Kysymys:
Valmistavatko he nestemäistä betoni- / laastivärilisäainetta?
JohnFx
2010-07-22 23:13:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yrittänyt löytää sementtilisäainetta jonkin laastin värin muuttamiseksi, mutta näytän pystyvän löytämään sen nestemäisenä vain paikallisesta iso-box-rautakaupastani.

Etsin vastaavaa tuotetta, joka voidaan lisätä kuivalaastiseokseen. Onko tätä edes olemassa? Mistä löydän sen?

Takaisin: Lasin terassin päällystimille muutama vuosi sitten, enkä ilmeisesti asettanut riittävän paksua muovilevyä sen alle. Säästin, koska alue tuntui liian varjoisalta edistämään rikkakasvien kasvua. Poika oli väärässä. Minulla on suuria rikkaruohoja kasvamassa kivilaattojen välisten halkeamien läpi.

Suunnitteluni on sähkökäyttöinen pestä patio, jotta suurin osa hiekasta pääsee levittimien väliin, ja korvaa se sitten pyyhkimällä kuivaa laastia terassin yli ja sitten sumuttamalla se, jotta se kovettuu ja muodostaa esteen rikkaruohot levittäjien välissä. Jotta väri olisi oikea, minun on sekoitettava väri kuivalaastiin ennen sen levittämistä. En ole varma kuinka hyvin tämä toimii, mutta yritän ensin pienellä alueella nähdäksesi kuinka se menee. Jos joku näkee tämän suunnitelman merkittäviä kaatumisia, ota yhteyttä kommenteissa.

_kuivaa laasti patiolla ja sumua se, jotta se kovettuu ja muodostaa esteen rikkaruohoille päällystimien väliin. Jotta väri olisi oikea, minun on sekoitettava väri kuivalaastiin ennen sen levittämistä. _ En ** ei suosittele tätä millään huokoisella, se on erittäin tahraavaa ja pysyvää mineraalipigmenttiä. ** True Tone ** on yksi valmistaja, joka on saatavana paikalliselta tiilitehtaalta tai sementtirakenteesta ja päällystystarvikkeista.
Viisi vastused:
#1
+5
iivel
2011-02-15 03:21:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä etsit, sitä kutsutaan kiinteäksi väriksi, ja se tehdään yleensä pigmenteillä.

Tässä on lähde, jota olen käyttänyt muissa projekteissa: http://www.directcolors.com/concretepigment/

#2
+4
user45
2010-07-23 00:12:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt jauhebetoniväriaineita kodinparannusnäyttelyissä, mutta rehellisesti sanottuna en ole koskaan käyttänyt sitä. Näkemilläni ohjelmilla on ollut hyviä tuloksia. Näyttää siltä, ​​että heität sen vain märän betonin päälle ja annat sen imeytyä sisään.

Kaikki toimii aina hyvin kodinparannusohjelmissa. He muokkaavat kaikki virheet. =)
@JohnFx erittäin totta! oli kuitenkin lähinnä väriaineen jauheversio :)
@JohnFx:, jota et ole tietenkään koskaan nähnyt [Broken House Chronicles] (http://www.mountainroad.ca/bhc/) ... he muokkaavat sitä, kyllä, mutta eivät varmasti poista kaikkia virheitä.
se on YKSI tapa käyttää sitä tietyn väritehosteen saamiseksi (yrittää jäljitellä kiveä), se sekoitetaan myös yleisesti betoniin niin, että koko laatta on värillinen koko matkan.
#3
+3
Scott Bruns
2011-06-14 02:36:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt betonin kuivavärillä. Kaadimme muutaman levyn ja reunan.

Kuivaa sähköä oli saatavana betonihuoltotalosta. Se oli kallista, mutta sitä voitiin ostaa pienissä pusseissa tarvittaessa. Hieman meni pitkälle.

Värijauhe aiheutti valtavan sotkun ja tahrasi kaiken. Se oli jauhemaisen sokerin sakeus. Sinun on sekoitettava se todella hyvin kuivalaastiin tai muuten pääset vaihtelemaan väriä. Sinun on testattava väri sekoittamalla ja kovettamalla näyte, koska on vaikea tietää tarkalleen, miltä väri näyttää, kunnes se kovettuu.

Tässä tapauksessa jätän värin väliin ja käytän polymetristä hiekkaa . Jotain tältä: http://alliancegator.com/2011/?p=21

Kuulostaa siltä, ​​mitä tarvitsen, mutta jotkut nopeat verkkohaut näyttävät tarkoittavan, että varaston kodinkoneet eivät näytä kantavan sitä. Mikä olisi hyvä lähde sen löytämiseen (muu kuin verkossa, jossa lähetyskulut imevät jotain tällaista).
Ostin värijauheen Border-vähittäiskaupasta: http://teamborder.com/
Tarkoitin polymeerihiekkaa.
Olen nähnyt polymeerihiekan Home Depotissa. Jos lähikaupassasi ei ole sitä, he voivat tilata sinulle. En ole koskaan käyttänyt tätä hiekkaa, joten en voi kokemuksesta sanoa kuinka se toimii. Osta pussi ja kokeile sitä ennen kuin aloitat koko projektisi. Tässä on linkki: http://www.homedepot.com/buy/outdoors-garden-center-landscaping-supplies-pavers-step-stones/sakrete-60-lb-polymeric-sand-paver-set-185302.html
#4
+3
Dennis
2012-08-31 21:00:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sakrete myy jauhemuodossa olevaa betoniväriainetta, jota on saatavana vähittäiskaupan vähittäiskaupoissa, kuten Home Depot ja Lowe's, ja luultavasti myös Ace Hardware. Se tulee yhden punnan laatikoihin ja maksaa noin 6-7 dollaria laatikosta, ja he ehdottavat yhden punnan laatikkoa 80 punnan Sakrete-pussiin. Se tietysti riippuu sinusta ja haluamastasi väristä. Se tulee kuitenkin melko kalliiksi, jos sinulla on suuri projekti, joka vaatii 20-30-50 pussia etkä voi käyttää redi-mix-yritystä pääsyongelmien takia!

Tiedän, että on olemassa pari muuta yritystä, jotka myyvät irtotavarapusseja (100 paunaa) ja ovat yleensä saatavana betoniyrityksissä (kuten Redi-Mix). Suurin huolenaihe on koko projektin sovittaminen: sinun on punnittava tai mitattava se jollain tavalla yhtenäisyyden ylläpitämiseksi. Hieman poissaololla ei ole väliä, koska sää lopulta vastaa sitä; Kuitenkin, jos olet 15 sävyä pois, sää ei korjaa sitä.

Olen nähnyt monien talojen omistajien käyttävän sitä maiseman hillitsemiseen, ja se toimi hyvin. On erittäin tärkeää, että sekoitat sen hyvin betoniin ennen veden lisäämistä seokseen, tai sinulla on vähemmän kuin täydelliset tulokset, taattu!

#5
  0
staticsan
2011-02-17 11:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä kuinka hyödyllistä tämä on, mutta värjäysbetonia kutsuttiin aikanaan "oksidiksi" tai "oksidijauheeksi", kun vartuin. Tuli muovipussiin ja sekoitettiin sementtijauheeseen hiekan kanssa. Muistan, että isäni käytti sitä.

Saatat joutua etsimään rakentajan toimituspihan saadaksesi sen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...