Kysymys:
Mikä on pienin suositeltava kompressori HP / PSI maalin ruiskuttamiseen?
MattGrommes
2010-07-23 20:40:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on pieni kompressori, jota käytän pieneen brad-naulaajaan ja renkaiden räjäyttämiseen. Onko minimi PSI tai hevosvoima, johon minun on päästävä, jotta voin suihkuttaa maalia sillä?

Kahdeksan vastused:
#1
+15
Eric Petroelje
2010-07-23 21:52:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maaliruiskuilla on melko pieni PSI-vaatimus. Olin enemmän huolissani kompressorin CFM-luokituksesta (kuutiojalkaa minuutissa). Se osoittaisi, voiko se puristaa ilmaa niin nopeasti, että se pysyy ruiskun mukana.

#2
+14
Wayne Werner
2010-07-24 01:56:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Eric sanoi, CFM on tärkeä asia, ja useimmilla pienillä kompressoreilla on matala (< 1 CFM @ 45 PSI) -teho. Kun teet mitään muuta kuin kevyttä ilmaharjausta (ja tarkoitan taiteellista), haluat varmasti jotain, jolla on suurempi teho. Lisäksi useimmat maaliruiskut kertovat sinulle, mikä niiden kulutus on, eli 1 CFM @ 45 PSI tai 2 CFM @ 90 PSI tai vastaava. Se riippuu todella ilmapistoolista, koska sinulla on HVLP (suuri äänenvoimakkuus, matala paine), HVHP ja LVLP (ne ovat harvinaisia). Mutta heillä on jonkinlainen tarra tai merkintä, joka kertoo sinulle mitä tarvitsee.

Maalaamiseen et todellakaan voi käyttää pienempää kompressoria, tarvitset suuremman, todennäköisesti ainakin 15 litraa (niillä on yleensä riittävän suuri moottori). Yhdistä vain maalipistooli kompressoriin.

#3
+10
user558
2012-09-13 14:51:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten muut ovat sanoneet, maalin ruiskuttaminen ei yleensä ole painetta, vaan ILMAN TILAVUUS. Tyypillinen ruiskupistooli vaatii matalapainetta ja KORKEA tilavuus, FAR enemmän kuin mikään vakiokompressori tuottaa. Esimerkiksi tämä vaatii 0-70 PSI, mutta 12 CFM. 12 CFM on paljon enemmän kuin mitä tahansa vakiokompressoria tarjotaan, ei edes sarjakuvina. Tai tämä vaatii 10-14 CFM. Ja nämä luvut ovat aina vähimmäisarvot. Turvallisuuden vuoksi sinun on oltava sitä korkeampi, tai kompressori työskentelee jatkuvasti pysyäkseen mukana, tai sinun on ehkä pysäytettävä säännöllisesti, jotta se saisi kiinni.

Ruiskupistoolit antavat sinulle vihjeen, jos ne on merkitty HVLP: llä. Tämä tarkoittaa "korkea tilavuus, matala paine".

Mikään pannukakkakompressori ei anna sinulle tätä äänenvoimakkuutta. Mikään pieni sähköinen ei riitä. Tarvitset jotain röyhkeä, suurella säiliöllä ilman varastointiin. Kaksivaiheinen kompressori on paras tässä. Älä hanki jotain, joka tarjoaa VAIN 12 tai 14 CFM: ää. Etsi jotain, joka antaa sinulle vähintään 16-20 CFM. Nämä kompressorit eivät myöskään ole halpoja.

Seuraavaksi on tekijä, jota kukaan ei ole ilmoittanut. Muistan, että maaliruiskut tarvitsevat kuivaa ilmaa. Paineilmassa on vettä. Tämä vesi aiheuttaa paljon kipua, jos et poista sitä. Joten tarvitset ilmansuodattimen veden ottamiseksi ja sen poistamiseksi niin paljon kuin voit.

On myös ilmattomia maaliruiskuja. Esimerkiksi täällä. Suosittelen vahvasti, että tarkastelet yhtä niistä. (En puhu halvoista Wagner-malleista, joita voit ostaa 60 dollaria kotikeskuksista, mutta ilmattomasta pumpusta, joka maksaa kymmenen kertaa enemmän.)

