Kysymys:
Kuinka löydän nastat, kun nastojen löytäjät eivät toimi?
Steve Armstrong
2010-07-22 00:26:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritin ripustaa televisiosi uuteen paikkaan, sisäseinälle (olohuoneen ja kylpyhuoneen väliin). Nastanetsimen käyttö muilla seinillä toimi hyvin, mutta tältä seinältä sain hyvin outoja lukemia. Noin 5 jalan ja 4 jalan pinta-ala lähti vaihtovirtavaroituksesta, ja nastat näyttivät olevan jalan leveät ja epäsäännöllisissä etäisyyksissä.

Päädyin poraamaan "tutkimusreikiä" etsimällä nastaa, koska ei ollut järkevää, että seinissä olisi kymmeniä virtakaapeleita, jotka olisivat tasaisesti nastojen välissä (ilmatilassa ja nastoihin kiinnitettyjen ei pitäisi olla 1/2 ": n sisällä kipsilevy. Nastat osoittautuivat yksinkertaisesti 2 x 4: ksi, joissa oli 16 "keskikohdat.

Onko minulla mitään temppua, jonka olisin voinut käyttää pikemminkin kuin vain porata seinään ärtyneenä?

Viisi vastused:
#1
+31
user45
2010-07-22 00:30:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko sinulla suuritehoisia magneetteja? kuten harvinaisten maametallien neodyniummagneetit? Jos näin on, voit todennäköisesti hieroa sitä seinän ympäri, kunnes se kiinnittyy nastojen nauloihin. Tai voit kokeilla kolkuttamista seinälle, nasta kuulostaa paljon vähemmän ontolta verrattuna tyhjään kipsilevyyn. Näin olen etsinyt aiemmin.

+1 magneetin käytöstä; Olen myös tehnyt tämän ullakollani löytääkseni naulat, jotka liittävät nastan otsikoihin.
Teen combo - thump ensin saada idea, sitten magneetti saada tarkin.
En ole koskaan ajatellut sitä. Käytän myös kiintolevymagneetteja koko ajan!
Hyvin vanha, mutta hyvä tekniikka: magneettinen nastanhakija Stanley -versio: http://www.stanleytools.com/default.asp?CATEGORY=LAYOUT+ACCESSORIES&TYPE=PRODUCT&PARTNUMBER=47-400&SDesc=Magnetic+Stud+Finder
Olen juuri käynyt tässä pari seinääni - en löytänyt mitään harvinaisten maametallien magneettien avulla .. onko mahdollista, että messinkikiinnikkeitä on ehkä käytetty, vai eikö minä katso tarpeeksi kovaa?Ilmeisesti kaikki muu kuin teräs ei toimi ...
#2
+21
mohlsen
2010-07-22 00:37:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muunnelma "koulutetun arvauksen tutkimisreiämenetelmästä" on käyttää pientä naulaa (pidempi kuin kipsilevyajattelu) ja "tutkia" naulaamalla se lattialaudan läheisyyteen. Jos se liikkuu vapaasti osuessaan sisään, et ole nastassa, siirrä 1,5 "vasemmalle tai oikealle ja yritä uudelleen. Kun olet löytänyt nastan, jäljitä seinä vaakasuoralla tai lattialevyllä. ole niin pieni ja lähellä lattiaa, että voit helposti korjata tai maalata niiden päälle.

Olen myös aiemmin poistanut jalkalistat ja asettanut naulat sinne, niin että reiät peittyvät, kun laitat

Scott mainitsi magneetit. Olen käyttänyt myös nastanetsintämagneettia, jonka juokset ympäri seinää, jotta se löytää ruuvit tai naulat, joita kipsilevyt käyttivät. Nämä naulat tai ruuvit ovat tapin päällä.

iloinen siitä, että keksin uuden DIY-termin :)
Katso jalkalista kynsien varalta.Napauta seinää.Poista ulostulon kannen etätapin käyttöteippi asettelun löytämiseksi.
#3
+8
Vebjorn Ljosa
2010-07-22 01:03:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä koputtaa varovasti kuunnellessasi stetoskooppia. Nastojen kolkut kuulostavat vähemmän onttoilta.

Pidän todella ajatuksesta käyttää stetoskooppia!
Loistava idea, mutta useimmilla ihmisillä ei satunnaisesti ole stetoskooppi kätevä ...
#4
+7
Doresoom
2010-07-22 00:31:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi tapa, jonka yritän kokeilla, on "koulutettu arvaus-aukkomenetelmä". Yritä sijoittaa nasta, jossa on naulanetsintä, samaan seinään, mutta pois ongelma-alueelta. Sitten, jos sinulla on vähän uskoa siihen, että rakentajasi noudatti tavallista 16 "nastaväliä, mittaa ja poraa 16" välein.

En vaarantaisi 50 lb: n taulu-TV: täni millä tahansa uskolla rakentajaani. Nastojen löytäminen on erittäin, erittäin halpaa vakuutusta. Tutkimusreikiä ei tarvitse * todella * täyttää, jos ne ovat pieniä ja television piilossa.
Tarkoitin Doresoomin tarkoittavan sitä, että jos minulla on uskoa rakentajaani, poraan etsivän reiän 16 "yli, enkä vain, että vain kiinnitän TV 16": n.
@Steve: tarkalleen
#5
  0
iconoclast
2019-05-28 04:28:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunnetun nastahakutuottajan suosittelema menetelmä on laittaa uusi paristo nastahakuun. Heidän väitteensä mukaan

Stud-etsijät, erityisesti taustavalaistulla LCD-näytöllä varustetut mallit, tarvitsevat riittävän jännitteen työkalun sisällä olevan tunnistimien käyttämiseksi. vara-upouusi 9 voltin akku kätevä, käytin muiden täällä kuvailemaa magneettista lähestymistapaa suhteellisen menestyksekkäästi. Siitä huolimatta luetelen tämän lähestymistavan mahdollisuutena, jolla on jonkin verran auktoriteettia (vaikkakin yritykseltä, jolla on etu, että jatkat heidän tuotteensa käyttöä).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...