Kysymys:
Mitkä ovat vaihtoehtoni asfaltti-ajotieltä korjaamiseen ja / tai tiivistämiseen?
Jon Fournier
2010-07-22 00:31:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun Uudessa Englannissa ja asfaltti-ajotielläni on paljon halkeamia. Yhdessä tasaisessa paikassa on myös pieni divotti, joka kerää vettä.

Mitkä ovat vaihtoehtoni saada ajotie takaisin hyvälle ulkonäölle ja pysäyttää kaikki muut vahingot?

Kolme vastused:
#1
+9
Bill Karwin
2010-09-22 20:19:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korjan asfalttitietäni tällä hetkellä. Minulla on paljon halkeamia, jotka kasvattavat rikkaruohoja. Yritin saada sen suljettua nestemäisellä tiivistysaineella, mutta parin kuukauden kuluessa oli selvää, että tämä ei toiminut, koska tiivistysaineella on kasvanut monia uusia rikkaruohoja.

Luulen, että työntekijät, jotka tekivät sinetöinti teki todella huonoa työtä, ja olen pahoillani heidän palkkaamisesta. Sittemmin olen lukenut useita DIY-artikkeleita siitä ja olen alkanut korjata halkeamia itse. Näin teen:

  • Puhdista ajotieltä. Käytin jäykkää luuta ja jopa myymälöni heti halkeamien yläpuolella.
  • Poista halkeamat. Poista rikkaruohot, lika ja roskat. Kaavi halkeama esipalkilla. Puhdista uudelleen puutarhaletkulla "jet" -asetuksella. Anna kuivua.
  • Täytä halkeamat asfaltilla. Tämä tulee putkiin, kuten tiiviste, ja käytän sitä sulkemispistoolilla. Käytän halpaa kittiä terän yläosan tasoittamiseen. Se on sotkuista tavaraa, ja minun on puhdistettava työkaluni voimakkaalla liuottimella. Käytän moottorin rasvanpoistajaa Gunk.
  • Kun kaikki halkeamat on korjattu tiivisteellä, aion tiivistää ajotieltä uudelleen nestemäisellä tiivistysaineella. Olen samaa mieltä @Scott Vercuskin kanssa, käytä vaatteita, jotka aiot heittää pois. Näin työntekijöiden käyttävän suihkuhuonetta nesteen levittämiseen, joten suosittelen, että hankit pesuhuoneen, jonka aiot käyttää vain tähän projektiin.

Minulla on myös pari paikkaa, joissa halkeama on antanut vesi imeytyy sisään ja murtaa ontelon alapuolella olevan ontelon. Minun on haketettava osa asfaltista vasaralla ja taltalla ja palautettava se asfaltilla. Tämä voi olla mitä sinun on tehtävä alhaisella paikalla.

#2
+7
user45
2010-07-23 03:56:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halkeamien koosta riippuen asfalttitiivisteen tulisi sulkea asiat ja suojata ajotieltä. Jos halkeamat ovat suuria, saatat joutua hankkimaan asfalttilaastarin ja sulkemaan sen sitten. paikallisessa kodinkonekaupassasi tulisi olla asfalttitiivistettä ja asfalttilaastaria voi olla saatavilla.

Asfaltti-tiivistysaine on kuitenkin melko sotkuista tavaraa, parasta on käyttää heittää pois vaatteita ja saappaita.

Jos asut alueella, jossa suolaa käytetään pitämään ajoradat jäässä, sinun kannattaa noutaa sinetöintilaite ammattilaiskaupasta, sillä useimpien laatikkokauppojen sinetit eivät kestä hyvin suolaa vastaan.
#3
  0
user558
2010-09-22 22:44:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korjaa halkeamat. Jos vettä pääsee sisään, et estä sitä aiheuttamasta enemmän halkeamia jäätymis- / sulatussyklien aikana.

Käytä seuraavaksi laadukkaampaa tiivistysainetta. Sotkuista tavaraa, mutta se auttaa.

Matalan pisteen ongelmaa ei voi ratkaista sinetöimällä tai halkeamatäytteellä. Matala paikka voi tarkoittaa, että ajotieltä pysäköidyt autot ovat aiheuttaneet laskeutumisen. (Vaikuttaa typerältä sanoa, että autosi pysäköinti ajotieltäsi on huono asia, mutta mitä muuta voin sanoa? Jos haluat todella täydellisen ajotieltä, älä käytä sitä.)

Kastelu renkaat istuvat viittaavat siihen, että ajotien pohja ei ollut riittävän paksu tai riittämättömästi tiivistetty, ja vuosien varrella on pudonnut. Jos näin on, vesi kerääntyy edelleen laskuihin ja aiheuttaa tulevia ongelmia, kunnes päätät tehdä uuden ajotieltä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...