Kysymys:
Mitkä ovat erilaiset kipsilevyankkurit, ja mitkä ovat niiden edut?
Doresoom
2010-07-26 20:41:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sijoitin äskettäin vaijerihyllyjäni ruokakomeroosi ja käytin ikuisesti selvittämään, minkä tyyppistä kipsilevyn ankkuria minun pitäisi käyttää. Löysin jopa useita tyyppejä, joita en edes tiennyt olemassaolosta. Saattaa olla hyvä, että meillä on kipsilevyn ankkureiden viitesivu. Joten minkä tyyppisiä ankkureita olet käyttänyt ja mihin projekteihin?

"Luettelo ..." -kysymyksistä, joihin ei voi olla oikeaa vastausta (kysyjälle), eivät oikeastaan ​​tarkoita Stack Exchangea. Tietty määrä on sallittu muilla sivustoilla, mutta sinun on todella yritettävä välttää niitä. Tässä tapauksessa olisi hyvä kysyä kysymys ankkurityypistä, jota tarvitset tiettyyn ongelmaan.
@ChrisF - ajattelin, että se olisi hyvä resurssi yhteisön wikinä - käytä x-ankkuria {a, b, c} -tarkoitukseen. Pienestä äänimäärästä saatat olla oikeassa, että SE-yhteisö ei ole tottunut toimimaan tällä tavalla. Kuitenkin muut tämänkaltaiset kysymykset ovat menestyneet - työkalukysymys on korkein äänestetty sivustossa.
[Vastaus tähän toiseen kysymykseen] (http://diy.stackexchange.com/questions/16771/what-benefit-do-plasterboard-drywall-screws-have/16787#16787) kuuluu tähän, hyväksytty.
Viisi vastused:
#1
+14
Eric Petroelje
2010-07-26 21:42:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän melkein aina itseporautuvia tapinratkaisijan tyyppisiä ankkureita. Huomaan, että ne ovat tarpeeksi sitkeitä ripustamaan melkein mitä tahansa.

alt text

Näiden lisäksi ainoat ankkurit, joista pidän, ovat kiinnityspultti -tyyppiset, jotka ovat hyödyllisiä, jos sinun on ripustettava jotain katosta.

Olen samaa mieltä siitä, että nämä ovat todennäköisesti parhaita ankkureita useimpiin käyttötarkoituksiin, mutta yksi haittapuoli on, että ne jättävät suuremman sotkun, kun poistat ne kuin tavalliset pienemmät ankkurit (jotka jättävät vain pienen 1/4 "reiän).
@gregmac - ainakin teoriassa - samaa mieltä kokemuksistani, vaikka pienemmät muoviankkurit eivät koskaan tule puhtaasti (jos pystyt saamaan ne ollenkaan)
itseporaus on ainoa tapa edetä
Käytin juuri näitä ripustamaan kylpyhuonekalusteita, ja ne toimivat paremmin kuin olin kuvitellut. Päätin heittää roskat kipsilevyankkurit, jotka tulivat "mukana laitteistona" kalusteiden mukana.
Kaikkien "mukana olevien laitteiden" heittäminen on aina vaihe 1.
Täytyy antaa plus EZ-painevalulle ankkureille, joita käytän.Heillä on myös muovisia, mutta niillä ei ole samaa kuormitettavuutta, helpompi korjata kuin vaihtaa pultteja, joissa ei ole mitään seinässä.Kierrä läpi ja laita hieman viistetty reikä suurempaan reikään verrattuna.Rakastan näitä ankkureita ja olen käyttänyt sekä painevalua että muovia kuormasta riippuen
#2
+5
Joel Spolsky
2010-07-27 08:21:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä artikkelissa on kaunis yhteenveto erityyppisistä ankkurista.

Tämä on loistava artikkeli, mutta kauhea vastaus. Vain linkkivastaukset paheksuvat, koska linkitetty artikkeli voi kadota. Varmasti sinä tiedät tämän. Ehkä voisit lähettää yhteenvedon?
#3
+3
ManiacZX
2010-07-27 03:29:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On muoviankkureita.

