Kysymys:
Miksi suihkuni lämpötilan kahva ei anna veden lämmetä tarpeeksi?
Mike Sherov
2010-07-22 19:47:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aina kun menen suihkuun, minun on käännettävä kahva ehdottomasti kuumimpaan asentoon vain jäätymisen välttämiseksi. Tiedän, että lämmin vesi toimii talossani, joten se ei ole asia. Näyttää vain siltä, ​​että minun pitäisi pystyä tekemään vedestä kuumempi, jos voisin vain kääntää kahvaa enemmän. Onko tapa saavuttaa tämä helposti?

Minkä tyyppisessä ilmastossa asut? johtavatko putket ulkoseinää vai ilmastointiaukon läpi?
On mahdollista, että kalkkikivi vaimentaa venttiiliä ja estää termostaattiosan päästävän kuumaa vettä läpi. Älä muuta lämpötilan säätöä kuumemmaksi, nämä ovat tehtaalla esiasetettuja, jos muutat sitä ylöspäin ja jos venttiili yhtäkkiä alkaa toimia kunnolla, olet todennäköisesti saada huonosti palanut.
Neljä vastused:
#1
+13
Rod Fitzsimmons Frey
2010-07-22 21:39:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monilla hanoilla on säädettävä alue. Viimeisessä asennuksessa oli muovirengas, jonka ympärillä oli v-uria: säätääksesi kahden v-uraan koukun pysäyttimen asettaman alueen.

Suosittele TIA * -lähestymistapaa nähdäksesi mitä näet - se voi olla hyvin suoraviivaista. Älä pudota ruuveja viemäriin!

* Irrota se

Sammuta myös vesi suihkuun, ennen kuin irrotat hanan.
Tai jos et sammuta vettä ensin, ole hyvä ja pidä videokamera käynnissä.
Se toimi! Hurraa lämmin suihku.
#2
+5
aphoria
2010-07-22 21:57:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uudessa talossamme lasten kylpyhuoneiden suihkusäätimet ovat säädettävissä, jotta voit asettaa lämpötilan palovammojen estämiseksi. Vaikka lapset työntäisivätkin ohjaimen aina KUUMAAN, vesi on vain mukavan lämmin.

En ole varma kaikista säätimistä, mutta meidän kohdallasi pudotat kasvot ohjaimesta. Sisällä on 2 (mielestäni) hammasrengasta, jotka voit sijoittaa asettamaan enimmäislämpötilan.

Tämä tapahtuu koodin mukaan, ja sen tarkoitus on, että kun lapset nukkuvat ystävien talossa vanhemmalla suihkuventtiilillä, jolla ei ole rajoitinta, he todella palavat.
Näyttää turhalta, kun nieluja ei myöskään suojata samalla tavalla .. ellei oleteta, että ihmiset eivät pese käsiään vaan käyvät suihkussa. Ehkä taloni on syrjäisempi, ja siinä on rajoitetut suihkut ja rajoittamattomat nieluja.
En ole varma, mutta epäilen, että se ei koske nieluja, koska suurten vahinkojen riski on huomattavasti pienempi. Saatat polttaa kätesi, mutta voit saada ne nopeasti vedestä. Kylpyammeessa tai suihkussa koko kehosi paljastuu, ja ulos pääsemisestä on vaikeampaa, etenkin pienille lapsille.
#3
+2
Rob Napier
2010-07-22 20:51:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Doityourselfilla on hyvä artikkeli "Suihkuhanan korjaaminen: vesi ei kuumene", joka käsittelee patruunatyyppisen suihkuhanan vianmääritystä ja korjaamista. ongelma.

#4
  0
user45
2010-07-22 19:59:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka vanha on lämminvesivaraajasi? Kysyn, koska törmäsin samaan ongelmaan. Kääntäisin suihkuni täysin kuumalle, ei lainkaan kylmälle vedelle, ja saisin silti vain lämmin - puolikuuma vesi, kun realistisesti minun olisi pitänyt polttaa. Osoittautui, että lämminvesivaraajani oli asetettu liian matalaksi (asetettu "A" -asetukseksi "A, B ja C" -asetukseksi, kun "C" on kuumin). Asetin sen arvoon "C" ja se ratkaisi ongelman hetkeksi. Se alkoi tehdä sitä uudelleen, soitin ympäri ja huomasin, että kun lämminvesivaraaja vanhenee, se menettää lämmityskykynsä. Vedenlämmitinni oli noin 12 vuotta vanha eikä lämmittänyt tehokkaasti. Sain uuden vedenlämmittimen ja nyt saan taas höyryä kuumaa vettä.

Se ei todellakaan ole lämminvesivaraaja. Saan paljon kuumaa vettä jokaisesta muusta hanasta. Mielestäni sillä on jotain tekemistä suihkukahvan kanssa. Kiitos tiedoista.
Onko vedenlämmitin sähköinen, maakaasu vai öljy?
@Vebjorn,-öljy. Minulla oli myös sitä katsottu, kun muutin, ja se on täydellisessä kunnossa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...