Kysymys:
Mikä on paras tapa poistaa popcorn katosta?
Rom
2010-07-24 01:58:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on paras ratkaisu popcornin poistamiseksi katosta, jos haluan, että se näyttää sileältä jälkikäteen?

Muokkaa : kiitos vastauksistasi! Voisitteko arvioida, että kipsilevyn korvaaminen katossa olisi vähemmän työtä / sotkua ja johtaisi parempaan viimeistelyyn?

Tällainen saa minut miettimään - mitä teemme, mitä he katsovat taaksepäin 20 vuoden kuluttua ja ajattelevat: "Tämä on niin kamalaa, miksi ihmeessä kukaan halusi heidän talonsa näyttävän tältä?"
En usko, että kukaan todella tykkää popcorn-katoista. Se on vain halvempaa rakentajille.
Varoitus: Vanhempi popcorn voi sisältää asbestia. Riippuen siitä, kuinka vanha talosi on, saatat haluta testata joitain.
Popcorn-katot ovat keksineet ihmiset, jotka vihaavat ilmapalloja ja rakastavat katsella lasten itkemistä, kun he liukastuvat käsistään ja räjähtävät.
Popcorn-kattokrapolalla on 2 positiivista ominaisuutta .. se vähentää kaikuja ja vähentää melua, eikä se heijasta tai aiheuta häikäisyä.
Neljä vastused:
#1
+16
Doresoom
2010-07-24 02:07:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimoni ja minä olemme juuri suorittaneet tämän viime kuussa. Tässä on prosessi:

Tarkista ennen aloittamista, ettei popcornissa ole asbestia. Jos talosi on uudempi, sinulla ei ole murehtia tästä, mutta jos se on vanhempi, sinun kannattaa kaavata hieman katosta ja lähettää se laboratorioon testattavaksi. Jos se tulee takaisin positiiviseksi, haluaisin ammattilaisten hoitavan sen. Muuten:

 1. Peitä kaikki, mitä et halua saada karkeaksi ja inhottavaksi.
 2. Sammuta valojen katkaisija ja poista valaisimet.
 3. Käytä ruiskupullo tai puutarharuisku, joka kastaa 5 x 5 tuuman katto-osat vedellä. Varo ylikuormittamasta sitä ja vahingoittamasta kipsilevyä.
 4. Raaputa popcorn 6 "tai 12" teipillä, kumpi tahansa on helpompi käsitellä.
 5. Hiekkaa kaikki unohdetut paikat. jotka ovat edelleen karkeita. (Suurimmaksi osaksi kaikki menee sujuvasti.)
 6. Levitä mutaa runsaasti kaikkiin tekemiinne talttoihin. Suurin osa paikoista, jotka minun piti käydä, olivat kipsilevyn saumoissa.
 7. Hiekkaa uudelleen.
 8. Toista kohdat 6 ja 7, jos olet OCD kuten minä. Jos haluat saada kaiken erittäin tasaiseksi, loista taskulamppu tai työvalo katon suuntaisesti löytääksesi kohotetut / kaiverretut alueet.
 9. Pyyhi katto alas päästäksesi eroon hiomapölystä.
 10. Pohjustus
 11. Maalaa kahdella kerroksella kattomaalia.
 12. Heitä pois pisarakankaat
 13. Makaa lattialla ja tuijota uusia sileitä kattoitasi:)

Hieman neuvoja: Tulet tekemään PALJON pölyä, ja se saa kaiken talosi luota, jota ei ole peitetty. Teimme koko prosessin ennen muuttoa, joten meidän piti vain pyyhkiä seinät ja lattiat.

Kun olet valmis, haluat todennäköisesti vaihtaa myös ilmansuodattimesi.

