Kysymys:
Kuinka voin kiinnittää kilisevän lattian matoni alle?
mohlsen
2010-07-23 17:21:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on hiukan lattia matoni alla taloni 2. kerroksessa. Kuulostaa siltä, ​​että maton alla oleva aluslattia liikkuu hieman ylös ja alas ja saa tämän kauhean kuorman kirisemään, kun astun alas tähän tiettyyn paikkaan. Se voidaan toistaa halunsa mukaan.

Voisitko vain naulata paljaalle kovalle puulle? Minulla on talossani paljon paikkoja, joissa voisin käyttää tätä hoitoa, mutta minulla ei ole mattoja.
lehtipuu olisi täysin erilainen ratkaisu. Nämä hyväksytyn vastauksen ruuvit eivät toimi sinulle. Kehotan kuitenkin sinua esittämään tämän kysymyksen!
Kolme vastused:
#1
+26
Mike Sherov
2010-07-23 17:33:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korisevan lattian kiinnittäminen maton alle on melko monimutkainen prosessi, joka on todennäköisesti parhaiten havainnollistettu videolla. Tämä vanha talo tarjoaa upean opetusohjelman.

Tässä linkissä esitetty menettely ei edellytä, että vedät mitään mattoa, ja piilottaa työsi viistoilla ruuveilla. Tämä näyttää olevan vaivattomin tapa tehdä mitä voi odottaa olevan valtava työ.

@Mike erittäin siistiä! En tehnyt niin, kun minulla oli sirisevä lattia. Minun todennäköisesti olisi pitänyt!!
@Scott, joo. Minulla oli ystävä, joka teki tämän. Olin hyvin vaikuttunut. Se toimii parhaiten paksuilla matoilla, koska ne piilottavat maton puhkaisut tehokkaimmin. Tekee siitä näkymättömän.
@Mike olisi säästänyt minulle paljon aikaa ja muutaman lävistetyn sormenpäät maton kiinnitysnauhoista :) elää ja opi! (ja vuotaa / vannoa vähän)
Minulla on piikkejä uudessa kodissamme toisessa kerroksessa. Saan varmasti tämän tuotteen! Takuupalvelumme on käsitellyt joitain piikkejä, mutta ne ovat vetäneet mattoa ylös - ylen yli.
kertoi siitä appiisilleni ja hänellä oli heidät. Squeak ei enää paketteja ole saatavana Amazonista ja monista muista jälleenmyyjistä. Nämä tikkarit toimivat hyvin. Ei enää sirisemistä!
Toivon, että voisin äänestää sinua useammin kuin kerran. En ole korjannut kirisevää lattiaani pelkääessäni, että minun täytyy repiä matto! Nyt, jos vain tämä toimisi minun siriseville lehtipuilleni.
Olen juuri törmännyt tähän, eikä linkitetty video / sivu anna mitään tietoa hänen käyttämästään tuotteesta, olipa kyseessä O'Berry Squeak No More Kit (löytyi Amazonista: https: // www. amazon.co.uk/OBerry-Squeak-No-More-Kit/dp/B0006IK8YE)?
#2
  0
user45
2010-07-23 17:34:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos on liikettä, sinun kannattaa vetää matto takaisin ja naulata aluslattia alas. Toivottavasti piika ei ole keskellä huonetta.

Minulla oli sirisevä lattia vanhassa talossa, jouduin vetämään takaisin suuren kimpun maton ja ajamaan muutaman naulan lattian läpi ankkuroimaan sen. alas.

Onnea.

Jos aiot mennä kaikkiin töihin, ** käytä ruuveja **.
#3
  0
kfrew
2016-12-18 01:40:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kutina johtuu lattian liukumisesta ylös ja alas kynnissä, jotka ovat löystyneet ajan myötä. Lisää nauloja on väliaikainen korjaus. Ruuvit pitävät tiukasti kiinni ja ratkaisevat ongelman pitkään.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...