Kysymys:
Ovatko nuo värähtelevät työkalut hyviä?
Wayne Werner
2010-07-22 07:56:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko kukaan käyttänyt näitä värähteleviä työkaluja, kuten Fein Multimaster tai Harbor Freight -versio? Ovatko ne yhtä mahtavia kuin infomainokset viittaavat? Mihin työpaikkoihin he ovat hyviä?

Olen epäilevä kaikesta, mikä tulee infomainoksesta. Infomainoksen tarkoituksena on saada meidät vakuuttamaan, että ongelma on korjattava, ja tarjota sitten ratkaisu ongelmaan. Tosiasia on kuitenkin, että useimmat kaupalliset tuotteet muodostavat ongelmia vain niiden korjaamiseksi. Minulla ei esimerkiksi ollut aavistustakaan siitä, että vuotojen pyyhkiminen oli ** niin paljon vaivaa **, kunnes Shamwow ilmestyi ()
Tutustu blogin [arvostelu Milwaukee m12 langattomaan monityökaluun] (http://diy.blogoverflow.com/2011/11/tool-review-milwaukee-m12-cordless-multi-tool/)!
Neljä vastused:
#1
+12
Cade Roux
2010-07-22 11:17:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isäni on Multimaster ja se on todella mahtavaa.

Kuten mikä tahansa työkalu, on työpaikkoja, joille se sopii.

Olen löytänyt melkoisen määrän tehtäviä, joista olen löytänyt se olisi ollut todella hyödyllistä - lähinnä korjauksissa ja kunnostustöissä, joissa et repi kokonaisia ​​lattialautoja tai seiniä tai mitään muuta. Nämä ovat asioita, joissa edestakaisin saha, jig-saha, pyörösaha tai jopa dremel-työkalu (katkaisupyörä on aina väärä kulma.) Eivät toimi hyvin.

Hän käytti sitä katkaisemaan tyttäreni leikkimökki sen jälkeen kun olemme asettaneet vaneriseinät, ja se ei tee hyvää työtä tällaisissa pitkissä leikkauksissa - hän leikkasi sokea sisältäpäin nastoja pitkin, ja leikkaukset eivät ole kohtisuorassa levyn kanssa (mutta se on peitetty verhoilulla).

+1, on kaksi tapaa poistaa yksi, HW-lattialauta, tämä tai vasara ja taltta.
#2
+4
Wayne Werner
2010-07-22 16:45:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(Pyysin itse asiassa ainakin osittain, jotta voisin vastata - joten tässä menee):

Ostin yhden edullisesta Harbor Freight -lajikkeesta myynnissä ja näen missä se tekisi > upea työ. Pienet leikkaukset ja kulmiin pääseminen ovat joitain asioita, joista se on hienoa. Joidenkin mainosten esimerkki ovikehyksen leikkaamisesta lattiaan on täydellinen esimerkki yhdestä asiasta, jossa se on hieno. Yksi asia, joka on kuitenkin erityisen mainitsemisen arvoinen, on, että siinä on vielä jokin kaari leikkauspolun loppuun. Ei paljon, mutta jotkut. Tavallinen terä on näin:

  ^^^^^^^^ | || || || ______ |  

on yksi parhaista.

Olen jo käyttänyt sitä useiden projektien kokoamiseen. Se tekee kunnollista työtä leikkaamalla osia - vaikka sillä ei ole tapana leikata super suoraa 2x4: n läpi.

"Turvallisuus" -osa on melko mukava - voit koskettaa terän kärkeä saamatta sormeasi repäisi, mutta et halua jättää sormeasi sinne.

Olen käyttänyt myös kolmiohiomakonetta ja se näyttää olevan todella mukavaa - näen missä kovametallikappale olisi great laattasementin poistamiseen. Jos olen koskaan mukana projektissa, voit lyödä vetoa, että käytän tätä oskillaattoria.