Tämä saattaa vain toimia, mutta luultavasti ei, jos se on koskaan pohjustettu / maalattu.
Voi, se toimi. En vain ole varma, tekisikö se uudestaan, jos minulla olisi valinnanvaraa. Se oli enemmän työtä kuin luulin. Kattoamme ei kuitenkaan ollut maalattu, se oli vain popcornia.
Pitääksesi pölyn muualla talossa alhaalla, olen teipannut muovilevyn sisäänkäynnin (tien) yli huoneeseen, jossa työskentelen, yhden kummallekin puolelle seinää luomaan eräänlaisen ilmalukon. Se tekee eron siitä, onko talo asumiskelpoinen vai ei.
En ole koskaan ennen nähnyt kenenkään suihkuttavan popcornia vedellä, mutta se voi auttaa vähentämään pölyä. Epäilen, tuletko koskaan näkemään ammattilaisen tekemän sen, koska se on yksi (aikaa vievä) askel, jota heidän ei tarvitse tehdä.
@Brad: Se ei todellakaan ole niin aikaa vievää, ja sen ansiosta popcornin raapiminen on jälkikäteen erittäin helppoa. Vähemmän pölyä on myös plus.
@Brad käytimme vettä popcornin kostuttamiseen, joka jouduttiin poistamaan joihinkin katon kipsilevyn korjauksiin - se melkein vain kuoriutuu. Käytin kaavinta ja pidin ämpäriä alla popcornin kiinni saamiseksi. Kädet ovat kuitenkin ** väsyneitä **.
TURVALLISUUSOHJEET - on hyvin mahdollista, että tavaroissa on asbestia. 1 - Käytä hengityssuojainta tai kirurgista naamiota, kun kaavaat, hiontat ja puhdistat. 2 - Pistä kerätty popcorn raskaisiin roskapusseihin ja sulje ne tiukasti.
@tomjedrz: Huomasin sen viestissäni. En suosittele DIY-ratkaisun kokeilemista, jos asbesti on mukana. Lisäksi, vaikka turvavaiheet ovat välttämättömiä, luetellut toimenpiteet eivät todennäköisesti ole riittäviä asbestia käsiteltäessä. (Mahdollisesti jopa laiton, kun on kyse hävittämisajasta.) Työalue on suljettava muusta talosta, mukaan lukien tuuletusaukot. Jätän asbestin poistamisen sertifioiduille ammattilaisille.
Missä rasvatakki sopii luetteloosi? Hylkäätkö rasvattoman takin? Luin paljon versioita tämän prosessin tekemisestä, kun olen tällä hetkellä popcorn-katon kaapimisessa. Monet kirjailijat / videovalmistajat näyttävät täyden takin. En voi kertoa, onko tämä todella välttämätöntä. Näyttää olevan ajanhukkaa, ellei kipsilevy ole kauhistuttava. Pitäisikö luettelossasi olla kohta, joka alkaa if-lauseella ... jos kipsilevy on erittäin vahingoittunut, levitä skimcoat koko pinnalle. Menisikö tämä vaihe pienen spacklingin, hionnan ja pohjustamisen jälkeen?
@ThisClark-rasvaton pinnoite vaaditaan vain, jos teet raakaa työtä tai kaavit sen kuivaksi. Hieman kostuttamalla ja raapimalla saadaan sileä pinta paitsi liitoksissa.
Luin paljon enemmän rasvatonta pinnoitetta ja huomasin, että se on välttämätön vaihe viidennelle tasolle. Tämä oli informatiivinen lukea rasvattoman takin viimeistelystä: http://homeguides.sfgate.com/skim-coat-painting-walls-73714.html
#2
+5
NotDan
2010-07-24 02:54:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laitimme juuri uuden kipsilevyn suoraan (alle?) nykyisen katon päälle. Se oli paljon helpompaa ja puhtaampaa kuin yrittää ottaa se pois. Tämä oli kuitenkin kylpyhuoneessa, joten alue ei ollut liian suuri.

Et todellakaan halua tehdä tätä, jos katto on roikkunut.
#3
+4
Eric Petroelje
2010-07-24 02:07:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti sinulla on todella vaikea poistaa se. Tavanomainen ratkaisu on saada pari kulkemaan sen yli kipsilevyveitillä kaavamaan korkeimmat kohdat, ja sitten kerrosta koko katto tasaiseksi.

Täysin samaa mieltä. Popcornista / (Artex, Iso-Britannia) pääseminen on yksi niistä töistä, jotka voit / voit / tehdä itse, mutta on niin paljon helpompaa saada kauppias kuorimaan. Ja kattojen kuoriminen näyttää helpolta, mutta ei.
Minulla oli neljä ihmistä, jotka tulivat antamaan minulle arvion enimmäismäärien tekemisestä. Kukaan heistä ei soittanut takaisin.
#4
  0
Jared Harley
2010-08-12 08:51:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli työtoveri, joka irrotti popcorn-katonsa hiomalla ne alas (en ole varma, oliko se kipsilevyhiomakone vai vain iso hiomakone) ja maalasi ne sitten uudelleen. Hän ei saanut niitä täysin sileiksi, joten näyttää siltä, ​​että ne oli uudelleenrakennettu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...