Ehdotukseni, vältä niitä kuin rutto.

Pidän paljon Ericin itseporautumisesta, helpompaa Asentaa ja paljon vahvempi pito kokemuksessani.

Näiden avulla sinun on porattava reikä etukäteen, saatava se liian pieneksi ja se ei sovi ja sinun on porattava uudelleen tai se juuttuu osittain ja sinun on repäistävä se ulos tai yritettävä murskaa sisään. Hanki se liian isoksi, eikä ankkuri tee tehtäväänsä.

Saadaksesi ne pitämään hyvin, sinun on hankittava täydellinen koko reikä.

Tiedätkö, laatikossa on lueteltu minkä kokoinen poranterä sinun pitäisi käyttää. Silloinkin kun siirrän toiseen astiaan, leikkaan kannen, jotta voin pitää sen ankkurien kanssa. Ja ne työskentelevät kipsiseinissä, mikä ei päde "itseporautuviin" seiniin.
@Joe, on totta, ja kaikella on tietysti niiden käyttötarkoitukset, en ole koskaan koskaan pitänyt heidän suunnittelustaan.
@Joe - hyvä seikka kipsiseinistä, mutta etkö kipsiseinillä voi tavallisesti vain laittaa tavallisen ruuvin suoraan lattiaan äläkä välitä ankkurista ollenkaan?
@Eric: usein eivät purra hyvin; Minulla oli pari coathookia seinällä (ei kiinnitetty ensin laudalle, joten vain noin 2 "ruuvien erottelua taistellaksesi hetkessä), ja öljynnahan pölynimuri veti yhden ulos, joten minun piti asentaa ne uudelleen. Ja haluat esiporaa kipsillä joka tapauksessa, joten voit myös porata isompia ja laittaa ankkurit.
#4
+3
tooshel
2010-08-14 04:10:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on samanlainen vastaus toisesta kysymyksestä, vaikka tämä kysymys onkin monikäyttöisempi.

Kipsilevyankkureita on useita ja niillä kaikilla on oma painoarvonsa. Jotkut työskentelevät poraamalla pienen reiän ja naputtamalla muoviholkkia, ja toiset työskentelevät poraamalla suuremman reiän ja ruuvaamalla muoviholkin, ja on toisia, joissa porataan reikä ja metallinen perhonen laajenee kipsilevyn taakse, joka tunnetaan molly-pultteina. Sitten on vaihtopultit, jotka ovat jousitettuja metallisiipiä, jotka taittuvat ja joilla on pitkä koneruuvi. Äskettäin näin ankkurit, joissa porataan 1 tuuman reikä kipsilevyyn, ja tämä iso muotoilu tarttuu kipsilevyn sisäosaan ja on käytännössä isompi versio vääntöpultteista (valmistaja Moen ja niitä kutsutaan nimellä SecureMount). ).

Suurin ero kummankin välillä on se, kuinka paljon painoa niiden on arvioitu pitävän ja kuinka vähän reikää sinun on asetettava kipsilevyyn (ja yleensä mitä suurempi kipsilevyn reikä, sitä enemmän painoa heillä on.

Löysin myös tämän hyödyllisen linkin, jossa on kuvia ja joka kuvaa kaikkia mainittuja tyyppejä (lukuun ottamatta tietysti SecureMountia... nämä ovat uusia ja hyvin kapealla tuotteella).

#5
  0
DocSalvager
2013-06-25 10:11:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noin 150 kiloon asti nailonkiinnitysankkurit ovat olleet minulle lyömättömiä monien vuosien käytön aikana. He eivät syö kipsilevyä ja työskentelevät löysästi kuten metalliset. Ne ovat melkein näkymättömiä, kun niitä ei käytetä, ja kun huomaat niitä, se on vain puhdas näköinen reikä.

enter image description here

En ole koskaan nähnyt tai ollut muita ankkureita, että käytän töitä löysästi ja muovi on muovi-


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...