Yksi asia, jonka olen huomannut - et todellakaan usein huomaa, kuinka täysin naurettava tämä työkalu näyttää - tuntuu siltä jolla on todella pitkä "normaali" tölkki. Se ei näytä eikä tunnu normaalilta työkalulta (pora, saha jne.), Joka on suunniteltu pidettäväksi. Oskillaattorille se on enemmän jälkikäteen harkittua - mutta rehellisesti luultavasti työkalun paras muoto.

Toinen asia, jonka olen havainnut, on se, että leikkuutyökalun kääntäminen näyttää olevan periaatteessa hyödytöntä - leikkaukseni eivät ole yhtä suora tai helppo. Ainoa kerta, kun se on todella hyvä, on käyttää yhtä näistä kuu / pyöristetyistä teristä.

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että 34 dollarin Harbor Freight -versio kuuluu kaikkien työkalupakettiin. Mutta luultavasti en saisi yhtä kalliimpia lajikkeita, ellei olisin töissä, joissa jatkuvasti käytin sitä.

Voin toistaa mielipiteesi siellä. Sain satamarahtiversio, ja pystyin helposti leikkaamaan palan, joka oli jo paikallaan, kun uudet tiskit oli asetettu. Leikkasin taloni ulkopuolelle myös leikkuulaudan, jota pyörösaha ei saanut Kaavin on myös melko hyvä, käytin sitä kaapimalla maata postilaatikkopostiltani, käytin kolmionmurskainta hiomalla sen ja jatkoin sitten maalaamiseen, se oli hieno työkalu tuo työ
#3
+2
Duane
2010-09-17 18:24:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sataman tavaraliikenneversio, ja se on palvellut minua hyvin, mutta suosittelen ehdottomasti päivitystä yhdeksi yleisemmäksi versioksi.

Olen toistaiseksi käynyt läpi 3, kaikki takuukorvaukset kytkimen vikojen varalta. Jopa epäonnistumisten kanssa, olen ollut erittäin tyytyväinen työhön, jonka työkalu teki ja päivitetään ehdottomasti Feiniksi, jos ja kun ostamme etsimäsi korjaamon yläosan.

#4
+1
bobfandango
2014-10-31 23:34:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun sinulla on yksi näistä, ihmettelet, kuinka pärjäsit ilman sitä. Sain yhden ovien reunojen alittamisesta tehdä tilaa lattiaan, mutta olen päätynyt käyttämään sitä moniin pieniin tehtäviin, joista en ole edes ajatellut.

Kyky tehdä tarkkoja upotuksia on korvaamaton. Kovametalliterällä olen käyttänyt sitä katkaisemaan kipsi seinän ilman, että jäljellä oleva kipsi halkeilee tai murenee. Käytin tätä jopa leikkaamaan tuuletusputken läpi seinässä, jossa minulla ei ole tilaa mäntäsahalle (joka vaati kuitenkin 3 karbiditerää ja melko paljon aikaa).

Erittäin hyödyllinen pyörösahaleikkauksen viimeistelyssä, jossa tila estää sinua käyttämästä pyörösahaa koko sahauksessa. Hyvä hiomakone etenkin ahtaissa tiloissa tai siellä, missä hallinta on tärkeää. Tätä luetteloa jatketaan rehellisesti ....

Fein-yksikkö on liian kallis IMHO, satamarahti, jota en ole koskaan käyttänyt. En rehellisesti sanoen luota halpoihin satamarahtiliiketoimiin, mutta totta, hinnalla ei ole väliä, jos se ei kestä kauan. Sain itse Ridgidin Home Depotista noin 100 dollaria. Tuli terillä ja kantolaukulla. Nyt kun olen tarttunut Ryobin One + -linjaan, pahoittelen vain, että työkalu ei ole langaton. Voin noutaa yhden ... Kaiken kaikkiaan yksi suosikkityökalustani sen monipuolisuuden vuoksi ... se vain tottuu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...