Kysymys:
Mikä on rengaspää?
Walker
2010-07-22 14:00:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on rengaspää ja miksi niitä käytetään Isossa-Britanniassa, mutta ei muualla?

üks vastaus:
#1
+12
Duncan
2010-07-22 17:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rengaspää, kuten nimestä käy ilmi, on johdinrengas kulutusyksikön virrankatkaisijan ja sen toimittamien pistorasioiden välillä.

Yksi johto poistuu kuluttajayksiköstä ja muodostaa yhteyden ensimmäiseen pistorasiaan, toinen kaapeli poistuu sitten tästä liittimestä ja menee seuraavaan, ketjun viimeiseen liitäntään, viimeinen liitäntä palaa takaisin kuluttajayksikköön luomalla rengas. Tehokuorma jaetaan molemmin puolin renkaan ympäri, jolloin voidaan käyttää pienempää halkaisijaa olevaa kaapelia kuin säteittäinen johdotusjärjestelmä. Tämä pienempi halkaisija oli yksi tärkeimmistä syistä sen käyttöönotolle sodan jälkeen, jotta kuparin määrää vähennettäisiin niukasti.

Vanhemmat johdotusjärjestelmät ovat olleet käytössä vasta viime aikoihin asti, isovanhempieni talo rakennettiin uudelleen vasta vuonna 1987, vaikka monet muutettiin aikaisemmin.

Johdotusjärjestelmässä on kritiikkiä, mukaan lukien vähemmän ilmeisiä vikaoireita ja pidemmät testausvaatimukset, jotka ovat uuden standardin takautuvan käyttöönoton monimutkaisuuden lisäksi todennäköisesti vaikuttaneet sen rajoitettuun käyttöön Ison-Britannian ulkopuolella.

Wikipedia-artikkeli sisältää joitain lisätietoja standardista, sen historiasta ja aiheista, mutta riittävä koulutus tulisi järjestää ennen kuin muutoksia tehdään olemassa oleviin piireihin.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ring_circuit

Se on Huomaa myös ennen töiden harkintaa, joiden mukaan rakennusmääräysten osaa P voidaan soveltaa, IET: llä on hyvä kysymys aiheesta, joka kannattaa lukea:

http: //www.theiet .org / julkaiseminen / johdotussäännöt / osa-p /

En ole koskaan nähnyt renkaita Yhdysvalloissa. Tämä voi riippua tietysti siitä, milloin johdot on tehty.
@keshlam Et todennäköisesti koskaan. Sormukset ovat laittomia Yhdysvalloissa. Sormukset ovat melko nerokkaita ja toimivat hyvin Yhdistyneessä kuningaskunnassa liikaa käyttämisessä. Ne todella tekevät kaarivirheistä vähemmän todennäköisiä tarjoamalla redundantin polun. Se voisi jopa sallia virran kasvun, rengaspää 14AWG: llä voisi kuljettaa esimerkiksi 30A. Voisin jopa nähdä järjestelmän, jossa renkaan molemmat päät saavat oman 15A-katkaisijan (kaksipuolinen / kaksoiskappale yhdellä napalla), joka antaa täyden johtosuojan ja antaa vapauden kytkeä jopa 30 A: n kuormitus mihin tahansa renkaan kohtaan. Kaksipuoliset astiat eivät kuitenkaan toimisi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...