Kysymys:
Puu parvelle nousemiseen?
x3ja
2010-07-27 08:19:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan nousta parvelleni - vain työkalujen, laatikoiden, vanhojen vaatteiden, matkalaukkujen, pienten käyttämättömien huonekalujen jne. (eli ei liian raskas) säilytykseen. Mietin, millaisia ​​levyjä ostaa tähän tarkoitukseen. Suurin osa levyistä, joita näen mainostavan tätä varten, ovat lastulevyä, mutta niiden hinta vaihtelee myös suuresti. Mikä on suositeltava lähestymistapa, kun otetaan huomioon, että haluan sen kestävän vähintään 10 vuotta?

Kolme vastused:
#1
+6
Rod Fitzsimmons Frey
2010-07-27 19:42:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Satunnaiseen varastointilevyyn tai 1/2 "tai suurempaan vaneriin on hienoa. Siirry vähintään 5/8: een, jos palkit ovat 2'-keskuksissa.

En ole henkilökohtaisesti samaa mieltä neuvoja vanerin käyttämiseen. Lastulevy on hieno: se on vahva ja se on valmistettu jätemateriaaleista, joten sitä on ekologisesti järkevämpää käyttää missä vain. ei sovellu sovelluksiin, jotka altistuvat minkä tahansa elementin elementeille tapa: näissä tapauksissa vaneri on kestävämpi, joten se oikeuttaa kaksinkertaiset kustannukset ja ylimääräiset ympäristövaikutukset.

Lastulevyllä on lujuusakseli, jota voit myös hyödyntää: haluat, että palkit kulkevat poikki lyhyt sivu, ts. 5 palkkia jokaisella 4x8 arkilla, jos palkit ovat 2 'keskellä.

Lattiapäällysteiden lastulevyssä on kieleke ja ura pitkin sivua. Tämä johtuu siitä, että vaikka lyhyet sivut ovat pitkät sivut silloittavat palkit. Kielen lukitseminen uraan estää roikkumisen lattiapalkkien välillä. Ilmeisesti ei iso juttu sinulle säilytystilalle, mutta jos se maksaa vain muutaman dollarin lisää kielen ja uran takia, saisin sen. Olen nähnyt sen vain 3/4-tuumaisessa ja 1-tuumaisessa BTW: ssä, joten jos saat, että sinulla on siellä oikea lattia, jolla voit pitää naapurustotanssia.

#2
+1
user45
2010-07-27 15:11:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varastohuoneeni on vain joitain vanerilevyjä kattojen / eristeen päällä. Naulasi ne vain kattopalkkeihin. Oma ullakkoni ei todennäköisesti ole yhtä suuri kuin parvi, mutta jos et aio tehdä siitä asuintilaa, vanerin pitäisi todennäköisesti olla sinulle hyvä.

#3
+1
Eric Petroelje
2010-07-27 18:08:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Scott mainitsi, vaneri on todennäköisesti kunnossa. Käytin juuri 1/2 tuuman vaneria kaivoksessani. Suosittelen todennäköisesti "todellisen" vanerin käyttöä lastulevyjen sijaan. Se on hiukan kalliimpaa, mutta myös paljon kestävämpää, jos aiot kävellä sillä.

Yksi ajateltava asia (jota en tehnyt) on, että jos olet kylmässä ilmastossa tyypillisesti haluat, että parvessa oleva eristys nousee useita tuumaa lattiapalkkien yläosien yli (olettaen, että tässä on eristetty). Jos näin on, et ehkä pysty kiinnittämään vaneria suoraan palkkeihin puristamatta eristettä (mikä ei ole hyvä).

Olen juuri rullannut eristeen, joka on palkkakorkeus, joten sitä ei ole puristettu, mutta minulla ei myöskään ole koko ullakkoa, vain kaistale keskellä, mutta olet oikeassa, älä varmasti purista eristystä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...