäppäimet voivat vahingoittaa ja lopulta myös työsi kärsiä.

#9
+2
Joe
2010-12-01 06:36:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeff mainitsi korvatulpat, mutta jos työskentelet muiden ihmisten kanssa, joudut usein joko huutamaan toisillesi, mikä johtaa korvatulppien poistamiseen, niin sinun ei tarvitse laittaa niitä takaisin jne. .

Harkitse sen sijaan "aktiivisia nappikuulokkeita" - ne ovat nappikuulokkeita, joissa on mikrofoni ja kaiuttimet. He välittävät äänet ulkopuolelta, ellei ääni nouse liian korkeaksi, ja sammuttavat sitten kaiuttimen. Joidenkin korkeiden äänien kohdalla ne eivät kuulu mikrofonin herkkyyteen, joten voit puhua selkeämmin kuin ilman kuulonsuojaimia.

Ainoat ongelmat korvalappuissa tulppien kanssa ovat, että ne eivät tiivisty kunnolla samoin kuin pään ympärillä, jos silmäsuojuksessasi on todella paksut käsivarret, jotka menevät korvien yli ... mutta korvasuojukset ja tulpat tarkoittavat, että voit käyttää molempia todella meluisissa olosuhteissa.

Vau, eikö tämä tule olemaan kallista ...
@Pacerier: se on halvempaa kuin useimmat sähkötyökalut. Löydät usein hyviä 50 dollaria. Sain [vaaleanpunaisen parin] (http://www.amazon.com/Champion-Pink-Electronic-Ear-Muffs/dp/B001SH7VXS) työtoverille alle 40 dollaria.
Hyvä löytö!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...