Kysymys:
Voinko maalata taustakuvan?
Kredns
2010-07-22 09:20:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten minulla on seinä, jolla on erittäin kova tekstuurinen taustakuva. Viime aikoina muuri kärsi vaurioista, jotka muuttuivat reikäksi. Reikä on korjattu, ja nyt meidän on maalattava se. Taustakuvan poistaminen ei ole vaihtoehto .

Kuinka voin maalata tämän? Pitäisikö minun käyttää öljypohjaista maalia vai lateksipohjaa (vai onko sillä edes merkitystä)? Mitä on vältettävä, kun maalataan taustakuvaa?

MUOKKAA: En todellakaan ole liian huolissani, jos tekstuuri näkyy läpi. Pidän tekstuurista, joten se ei ole iso juttu.

Vain utelias, miksi paperi ei voi tulla alas? Kuulostaa siltä, ​​että teet enemmän työtä yrittäessäsi välttää työtä.
Millainen rakenne on taustakuvassa? Onko se kuvio tai jotain satunnaista kuin hiekka tai hiekka? Vastaako laastarin rakenne taustakuvaa?
-1
Kahdeksan vastused:
#1
+8
DA01
2011-03-17 23:55:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietysti voit. Talon tulevat omistajat vannovat sinua ilman loppua, mutta se on heidän ongelmansa, eikö? ;)

Yksi niistä "Jos tiesin sitten ..." -hetkistä - jos he säästävät maalausta, mitä muuta he säästävät? Useat projektistani tämän talon ostamisen jälkeen ovat päivittäneet / korjanneet huonoa työtä, ja eteisen kylpyhuoneen maalatun taustakuvan olisi pitänyt saada varoitus.
#2
+7
acrosman
2010-07-23 01:30:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit, jotkut tapetit on suunniteltu maalattavaksi (käsittelin kerran rakennusta, jossa oli tapettia, joka oli suunniteltu vahvistamaan vanhoja kipsiseiniä ja sitten maalattu), vaikka suurin osa ei ole.

 • Varmista, että poistat kaikki irtonaiset palat ja leikkaa kaikki muodostuneet kuplat.
 • Kiinnitä epätasaiset täplät (mihin leikkaat paperin, saumat, muut merkit).
 • Hio laastarit niiden kuivumisen jälkeen.
 • Käytä hyvälaatuista öljypohjaista pohjamaalia ja peitä koko seinä sen tiivistämiseksi hyvin.
 • Jos paperi on dramaattisesti erivärinen kuin maalisi, pohjusta uudelleen pohjamaalilla, joka vastaa viimeistä maaliasi (joten todennäköisesti latex-pohjamaali toisen kerran).
 • Maalaa lopullisella värilläsi.

BobVilla.comilla on laskujoukko huomautuksia öljypohjaisten pohjamaalien maalaamisesta.

#3
+6
Doresoom
2010-07-22 09:29:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sen poistaminen ei ole vaihtoehto, voit kokeilla kuvioitua maalirullaa piilottamaan kaikki taustakuvan tekstuurit tai saumat.

Aloita myös öljypohjaisella pohjamaalilla, koska vesi pohjamaali ja pohjamaali voivat todella tunkeutua tapetin läpi ja irrottaa seinästä.

#4
+6
Eric Petroelje
2010-07-22 09:32:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En koskaan suosittele tämän tekemistä tällä tavalla, mutta sen pitäisi antaa sinulle kunnolliset tulokset:

 1. Vedä kaikki irtoava aine pois.
 2. Sulje se öljyllä tai sellakka-pohjainen pohjamaali (ei vesipohjainen, koska se löysää paperia).
 3. Kun se on suljettu, rasvaa se päällystämällä kipsilevämudalla saumojen / tekstuurin peittämiseksi.
 4. Hiekkaa, pohjusta uudelleen, ja maalaa.
Rasvatakki FTW (voittoa varten)
#5
+3
chris
2011-03-17 01:46:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit maalata taustakuvan - meidän piti tehdä se, kun muutimme nykyiseen taloon - edellinen omistaja oli asettanut taustakuvan suoraan kipsilevylle.

Puhdista ensin niin paljon kuin mahdollista poista rasva, lika jne. Poista irtonainen paperi, vaikka pystyt ehkä liimaamaan ne uudelleen yhtenäisen kuvion säilyttämiseksi, koska olet sanonut, ettet haittaa kuviota :)

Seuraavaksi maalaa öljypohjaisella tiivistysaineella / pohjamaalilla - on olemassa joitain pohjamaaleja, jotka on "suunniteltu" tapettien päälle maalattavaksi, mutta avain on "tiivistysaine". Saatat tarvita tätä kaksi kerrosta taustakuvan tekstuurista ja / tai väristä riippuen.

