Kysymys:
Miksi kestää kauan, ennen kuin vesi alkaa valua kylpyammeen hanasta?
Mike Sherov
2010-07-24 20:18:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi hankalasti muotoilusta otsikosta, en voinut kuvata ongelmaa yhdellä lauseella.

Suihkullani on kahva, joka säätelee sekä painetta että lämpötilaa. Aloita suihkussa kääntämällä kahvaa ja vetämällä sitten korkki (onko tämä oikea sana?) Kylpyammeen hanasta saadaksesi veden tulemaan suihkupäästä kylpyammeen hanan sijaan.

Ensimmäisten viikkojen aikana, kun olin käynyt suihkussa, käänsin yksinkertaisesti paine- / lämpötilakahvan, suihku sammuu ja tulppa putosi heti päästämällä jäljellä olevan veden ulos amme hana.

Nyt kahvan kääntämisen ja tulpan pudottamisen välillä kestää kuitenkin hyvät 10-15 sekuntia. Se ei ole iso juttu omasta, mutta huomaan myös, että vesi ei koskaan siirry kokonaan suihkupäähän, kun vedän tulpan ylös, ja jotkut tulevat edelleen kylpyammeen hanasta.

Mielestäni se vaikuttaa suihkuni paineeseen ja se on vain ärsyttävää. Onko sinulla ideoita sen korjaamiseen?

üks vastaus:
#1
+10
Rob Napier
2010-07-24 21:43:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuvaamaasi tulppaa kutsutaan ohjaimeksi. Kuvaamasi oireet kuulostavat siltä, ​​että ne ovat hieman taipuneet tai lävistäneet. Otin sen irti ja yritän asettaa tappi uudelleen. Ehkä hankaa sitä hieman kevyellä hankausaineella, jotta se voidaan todistaa. Jos se ei toimi, vaihda se. Oletan, että ohjaimesi on ammeesi nokassa. Voit yleensä poistaa sen poistamalla kuusiokantaruuvin ja kiertämällä sitten koko nokkaa (nokkaan jumittuneen vasaran pehmustettu kahva voi auttaa tarttumaan).

Tämä näyttää olevan korjannut sen!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...