Kysymys:
Pitäisikö minun vaihtaa kaatuneet kourut?
acrosman
2010-07-22 06:59:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime talvena raskas lumisate repäisi talomme kaksi vesikouruja, eikä minulla ole vielä ollut mahdollisuutta ripustaa niitä uudelleen. Yksi on takaoven yläpuolella, ja on todella ärsyttävää, että loppu osuu sinuun, kun astut ulos takaovesta, joten ne vaihdetaan niin pian kuin mahdollista.

Toinen sarja oli yli kukkapenkki upotetussa kulmassa (joten muodostuu voimakas vesivirta rankan sateen aikana, jolloin katon kaksi osaa kohtaavat). Ainoa paikka, johon vesi näyttää menevän, on sänkyyn, noin jalan päässä talon pohjasta. Jos voin välttää niiden vaihtamisen, haluaisin, mutta en halua vaarantaa isompaa ongelmaa tiellä.

Pitäisikö minun vaihtaa tämä toinen sarja? Vaarantaisinko säätiön pitkäaikaisen vahingoittumisen tai jonkin muun ongelman, jota en ajattele?

Kuusi vastused:
#1
+11
Mike Sherov
2010-07-22 07:37:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinä voit vaarantaa säätiön vahingoittumisen. Se riippuu siitä, onko sänky luokiteltu oikein vai ei. Jos sänky luokitellaan oikein, vesi valuu talosta ja perustuksesta. Jos ei, vesi voi juosta kohti taloa.

Raskaiden sateiden jälkeen katso, näyttääkö lian lähellä oleva perustusbetoni märkä. Jos se pysyy märänä pitkään sen jälkeen, kun muu säätiö on kuivunut, se voi tarkoittaa, että vesi virtaa kohti säätiötä.

Jos näin on, sinulla on 3 vaihtoehtoa:

  1. Korjaa vesikouru.
  2. Päivitä sänky.
  3. On vaarana, että säätiösi mahdollisesti kärsii.
#2
+9
Jeremy McGee
2010-07-22 10:15:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihda ehdottomasti kouru.

Voit lisäksi vaarantaa perustuksen vaurioitumisen, mutta jos sataa tuulet, seinät ja ikkunat saavat paljon enemmän vettä kuin pitäisi. Tämä voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​muita ongelmia, kuten mätää, vuotoa ja vastaavia.

#3
+3
spoulson
2010-07-22 17:53:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sadeveden vapaan putoamisen antaminen katolta voi aiheuttaa kosmeettisia ongelmia, kuten lian roiskumista koko perustuksellesi ja sivuraiteillesi, mutta se myös lisää vettä kellarissa. Kourun tehtävänä on ohjata tämä vesi pois talosta, jotta se ei keräänny perustetta alapuolella olevaa perustusta vastaan.

#4
+1
Papo
2010-08-30 13:26:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihda ehdottomasti kouru, mutta ennen kuin teet sen, varmista, että perusta on edelleen kunnossa eikä siinä ole vaurioita. Selvitä pääongelman lähde ja korjaa se sitten ennen pahenemista. ongelma.

#5
+1
user558
2010-08-30 15:54:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ON ongelma, joka sinun on korjattava.

Jos sinulla on kellari, vesi imeytyy maahan ja etsi sitten minne mennä. Kellarisi (jos sinulla on) on iso, tyhjä reikä. Vesi voi navigoida siihen, vaikka kellarin seinät ovat vesitiivis. Vesi on yllättävän voimakas ja erittäin sitkeä. Vesi aiheuttaa pitkäaikaisia ​​vahinkoja, jos annat tämän jatkua.

Vesi voi aiheuttaa muita vahinkoja, vaikka sinulla ei olisi kellaria. Kun vesi valuu katolta ja roiskuu alas, se roiskuu talon seiniin. Tämä voi aiheuttaa omia kosteusongelmia seinissäsi.

Kiinnitä siis vain vesikourut. Välitön korjaus on aina helpompaa kuin sekä vesikourujen että ongelmien ratkaiseminen, joita vialliset vesikourut aiheuttavat lähitulevaisuudessa.

#6
  0
Wayne Werner
2010-07-22 08:02:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos huomaat, että vesi kaivaa reikää, voit laittaa suuren kiven, joka auttaa ohjaamaan vettä pois perustuksesta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...