Nyt voit täyttää kaikki puutteet ja mutaa tekstuurin päälle, jos todella haluat päästä eroon siitä . Voit jopa hioa päällekkäiset saumat, jotta ne eivät ole yhtä havaittavissa. Pohjaa kaikki hiotut tai täytetyt pisteet.

Nyt olet valmis maalille. Lopuksi, jos haluat piilottaa paikan ja tarjota jonkin verran suojaa seuraavasta kerrasta, voit ostaa muovisia suojuksia, jotka tarttuvat seinään ja estävät ovenkahvaa tekemästä uutta reikää.

#6
+3
Walker
2011-03-20 00:02:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maalaus paperin päälle on normaalia Isossa-Britanniassa, on jopa "päällystepaperia", joka on suunniteltu maalattavaksi.

Saatat saada 3 ongelmaa:

 • Liimaako uuden maalin vesi paperin seinästä?
 • Tuleeko uusi maali kiinni paperista?
 • Paperia on vaikeampaa poistaa, kun jonkun on, paljon vaikeampaa, jos käytät öljypohjaista maalia kuten muutkin vastaukset kertovat sinulle.

Jos sinulla on kuitenkin vanha kipsi, joka todennäköisesti vahingoittuu poistamalla paperi, maalaus paperin päälle voi olla paras vaihtoehto, jos et halua, että huone on rapattava uudelleen.

#7
+3
Jay Bazuzi
2011-03-20 03:23:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen keskellä samanlaista projektia juuri nyt! Se on matkailuautossa, jossa tapetti on yli vanerin, ehkä 1/4 ", mutta melko pehmeä. Mikä tahansa kaavinta vahingoittaisi vaneria melko vähän. Jos halusin todella poistaa taustakuvan, poistaisin todennäköisesti myös vanerin, mutta se on suurempi projekti kuin tämä 22-vuotias matkailuauto ansaitsee.

Maalaustyön laatu riippuu suuresti valmistelusta. Poista kiinnikkeet ja pistorasioiden etulevyt. Täytä ruuvi- ja naulareiät ja anna kitin kuivua hyvin. Hiekkaa tasaisesti. Käytä kirkasta valoa sivulta löytääksesi virheitä.

Taustakuvia on vaikea valmistaa todella hyvin, ja se tarkoittaa, että viimeinen työsi ei ole yhtä hyvä.

Yritämme käyttää pehmopaperia matkailuautossa. Pohjusta ensin ja anna kuivua hyvin. Laita kerros maalia alas, sitten kerros pehmopaperia märään maaliin ja rullaa sitten toisen kerroksen päälle maalia. Tämä peittää taustakuvan virheet ja tarjoaa lopulta mielenkiintoisen tekstuurin. En tiedä miten se käy, mutta kysy uudelleen muutaman päivän kuluttua. :-)

EDIT: Tulos näytti todella hyvältä. Se on myös kestävämpi kuin odotin (luulin, että se siru helposti). Ryppyjen ja tekstuurin tekeminen hienoksi helpottaa puhdistamista myöhemmin.

Tämä työ? Kerro meille!
#8
+2
smoothgirl15133
2013-06-09 21:25:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit peittää melkein kaikki taustakuvat, joita ei voida poistaa, seuraavalla tavalla:

 1. Kaavi pois kaikki mahdolliset reunat / kuorintapisteet, kunnes reunat ovat sileät.

 2. Tiivistä ja pohjusta ZINSSER BINS SHELLAC BASED PRIMER SEALER.

 3. Täytä kaikki oudot alueet rappauksella ja tasoita viimeistelyyn.

 4. Päällystä kaikki täytemerkit BINS: llä.

 5. Maalaa.

 6. ol >

  Tämä kestää ikuisesti. Shellac-emäs on alkoholi, jolla on pienempi molekyyli kuin mikään vesi / öljy, jolla taustakuvasi on levitetty. Se kovettuu kuoreksi, joka tekee kauniin maalipinnan joko lateksille tai öljylle. Olen myös toisinaan lisännyt tekstuurirullan lopulliseen maalikerrokseen taustakuvan tekstuurin ja kuvioiden peittämiseksi.

  Tämä on tietysti vain mielipiteeni, mutta olen tehnyt sen 1 000 neliöjalalla erillisiä uusintamalleja, joissa on erilaiset lämmitys / jäähdytys / alkuperäiset materiaalit / jne. BINS on hieman kalliimpi, mutta se kestää parhaiten, mitä olen löytänyt, kaikista pohjamaaleista.

  Kippis ja onnea!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...