Kysymys:
Kuinka voin kaataa betonityynyn, jossa on pyöreä reikä?
JohnFx
2010-07-22 00:46:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan pohjimmiltaan laittaa betonialustan patiolle, mutta jättää pari pyöreää aluetta patioon (pensaiden istuttamiseen).

Tunnen tekniikat mittapuun käyttämiseen kulmikkaisiin betonityynyihin ja jopa vanerin käyttämiseen kaareviin, mutta onko olemassa älykäs temppu tai jotain sanotun 3 'halkaisijan päällystämättömän alueen luomiseksi betonityynyssä lukuun ottamatta yritystä taivuttaa vanerilaudat ympyrään? / p>

Yhdeksän vastused:
#1
+10
Adam Robinson
2010-07-22 01:15:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Metallinen maisemareunus (sellainen, joka pidetään kiinni panoksilla) pitäisi toimia melko hyvin. Voit joko jättää sen sinne tai peittää sen muoviin ja poistaa sen betonin jälkeen (henkilökohtaisesti jätän sen).

Hyvä idea, mutta voi olla vaikea tehdä siitä täydellisen pyöreä.
#2
+10
Tester101
2010-11-15 20:25:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä voidaan tehdä Bender Boardilla. Sinun pitäisi löytää se sekä puusta että kierrätetystä muovista.

enter image description here

Kun käytät sitä betonin muodostamiseen, varmista, että käytät riittävästi panoksia betonin painon pitämiseen.

enter image description here

#3
+5
nportelli
2010-09-09 16:51:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entä Rubbermaid-kontti? Heidän on pidettävä jäätä ja juomia / tynnyreitä haluamasi kokoisena.

Onko sinulla linkki kuvaan siitä, mistä puhut? En ole varma, ymmärränkö mitä kuvaat.
Ei, en löydä sitä ... mutta kun etsit selvempää vastausta, roskakori ...
#4
+5
mohlsen
2010-11-15 23:46:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä ylösalaisin olevaa 5 gallonan ämpäriä, maalipurkkia tai kaikkea muuta, joka on tarpeeksi syvä, jotta se ei haudattu betoniin. He käyttävät useita vanhoja 5 gallonan kauhoja, jotka ovat jääneet rakennuksen pohjakerroksessa.

#5
+3
Chris Cudmore
2011-11-16 20:52:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puisen tynnyrin halkaisija on 21 "-24" päässä. Voit yleensä ostaa puoli tynnyriä hyvältä taimitarhalta / puutarhakeskuksesta. Etuna on, että voit purkaa sen helposti betonin kovettumisen jälkeen koputtamalla sauvat sisäänpäin.

#6
+2
Josh Goldshlag
2010-07-22 00:54:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin jotain muuta halpaa, oikean kokoista, peitän sen muovilevyllä ja käytän sitä pitämään betonia ulkona. Ihannetapauksessa se olisi jotain joustavaa (tai rikkoutuvaa :-)), jotta voit saada sen ulos, kun olet valmis.

Se on ystävällinen kysymykseni. Etsitkö ehdotuksia tuosta "jotain" osasta.
#7
+2
David
2019-08-25 00:38:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Polystyreenivaahto ympyrät keskellä ja sitten vain vaahtoa pois, kun se asetetaan.

#8
+1
Walker
2011-11-18 00:03:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miksi et ensin asenna hienoja reunoja (tiilestä tai muusta) ja sitten betonoi reunat.

#9
+1
Alfredo Hannenberg
2015-06-05 05:35:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

John, olet epäilemättä löytänyt ratkaisun muutama vuosi sitten, mutta tällainen tilanne tulee todennäköisesti jälleen esiin muille DIY-tuotteille. Ehdotan Sonotubesin käyttöä, jos ne ovat helposti saatavilla. Kyllä, niitä käytetään tyypillisesti korkeiden pylväiden valmistamiseen (olen käyttänyt niitä 9 jalan korkeiden, 1 jalan halkaisijan pylväiden rakentamiseen aikaisemmassa takapihallani), mutta niitä on käytetty myös betonialustoihin. Ainoa ero tässä jälkimmäisessä tapauksessa on se, että kaadat betonia Sonotubein ulkopuolelle etkä sisällä. Lopputuloksena on hyvin määritelty, kaunis ympyrä.

Sonotubes -putkia voi ostaa lyhyinä pituuksina (odota, että kustannukset / jalka ovat korkeammat pienille korkeille kappaleille kuin täysikokoisten Sonotube-tuotteiden ostamiselle. ) sekä eri halkaisijat. Pyydä paikallista tavarantoimittajaasi (tarkista saatavuus HD-toimituksesta tai valkoinen korkki olisi hyvä lähtökohta) joko leikkaamaan tarkat mitat sinulle tai ostamaan tarpeeksi pitkä pala ja leikkaamaan itse, merkitsemällä se ensin ja leikkaamalla sitten huolellisesti sähkötyökalulla tai avaimenreiän saha.

Aseta Sonotube paikalleen sisäpuolelle. Varmista, että sinulla on jo kaikki kastelulinjat ja kyynärpäät (nousuputken kohdalla - jotka voidaan sijoittaa kaatamisen jälkeen) ympyrässä menevälle kasville.

Panostaminen voi olla 1/2 " halkaisijaltaan varustettu harjateräs, jossa sivuttaiset tangot on sidottu pystysuoraan, jotta putken yläosa pysyy paikallaan.Tämä edellyttää myös, että sinulla on tukeva pohja Sonotube-pohjalle, joka ei uppo, kun kostutat maata ennen kaatoon (pidentää betonin kovettumista sen sijaan, että kuivaa maata imee sen kosteuden nopeasti pois).

Toivottavasti tämä auttaa tulevia betonityynypyrkimyksiä!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...