Kysymys:
Kuinka voin tehdä pienen laastin korjauksen oikein?
Chris W. Rea
2010-07-26 01:24:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on laastia joidenkin lattialaattojen välillä, jotka halkeilevat ja tulevat pieninä lastuina ajan myötä. Laatat ja jäljellä oleva laasti ovat muuten hyvässä kunnossa. Epäilen, että tämä on vain käytävän korkean liikenteen alue. En aio repiä koko kerrosta ratkaistakseni taustalla olevan ongelman.

Mutta jos halusin korjata laastin (vaikka hyväksyn sen todennäköisesti murtuu uudelleen, tiellä), mikä on oikea tapa täyttää puuttuva laasti niin, että uusi sauma tarttuu vanhaan? Pitäisikö minun poistaa kaikki vanhat, jotka näyttävät halkeilevan, ennen kuin täytän?

Kaksi vastused:
#1
+7
user45
2010-07-26 03:56:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olen korjannut laastin korjauksen, olen puhdistanut vanhan laastin, löysin hieman löysääkseni onko jokin muu löysä, varmista, että alue oli luun kuivaa ja sain sitten pienen erän paikallista laitteistoa kaupassa. Voit todennäköisesti ostaa pienen altaan valmiiksi sekoitetusta laastista (ellei sinulla ole värillistä laastia, olet yleensä juuttunut ostamaan suuremman altaan).

Laitoin sen vain normaalina laastina, lyönnin päälle, työnnän sisään, tasoita sitä hieman, anna sen kuivua ja pyyhi ylimääräinen. Häipyminen kestää vähän aikaa, mutta nyt näyttää siltä, ​​että se oli osa alkuperäistä laatatyötä

#2
+2
technosaurus
2012-04-12 00:54:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Väriä on melkein mahdotonta sovittaa tarkalleen, ellet vaihda koko laastia. Onneksi laasti on tyypillisesti paljon halvempaa suurina määrinä.

Nopea ja helppo tapa poistaa ei-toivottu hiottu laasti / laasti laattojen väliltä on käyttää pyörösahaa, jonka repäisylevy on alle puolet terän paksuudesta. laattaväli

(repimisterissä on vain vähän hampaita ja suuri ruokatorja lastun hyväksi poistamiseksi - et oikeastaan ​​leikkaa laastia / laastia, vaan halkaisit sen käytännössä pois - tästä syystä se on erittäin tärkeää käyttää henkilönsuojaimia ja suojata rikkoutuvia esineitä ympäristössä, ja on sanomattakin selvää, että terä ei koskaan leikkaa puuta uudelleen, joten käytä vanhaa tai halpaa)

Prosessi on melko yksinkertainen:

  • Aseta pyörösaha laattojen syvyyteen asettamalla terä tasaiselle pinnalle kahden laattasi kanssa saman paksuuden romulevyn välillä

    ** (Saatat joutua siirtämään sisäänvedettävää suojusta manuaalisesti.).

  • Löysää sitten kallistuksen lukitusnuppia ja anna kallistettavan pohjan säätää.
  • Kun se lepää tasaisesti laatta bla mutta vain kosketa pintaa, kiristä kallistuksen lukitusnuppi.
  • Peitä paljaat ihot (suojalasit, kasvosuoja, käsineet, pitkähihaiset &-housut jne ...)
  • Peitä rikkoutuvat osat (peitä kangas / muovi ikkunoiden, valojen ja "nikkerien" päälle)

    ** Pienet ja keskikokoiset laastin / laastin palat poistuvat pyörösahasta suurella nopeudella . Jos pystyt suunnittelemaan salvan, joka toimii laitteidesi ja tilasi kanssa, se on paljon turvallisempi ja säästää paljon puhdistusaikaa.

Kun olet määrittänyt itsesi, alueesi ja työkalusi, ohjaa sahanterä yksinkertaisesti saumalinjan keskelle ja anna terän sirun pois ei-toivotusta laastista. Tämä peittää kaikki paitsi muutaman tuuman (sahan ohjainten ja terän käyrän takia). Viimeistele lopuksi käsityökaluilla (olen havainnut, että halpa sopivan kokoinen tasapäinen ruuvimeisseli ja vasara toimivat noin 8 kertaa tehokas kuin laastin saha hiotussa laastissa ja laastissa)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...