Kysymys:
Mikä on matala VOC-maali?
Clinton
2010-07-22 03:10:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on matala VOC-maali ja millainen kestävyys verrattuna tavallisiin öljy- tai akryylipohjaisiin maaleihin?

Kaksi vastused:
#1
+7
acrosman
2010-07-22 18:08:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kestävyyden katsotaan yleensä olevan yhtä hyvä kuin vanhemmissa maaleissa. VOC-vapailla maaleilla on edelleen vähemmän värivalintoja (ainakin viime kerralla, kun katsoin), mutta se on muuttunut kysynnän kasvaessa.

Rakennus, jossa työskentelen (Yhdysvalloissa), valmistui juuri LEED- Platinum remontti, ja käytetty kaikki VOC-vapaa tai matala-VOC-maalit. Joitakin erikoiskäyttöön tarkoitettuja maaleja ei ollut vielä saatavana VOC-vapaina, mutta matalat VOC-maalit peittivät suurimman osan tarvitsemastaan ​​(mukaan lukien maali metallikatolle).

maalattu viikkoa aiemmin, kunnes huomasin, että hän teki korjausmaalauksen juuri silloin). Ensimmäisen vuoden aikana emme ole nähneet mitään kestävyyteen liittyviä kysymyksiä.
Hyvä kohta "viime viikolla maalatun hajun" numerossa - autoin ystävääni siirtämään laitteita heidän uudessa toimistossaan ... Yhdessä vaiheessa seisoin sivussa päästääksesi hänet kulkemaan, kun hän kuljetti tavaraa .. ja päädyin maaliin uudella kerroksella, koska se on maalattu sinä päivänä.
#2
+5
Joe
2010-07-22 03:27:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

VOC = haihtuvat orgaaniset kemikaalit.

Pohjimmiltaan se antaa sinulle tuoreen maun tuoksun, mutta se voi myös aiheuttaa ongelmia herkille ihmisille myös jälkeen olet tuulettanut maalatun huoneen, koska maali loppuu edelleen.

On olemassa myös 'VOC-vapaita' maaleja, ei pelkästään 'matala VOC'.

I ei voi kommentoida kestävyyttä erikseen; on mahdollista, että maalin muut näkökohdat voivat olla merkittävämpi tekijä.

Täällä Euroopassa siirrytään asteittain öljypohjaisista korkeasta VOC-maaleista ympäristösyistä, koska liuottimet ovat erittäin hitaita ja tappavat villieläimiä. Yleensä kestävyyttä, peittävyyttä jne. Säätelevät muut ainesosat kuin käytetty liuotin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...