Kysymys:
Kuinka voin nopeuttaa hitaasti kuumaa vettä?
arathorn
2010-07-29 00:19:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vedenlämmitin (kaasu) sijaitsee autotallissa. Se on 25-30 metrin päässä lähimmästä hanasta, jonka arvaan olevan tärkein syy, joka kestää niin kauan - minuutin tai kauemmin - saada lämmin vesi virtaa talooni.

Mitä voinko vähentää kuuman veden virtaamiseen kuluvaa aikaa?

Seitsemän vastused:
#1
+29
JD Long
2010-07-29 00:32:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras tapa nopeuttaa kuumaa vettä hanaan on käyttää lisälämmitintä, joka tunnetaan myös nimellä "käyttöpiste" lämminvesivaraaja. Tämä on pieni (noin 4 gallonaa) lämminvesivaraaja, joka on asennettu hyvin lähellä pesuallasta. Jos tarvitset paljon kuumaa vettä ja haluat sen käynnistyvän nopeasti, voit asentaa käyttövesiputken käyttöveden syöttöjohtoon. Tällä tavalla sinulla on 4 litraa välitöntä käyttöä varten, ja jos käytät sitä, vedät kuumaa vettä päävesivaraajasi. Jos et tarvitse enempää kuin 4 litraa kuumaa vettä tiskialtaassa, voit käyttää vain kylmää vettä syöttönä. Tässä on esimerkki Amazon.comissa myytävästä käyttövedenlämmittimestä.

Amazon.com!?!? (tarkistaa linkki) Onko mitään mitä he * eivät * myy?
Melko hämmästyttävä, vai mitä? Vaimoni ja minä löysimme Amazon Prime -tilin (ilmainen 2 päivän toimitus), ja nyt saamme jopa Amazonista kuivia tuotteita, kuten viljaa.
Nämä lämmittimet voivat sammuttaa * todella * kuumaa vettä välittömästi. Melko mukava mielestäni.
#2
+25
Josh
2010-07-29 00:27:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asenna kuuman veden kierrätyspumppu. Vanhemmat pumput vaativat talon putkistoa paluulenkillä kierron tukemiseksi, mutta uudemmat mallit voidaan jälkiasentaa, jos taloa ei putkisteta tällä tavalla.

Lisätietoja: http://www.askthebuilder.com/413_Hot_Water_Recirculating_Pumps.shtml

$ säästövinkki: aseta pumppu ajastimeen ja pidä se palaa vain, kun käytät yleensä kuumaa vettä kyseisessä paikassa. Tai käytä X-10-kytkettyä pistorasiaa (tai jotain vastaavaa) salliaksesi manuaalisen etäkytkennän yhdistettynä ajastettuihin tapahtumiin.

mielenkiintoista, että voit tehdä sen olemassa olevissa palautusjärjestelmissä.
Tein tämän vanhassa talossani ja se toimii hyvin. Minulla on pumppu vain, kun valot palavat keittiössä tai kylpyhuoneessa. Kun olen poissa talosta, pumppu ei käy ollenkaan.
Jos paluusilmukka putkistetaan oikein, se kiertää passiivisesti. Eristä kuuma jalka äläkä eristää kylmää jalkaa
#3
+22
Jeff Widmer
2010-07-29 00:24:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eristää kuumavesiputket lämminvesivaraajasta hanaan. Toivottavasti sinulla on pääsy niihin indeksointitilassasi.

Aion kokeilla tätä kylmävesiputkillani, kun ne kulkevat uunihuoneen (keskeneräinen) läpi ja todella lämmittävät kylmän veden huoneenlämpöiseksi. Ehkä sillä on merkitystä: D
Kyllä, se auttaa sinua myös tässä tapauksessa.
#4
+11
user188
2010-07-29 00:34:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hitaasti virtaavalle vedelle ei todellakaan ole täydellistä ratkaisua, lukuun ottamatta kodin huolellista suunnittelua siten, että lämminvesivaraaja on mahdollisimman lähellä hanoja.

Kuten totesi Josh, yksi ratkaisu on veden kierrätys. Mutta käyttöskenaarioista riippuen veden kierrätys voi tuhlata paljon energiaa. "Sense" -tekniikka, joka mahdollistaa kierrätyksen tarvittaessa, voi parantaa tehokkuutta. Ja "kylmää" vesipiiriä paluulinjana käyttävän järjestelmän asentaminen voi tehdä asennuksesta suhteellisen helppoa.

Jos kaikki muu on epäonnistunut, voit yrittää nopeasti avata ja sulkea kuuman veden - pakottaa järjestelmän odota hetki tai niin, ja kun avaat jälleen, sinulla on kuumaa vettä (ja olet säästänyt juoksevan minuutin).

Toinen ratkaisu on pikavesi lämmitin , kuten tämä Clagen tuottama. Se toimii lämmittämällä hanojen vieressä. Tarvittavat vedenlämmittimet ovat melko tehokkaita tavallisessa "lyhyt purske" -käytössä.

#5
+9
Richard Tasker
2010-07-29 00:25:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit valita pienen vedenlämmittimen aivan hanan lähellä. Olen tehnyt tämän pienillä 8 litran vedenlämmittimillä keittiössä ja vieraskäymälöissä sen sijaan, että linkittäisin ne päävesivaraajaan.

#6
+6
Kevin Dente
2010-07-29 00:25:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vaihtoehto on kierrätysvesipumppu, joka voi pumpata kuumaa vettä putkiin useiden laukaisijoiden perusteella (tarvittaessa, ajastimen, veden lämpötilan jne. mallista riippuen). Käytin yhtä edellisessä talossani, ja se toimi melko hyvin. Lisätietoja on täällä:

http://www.askthebuilder.com/413_Hot_Water_Recirculating_Pumps.shtml

#7
+3
Scott W
2010-07-29 22:40:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole erityisen vesitietoinen, mutta voit avata toisen tai kaksi kuuman veden hanaa siirtääksesi kylmän veden pois putkista nopeammin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...