Kysymys:
Onko ilmastointilaitteen asennus DIY-projekti?
Mark Henderson
2010-07-22 03:27:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saimme alennuksen upouudesta 6,2 kW: n Split System Inverter -ilmastointilaitteesta.

Asennuksesta saamamme tarjoukset ovat melkein yhtä paljon kuin itse yksikköhinta.

Onko minun pitäisi olla tarpeeksi rohkea yrittää itseäni? Se on back-to-back -asennus.

Viisi vastused:
#1
+11
Tester101
2010-07-23 01:35:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ellei sinulla ole työkaluja ja tietoa, anna ammattilaisten hoitaa tämä. En usko, että tämä on todella DIY-projekti, on syystä, että asennuskustannukset ovat niin korkeat

#2
+4
kkeilman
2010-08-05 02:16:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neuvoni: tee ystäviä LVI-kaverin kanssa.

Melkein kaikki tinapuhaltimet, jotka tiesin, tekisivät käteistä lauantaina halvalla :)

#3
+3
DA01
2011-07-25 20:10:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jaettu järjestelmä ei ole iso projekti. sinun on porattava pieniä reikiä kuparia varten, kiinnitettävä sisäosat seinään ja kaadettava laatta ulkoisen yksikön asentamiseksi. Sitten sinun on syötettävä sähköä yksikköön (tee itse, jos olet tyytyväinen johdotukseen ja sähkökoodeihin, tai vuokraa se osa).

Voit silti haluta palkata ammattilaisen lataamaan järjestelmän sen jälkeen, kun olet asentanut kaiken.

On hyvät mahdollisuudet, että joudut palkkaamaan ammattilaisen järjestelmän lataamiseksi, koska kylmäaine on vain luvan saaneiden ihmisten käytettävissä.
#4
+1
Quassnoi
2011-07-25 17:38:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilmastointilaitteen asentamiseen on kaksi (muiden joukossa yleisesti käytettyä) työkalua: putken taivutin ja alipainepumppu.

Putkitaivutinta voidaan tarvita jopa seinälle. seinäasennus (se riippuu lähtö- / tulopaikoistasi).

Tyhjiöpumppua tarvitaan vesihöyryjäämien poistamiseksi järjestelmästä ja vuotojen testaamiseksi. Alipainetta tulisi pitää vähintään 15 minuuttia. Jos järjestelmään jää vettä ja se sekoittuu kylmäaineeseen, laitteistosi pilaantuu kauden aikana. Tämä on erityisen tärkeää taajuusmuuttajajärjestelmille.

Jos sinulla on tai voit vuokrata nämä työkalut ja pystyt käyttämään niitä, split-järjestelmän asentaminen ei ole vaikeampi kuin mikään muu hydrauliikka- / kaasujärjestelmä.

#5
  0
Billy Marvin
2015-07-21 06:58:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aloittamassa tällaisen tee-se-itse-ilmastointilaitteen asennuksen. Olen tehnyt paljon sähkömekaanista työtä tehtaan kunnossapitotekniikkana ja uskon pystyväni siihen. Olen viettänyt useita tunteja katsomalla YouTube-videoita ja lukemalla LVI-kirjoja. Tärkeintä, mitä sinun on tiedettävä, on kylmäaineen päästäminen ilmakehään on laitonta ja moraalitonta. Jos luulet sinun tekevän tämän, soita apua. Älä vahingoita planeettaa!

Minulla on kaksikerroksinen talo erillisillä AC-yksiköillä ylä- ja alakerrassa. Minulla on ollut kolme erilaista palveluyritystä tarkastelemassa järjestelmiäni viime vuosina, eikä yksikään niistä pystynyt saamaan niitä toimimaan tyydyttävästi. Viimeinen ilmestynyt yritys halusi 600 dollaria ladata kylmäainetta ilman takuuta, koska järjestelmässä saattaa olla vuoto.

Tietäen, että hinta on naurettava, menin Amazoniin ja tilasin moninkertaisen mittasarjan (ammattimainen 200 dollaria) ja 25 paunan kanisterin R410A-kylmäainetta 107 dollaria. Tilasin myös elektronisen vuodonilmaisimen hintaan 22 dollaria ja IR Temp -pistoolin hintaan 30 dollaria. Latasin järjestelmän valmistajan teknisten tietojen mukaan ja se viilenee nyt paremmin kuin se on ollut vuosien varrella. En ole löytänyt vuotoja, ja paineeni ja lämpötilani ovat vakaat. Joten noin 350 dollaria ladasin molemmat järjestelmät ja käytin tuskin mitään kylmäainetta. Voisin ladata ne molemmat vielä 10 kertaa sillä, mitä minulla on.

Nyt vaihe 2: (ei vielä suoritettu)

Yksiköt ovat 15-vuotiaita, joten työskentelen minun korvaussuunnitelma. Sivustolta acdirect.com voin ostaa täydellisen 2,5 tonnin järjestelmän (lauhdutinyksikkö, uuni ja höyrystin) hintaan 1700 dollaria. Tarvitsen kaksi, joten se on yhteensä 3400 dollaria. Tarvitsen varmasti joitain sekalaisia ​​liittimiä ja vastaavia, mutta minulla on siihen Home Depot. Kylmäaineputket ovat edelleen hyvät (vain kupariputki), joten käytän niitä uudelleen.

Nyt tarvitsemani lisälaitteet. Hinnoittelin kaikki nämä tavarat Amazonissa ja vain valituissa laitteissa, joilla on erinomaiset arvostelut. Myönnetään, että se on matalaluokan laite, mutta sen pitäisi tehdä työ.

Tyhjiöpumppu 200 dollaria, talteenottojärjestelmä 400 dollaria, talteenottosäiliö 90 dollaria, putken hikoilutavarat 100 dollaria, typpisäiliö 100 dollaria.

Tarvitset talteenottojärjestelmän kylmäaineen poistamiseksi järjestelmästä. Kylmäainetta voidaan käyttää uudelleen.

Olen tehnyt sähkötyötä, joten sähkökytkennän tulisi olla helppoa. Minun vaikea osa on vain uunin ja höyrystimen asentaminen ullakolle. En kuitenkaan ennakoi suuria ongelmia.

Seuraavaksi sovitan kaikki putket yhteen ja paineistan järjestelmän typellä ennen liitosten hikoilua. Typpi auttaa pitämään sen saastumattomana sisäpuolella. On kunnossa tyhjentää typpeä, kun olet valmis, koska ilma on joka tapauksessa enimmäkseen typpeä. Ostan ylimääräistä kupariputkea, jotta voin harjoitella sen juottamista etukäteen. Olen tässä uusi.

Liitosten juotoksen jälkeen liitän alipainepumpun ja tyhjennän järjestelmän. Järjestelmässä ei voi olla ilmaa tai kosteutta ennen lataamista. Jos tyhjiö pysyy paikallaan eikä minulla ole vuotoja, jäljellä on vain ladata se kylmäaineella.

Joten olen käyttänyt 3400 dollaria kahteen uuteen järjestelmään ja noin 1000 dollaria työkaluihin ja laitteisiin, joita voin käyttää ylläpitää ja vianmäärittää järjestelmiäni tulevaisuudessa.

Kirkkopalvelut Round Rockissa, Teksas, mainitsivat minulle 22 600 dollaria korvaamaan molemmat yksiköt.

Mikä voi mennä pieleen?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...