Kysymys:
Kuinka voin maalata kiiltävälle pinnalle, joka saattaa sisältää lyijyä?
Andrew MacDonald
2010-07-25 04:35:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maalaan kylpyhuoneen, jossa on kiiltävä sisustus. Talo on vanha (1924) ja olemassa oleva maali saattaa olla siinä lyijyä. 80-luvulla tehtiin uudistuksia, mutta en voi taata, että nykyinen maali levitettiin silloin.

Paikallinen maalikauppani ei suosittanut hiontaa kiillon poistamiseksi lyijyriskin takia. He suosittelivat "nestemäistä hiekkapaperia", jota levitin. Uuden maalin ensimmäinen kerros ei kuitenkaan tarttunut (olen irrottanut sen takaisin parin viimeisen viikonlopun ajan). Maalikauppa ilmoitti myös, että en tarvinnut pohjamaalia, mikä on nyt mielestäni virhe.

Kuinka saan uuden maalin tarttumaan vanhaan?

Millainen maali uusi kerros on?
Se on lateksia. Ja vanha maali on öljypohjainen sen höyrystymistavan perusteella.
Neljä vastused:
#1
+6
Joe
2010-07-25 08:41:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen sijaan, että sinetöit pelkästään lyijypohjaisen maalin, varsinkin kun mainitsit, että riisut huonon takin, saattaa olla syytä lopulta vain poistaa se, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi näitä huolenaiheita tulevaisuus. (varsinkin jos sinulla ei ole lapsia nyt, mutta luulet ehkä tulevaisuudessa, jotta voit saada pölyn yli ja tehdä sen.)

New Yorkilla on joitain suosituksia lyijymaalin poistamiseksi. Tärkeää on pitää se pölystä ja leviämästä talon ympäri, mikä vain pahentaa asioita. Uskon, että on olemassa joitain kemiallisia maalinpoistoaineita, joita voidaan käyttää lyijymaalin kanssa, vaikka kyseisellä verkkosivustolla ei mainittu yhtään. Huomasin myös, että Massachusets vaati aiemmin toimiluvan saaneita urakoitsijoita ja vaati sen hävittämistä vaaralliseksi jätteeksi, joten kannattaa tarkistaa ennen kuin yrität tätä.

...

Jos aiot yrittää tätä riisumatta kaikkea, noudattaisin New Yorkin ohjeita (sisältää alueen), märällä hiekalla karhennan pinnan, pohjustan sen ja maalaan uudelleen.

Voi ... ja voit myös hankkia testipakkauksia lyijymaalin tarkistamiseksi. Kertoimet ovat kiiltävä ja leikattu, mutta todennäköisempi, ja vaikka pintamaali ei olisikaan, vanhemmassa takissa saattaa olla lyijyä.

Huomaa, että et halua tietää, onko se lyijyä. Lakien asettamistapa on usein parempi, jos voit rehellisesti sanoa, että et tiedä - varsinkin kun on aika myydä (tai tehdä suuria uudistuksia)
+1 Autuas tietämättömyys. Jos tiedät lyijymaalin olevan läsnä, sinun on poistettava se kaiken työn aikana, joka vaatii luvan monissa osavaltioissa.
#2
+4
duffbeer703
2010-08-06 05:40:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ericin kommentti on paras neuvo. Mitä vähemmän tiedät, sitä parempi.

Tässä on kolme vaihtoehtoa, joita harkitsen:

  1. Lämpönauha matalassa lämpötilassa (<1100 astetta)
  2. Maalaa hyvällä pohjamaalilla.
  3. Vaihda reunus
#3
+1
Chad Cooper
2010-08-06 23:31:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihda verhoilu, jos olet todella huolissasi. On luultavasti helpompaa ja halvempaa kuin enää maalinpoisto.

#4
  0
Bryce
2018-03-03 14:34:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lue EPA Lead Safe Practices -sivustolta osoitteesta https://www.epa.gov/lead/renovation-repair-and-painting-programTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...