Kysymys:
Pitäisikö minun eristää höyryputket kellarissa?
Vebjorn Ljosa
2010-07-23 01:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on höyrypatterilämmitysjärjestelmä. Uuni on (keskeneräisessä) kellarissa, ja höyryä johtavat teräsputket levittivät kellarin katon yli, ennen kuin menivät ylös muuhun taloon. Pitäisikö minun eristää nämä putket energian säästämiseksi talvella? Vai lämmittääkö uuni itse kellarissa niin paljon, että putkien eristämisellä ei ole merkitystä?

Kaksi vastused:
#1
+11
acrosman
2010-07-23 01:36:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eristä putket.

Menetät todennäköisesti paljon lämpöä kellariin, ellei niitä ole eristetty. Ellei kellarisi ole valmis (ja siksi haluat lämpöä siellä), haluat pitää mahdollisimman paljon lämpöä näissä putkissa niin, että se pääsee talosi pääosaan. Lämmittimen (ja muiden vastaavien laitteiden, kuten lämminvesivaraajan) tulisi lämmittää huone tarpeeksi välttää jäätymistä tai viemäröintiä muusta talosta, mikä on kaikki mitä sinun on todella huolehdittava.

Se voi ole myös huolenaihe, jos putket kulkevat paikoissa, joissa saatat vahingossa koskettaa niitä.

#2
+4
GregM
2012-11-29 01:22:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toistamalla @ acrosmanin sanat kyllä ​​eristä putket. Ehdotan, että käytetään lasikuituputkieristystä, joka on liitetty kalvoteipillä, ja irtonaisia ​​lasikuitu- / PVC-korkkeja vuoroja varten. Käytä hengityssuojainta. Leikkaukset voidaan tehdä terävällä, pitkällä veitsellä.

Tässä on esimerkki:

exampleTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...