Kysymys:
Kuinka voin lisätä / muuttaa johdotusta yksitiiliseiniin?
Mark Henderson
2010-07-22 03:26:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talomme on täysi tiili. Kaksiseinäinen ulkoseinissä ja yksi tiili jokaiseen sisäseinään. Se rakennettiin vuonna 1979 (luultavasti he halusivat tehdä asioita oikein silloin).

Meillä on ollut vain mahdollisuus lisätä uusia sähkötuotteita yksiseinämäisiin seiniin (kuten lämmitetty pyyhekuivain) , uusi valokytkin ja tehopiste), kun teimme kunnostustöitä, kun sähköasentajan piti ajaa valtava kappale seinästä, asettaa kaapelit ja sitten reikä täytettiin takaisin ja maalattiin. Se on melko suuri toimenpide.

Voimmeko millään muulla tavalla lisätä tai muokata sähköosia yhden tiiliseinän sisällä? Haluamme nyt käyttää CAT5: tä ja olemme saaneet kaikki ulkoseinät valmiiksi, mutta emme sisäosia.

Etkö ole varma, ymmärränkö, voitko selventää muutamia asioita: ovatko sisäseinätsi yksi kerros tiiliä vai yksi kerros tiiliä kummallakin puolella perinteisiä nastoja? Onko sinulla kipsilevy tiilen päällä, vai onko kaikki sisäseinät kirjaimellisesti maalattu tiiliksi? Kuinka helposti ullakolle pääsee?
@richard - yksikerros tiiliä, jonka päälle on lyöty renderöinti. Ei ullakkoa, mutta kattotilaan pääsee helposti.
1979 tai 1879 talolle?
@Bryce - 1979 ... miksi?
Vuosi 1979 on todella uusi ... se ei vaikuttanut aikakaudelta, jolloin asiat tehtiin oikein. Missä on talo?
@bryce Sydneyssä Australiassa. Jos se rakennettaisiin vuonna 1879, se olisi tässä lueteltu perintö! Isäni on rakentaja ja on rakentanut täällä melkein 40 vuotta, ja luulee, että asiat ovat laskeneet mäkeä täällä vain noin vuodesta 2000 lähtien
Kuusi vastused:
#1
+6
Tim Post
2010-08-07 17:04:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen lämpimästi Wiremold: n käyttöä tällaisessa projektissa, mutta se riippuu siitä, mihin estetiikkaan olet menossa. 1/2 " EMT oikein taivutettuna antaa todella siistin ilmeen paljaalle tiilelle. Putken taivuttimen käyttö vaatii vähän taitoa ja harjoittelua, mutta voi olla oma taidemuoto.

En todellakaan pidä ajatuksesta kanavoida tiiliksi (tai lohkoiksi), koska:

  • Se ei koskaan näytä uudelta, vaikka maalaisitkin
  • Se heikentää sisäseiniä, jotka saattavat olla alttiimpia murentumiselle / putoamiselle maanjäristyksille alttiilla alueilla kuin muutoin.

500-sarjan Wiremoldin pitäisi olla kaikki mitä tarvitset työn tekemiseen.

#2
+4
x3ja
2010-07-23 06:10:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisit tehdä jotain kanavalla pinnalla - joko laittaa jalkalista sisäänrakennetulla kanavalla tai yrittää löytää jokin koristelista, joka vastaa jalkalistasi, ja laittaa se juuri sen yläpuolelle ... Aja sitten kaikki kaapelisi sen läpi.

Hei, se on hyvä idea, pidän siitä. Meillä ei ole tällä hetkellä lainkaan jalkalistoja, mutta haluamme lähitulevaisuudessa mennä kelluviin lattialaudoihin, se voisi olla täydellinen aika tehdä se.
#3
+3
Jeremy McGee
2010-07-22 10:22:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oliko rakentajasi riittävän kaukonäköinen juoksemaan apuohjelmia putkessa? Jos näin on, saatat pystyä ajamaan CAT5: n putken läpi, jos tilaa on jäljellä.

Voi myös olla mahdollista ajaa CAT5 lattian aukkojen läpi, poistaa sitten jalkalistat / jalkalistat ja ajaa lyhyen matkan takana olevaan seinään.

Jos CAT5 on tarkoitettu tietoverkkoon, harkitse vaihtoehtoisesti langatonta. Olen juuri ostanut uuden 802.11n-keskittimen ja löytänyt sen loistavan läpi muurauksen, jopa tavallisten 802.11g-asiakkaiden kanssa.