Lopuksi on olemassa ilmaharjat. Nämä ovat pieniä työkaluja, jotka on usein suunniteltu hienoon työhön. Malleja valmistavat käsityöläiset käyttävät usein näitä työkaluja, vaikka niitä voidaan käyttää myös automaalauksessa. Harjasta riippuen löytyy pieniä, jotka tarvitsevat vain 20 PSI, niille, jotka tarvitsevat 100 PSI. Airbrushes ovat tyypillisesti pienikokoisia työkaluja, joten suurin osa kompressoreista riittää. Haluat silti luonnollisesti kuivaa ilmaa, joten suodatin veden erottamiseksi on tärkeää. (Minulla on ystävä, joka harjasi ilmaa räjäyttämällä vararenkaan renkaan huoltoasemalla. Ota vararengas kotiin, ja se antoi riittävästi ilmaa hänen mallityössään.)

#4
+3
handyman
2015-11-25 01:19:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun menet ostamaan kompressoria, jossa on enemmän "puhalluksia", kuten edellä mainittiin, sinun on pidettävä mielessä myös öljy. Jos käytät säännöllisiä öljyttyjä työkaluja (öljyn naulaimesi melkein joka päivä), lentoyhtiöt ovat saastuneet öljyllä, luultavasti myös vedellä.

Tarvitset öljy- ja vesilukon sekä uusia linjat, joita käytät vain maalaamiseen. Puoliksi kunnollinen paineensäädin on myös hyvä idea, joten voit hienosäätää paineen ulostuloa helposti.

#5
  0
user45
2010-07-23 21:06:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ruiskupistoolissa tulisi olla minimi / maksimi PSI-luokitus (tai käyttöoppaassa), jos kompressorisi voi nousta niin korkealle, olet hyvä mennä. Vaikka se on pieni kompressori, se käy melko vähän pysyäkseen kiinni maalipistoolin kulutetusta ilmasta ja saatat joutua vaikeuksiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi painetta.

Tämä http://www.amazon.com/Air-Mini-Paint-Sprayer-Gun/dp/B002BK2KMI tarvitsee vain 20-40 psi.
@doresoom mennään! mukava maalipistooli. En omista sitä henkilökohtaisesti (olen kauhea taidemaalari). Luulisin, että sinulla on oltava suurempi ilmakompressori, jotta et olisi jatkuvasti vähissä ilmassa. Tiedän, että viimeistelynaulajani tarvitsee laukaista vain noin 6 kertaa ennen kuin pieni pannukakkukompressorini käynnistyy.
Pistoolin oikean merkinnän tulisi kertoa, kuinka monta kuutiojalkaa minuutissa (CFM) se tarvitsee kyseisessä paineessa (PSI), ja kompressorisi dokumentaatiosta tulisi käydä ilmi, kuinka paljon virtausta se pystyy käsittelemään useilla paineilla. . Kompressorini pystyy helposti tekemään 130 kiloa neliötuumalle, mutta vain, jos sen säiliöstä ei imetä paljon ilmaa ... ja ruiskut, jopa hplv, käyttävät paljon ilmaa. Pystyn ehkä suihkuttamaan minuutin, minkä jälkeen ase vain tekisi sotkua ja minun olisi odotettava säiliön täyttymistä.
#6
  0
Jose Valdez
2015-10-07 04:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 2 hevosilman kobolttikompressoria ja 30 gallonan säiliö, jonka ne antavat 6,5 scfm: n pitäisi olla hyvä maalata autoja

#7
  0
user48956
2016-02-09 21:24:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki kompressori vähintään vaadittua tasoa korkeammalle. Et halua, että se käy jatkuvasti ja kuumenee. Sidoin 2 pannukakkokokoa yhdessä T: n kanssa, joka vaatii 3 letkua. Se toimi lakan ruiskuttamiseksi. Mutta erittäin meluisa. LOL. Hanki vain 30 gal 4–5 hevosmoottorilla, jossa on kosteussuodatin, ja sinun pitäisi olla kunnossa.

#8
-3
walter
2013-05-31 21:09:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maalaan 22-26 PSI: llä, minulla on 30 gal 4 hv ilmakompressori

-1, tämä vastaus ei todennäköisesti auta muita, koska se ei kuvaile käyttämiäsi laitteita tai kompressorin CFM: ää.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...