Kysymys:
Onko hyvä idea laittaa toinen vyöruusu olemassa olevan kattokaton päälle?
JohnFx
2010-07-24 20:23:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vyöruusuni olivat hieman huonommat kulumisesta ja minulla oli "ystäväni-ystävä-joka käytti katontekijää" katsomaan sitä ja hän sanoi, että voisin säästää rahaa purkamisesta vain asettamalla toinen vyöruusu ensimmäisen päälle.

Hän väitti, että se oli yleinen tekniikka, ja he tekivät sen koko ajan hänen työssään, mutta se kuulostaa minulta hieman hinkiltä.

Onko tämä todella yleistä? Onko se hyvä idea? Mitä haittoja on?

üks vastaus:
#1
+14
Tester101
2010-07-24 20:35:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On tavallista laittaa enintään kolme kerrosta (ainakin omalla alueellani), mutta jos katossa on nostosiltoja, toisen kerroksen asettaminen vain nostaa uudet vyöruusut. Jos katto on huono, on parempi ja todennäköisesti pitkällä aikavälillä halvempi poistaa vanhat vyöruusut ja asettaa uudet tuoreiksi.

Jos katto ei ole niin huono, toinen kerros voi varmasti säästää rahaa, varmista, että tarkistat paikalliset koodisi ennen kuin teet sen.

Toinen huolenaihe voi olla paino. Vyöruusu painaa paljon, joten mitä enemmän kerroksia lisäät, sitä enemmän painoa katollasi on oltava, jos asut alueella, jolla on raskas näyttelypaino, voi tulla enemmän ongelma.

Personaly Aloitan mieluummin uudestaan joka kerta, mutta säästän rahaa tekemällä esittelyn itse.

Kiitos. Olen Texasissa, joten lumen kertyminen ei ole ongelma täällä.
Marylandissa uskon, että raja on kaksi kerrosta.
Olen aina kuullut 2 kerrosta, sitten sinun täytyy repiä. @JohnFx,-lumipaino oli ongelma viime talvena, ainakin Dallasissa, toivottavasti se oli kuitenkin yksi asia.
Olen Austinissa. Eniten lunta, jonka olen nähnyt 20 elämäni aikana täällä, oli noin 2 tuumaa. Lisäksi katolla on melko jyrkkä kaltevuus, joten kertyminen ei ole todennäköistä.
Vanhempien taloni keittiön katto tehtiin uudelleen muutama vuosi sitten ja katontekijä veti paikoin 5-8 kerrosta! uudelleen tekemisen jälkeen lumi ja jää lopettivat varmuuskopioinnin ja aiheuttivat vuotoja


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...