Lattia on 2 'betonia, joten siellä ei tapahdu mitään. Oli YKSI paikka (puhelinpistoke), jossa oli kanava, mutta muu kuin ei. Työskentelen tietotekniikassa, joten WiFi ei ole tarpeeksi nopea sille, mitä teen todella. Se, mikä vie 45 minuuttia wifi-yhteyden kautta, kestää noin 15 sekuntia gigabitin ethernet-yhteyden kautta (taloa ei myöskään ole suunniteltu hyvin wifi-vastaanottoon)
(Luulen, että useimmilla meistä tällä hetkellä on tietotekniikkakulma, vedon siitä, että kielen taso laskee, kun se muuttuu!) Ja kyllä, olen perehtynyt tapaan, jolla raudoitus näyttää olevan täydellinen Faraday-kilpi WiFi: lle signaaleja.
#4
+3
richardtallent
2010-08-12 13:19:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos paikat, joihin haluat CAT5: n, ovat myös paikkoja, joissa sinulla on jo CATV (RG-6 / RG-58) tai puhelinjohdot, vastaus on yksinkertainen:

  1. Liitä kala turvallisesti teippi seinän vanhaan kaapeliin.
  2. Vedä vanha kaapeli ja syötä kalateippi seinän läpi.
  3. Liitä uusi CAT5-kaapeli ja vedä kalateippi takaisin.

Jos olet vaihtanut VOIP- tai matkapuhelimia, et menetä vanhaa puhelinjohtoa. Jos tarvitset silti edelleen lankaverkko- tai CATV-kaapelia, liitä molemmat johdot kalanauhaan. Se on tiukempi, mutta sen pitäisi olla hieno.

Neljä vinkkiä tähän:

  1. Nauha on halpaa. Ylisuorittaa. Paljon silmukoita ja käytä teippiä varmistaaksesi, että kalateipin liitännässä ei ole mitään, mikä voi tarttua. Silmukan tekeminen alkuperäiseen kaapeliin on paras tapa tehdä se.
  2. Irrota vanha johdin ulkoisesta verkkoliitännästä työskennellessäsi turvallisuussyistä.
  3. Jos tarvitset säilytä vanha kaapeli, käytä tilaisuutta vetää myös uudet johdot. Päivitä RG-58 RG-6: ksi, päivitä vanhat kahden parin puhelinjohdot toiseen CAT5: ään jne. Se on litteä metallilanka, joka on helppo syöttää seinien läpi eikä hajoa. Yritti käyttää langaa ja muita köysiä useita kertoja, menetti muutaman kaapelin seinien keskellä. Ei hauskaa.
#5
+1
kkeilman
2010-08-10 04:27:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Datakaapeloinnin ajamiseksi seinän ulkopuolelle on monia vaihtoehtoja.

Pohjimmiltaan näyttää siltä, ​​että vaihtoehtosi rajoittuvat tietyntyyppiseen pinta-ajettavaan ajoradaan tai putkeen. Jos olet asettanut pinta-asennetuille ajoradoille, tarkastelen rehellisesti Panduitin tekemiä juttuja - kaikki mitä olen käyttänyt Wiremoldilta (yleensä mitä löydät kodinkunnostustuotteista) on melko ruma imho.

Se kaikki yhdistyvät kustannuksiin ja estetiikkaan. Henkilökohtaisesti luulen, että EMT: n käyttö näyttäisi parhaimmalta tiiliseinän ulkopinnalla (rakastan teollisuuden / paljaan palvelun ulkonäköä), mutta voit käyttää monia muita ajoratoja ja kaapelihyllyjä.

Kuitenkin, jos tunkeutuu laatan (kulkee kerrosten välillä) tai minkä tahansa tulipalon läpi - sinun on varmistettava, että kaikki käyttämäsi ovat koodin mukaisia ​​palomurhaa varten. EMT olisi koodin mukainen - epävarma mistään muusta kaapelointitien tyypistä ... mutta jokainen liikerakennus, jossa olen koskaan työskennellyt, käyttää EMT: tä johtojen johtamiseen kerrosten välillä.

#6
  0
Bryce
2012-08-10 19:19:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valokuva auttaisi. Yksi vaihtoehto on ottaa jalkalistat pois ja leikata kumpaankin cat5-lehto.

Tiilessä voit ajaa tiilen välisiä laastiniveliä pitkin ja sitten maalata. Cat5-kaapeli on riittävän ohut, jotta siitä ei tule suurta kauppaa.

Jos cat5 tulee ullakolta, astu tiili alas oviaukkoon. Löydät aukon ovivarren muovauksen takana. Aja sitten johtoa kelluvan lattian viereen tai jalkalevyn taakse.

Tai anna vain periksi ja siirry langattomasti kanavaliitoksella: http://fi.wikipedia.org/wiki/Super_G_(wireless_networking)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...