Kysymys:
Kuinka voin kiinnittää hyllyn takaisin seinään, kun se repäisi seinästä?
Jakob Weisblat
2019-04-25 05:05:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olin kiinnittänyt hyllyn seinääni hyllyn mukana tulleilla laitteilla, mutta sitten se kaatui keskellä yötä ja kaikki tavarani tulivat sen mukana.

laitteisto tuli Home Depotista, en muista nimeä, mutta on kaksi kappaletta, yksi on kuvassa alla. Heidät arvioitiin 30 kilolle IIRC: lle, ja minulla oli vain 8 lautapeliä ja 10 pientä nuotteja - en usko, että olen ylikuormittanut sitä.

Porasin reikiä seinään, löysin muovikappaleisiin ja ajoi ruuvit muovikappaleisiin. Paikoissa on puisia nastoja.

  • Asensinko hyllyn väärin vai painoanko sitä liikaa?
  • Kun laitoin hyllyn takaisin ylös , pitäisikö minun käyttää toista menetelmää? pidemmät ruuvit? minun täytyy hankkia uusia muovisia juttuja?

hardware and a hole

Kuinka painavat lautapelit ovat kyseessä?Punnitsitko hyllyn sisällön varmistaaksesi, että ne eivät ole painavampia kuin luulit?
Punnitsin heidät poimimalla ne kaikki - en usko, että ne ovat yli ~ 10-15 kiloa yhteensä.Mutta kuulostaa siltä, että en käyttänyt ankkureita täysin oikein.
Minkälainen oli seinä, johon yritit kiinnittää sitä?En pysty selvittämään valokuvasta, onko se kipsilevy (kipsilevy), pehmeä betonilohko (hiilihapotettu betoni) tai huonolaatuinen tiilimuuraus kipsillä.Vastaus vaihtelee sen mukaan, mikä se on.
Jos kiinnität hyllyn takaisin samaan paikkaan, muista alla olevan keskustelun lisäksi, että "pilottireikäsi" on nyt vakavasti liian suuri käytettävissä oleville ruuveille (ja mahdollisesti hieman ylimuoviankkuri, jos se on edelleen merkityksellistä, mikä mielestäni ei todennäköisesti ole).Helpoin vaihtoehto on luultavasti aloittaa uusilla reikärei'illä 1-2 "olemassa olevien reikien yläpuolella. Sitten ruuvisi voivat purra kunnolla nastan puuhun, ja hyllyn" jalka "piilottaa vanhan reiän sinulle.
Jep, niin tein.Porattu ~ 1/8 "pilottireikät 1-2" vanhojen yläpuolelle, ja nyt "jalat" peittävät vanhat reiät, kuten sanot.
Suoraan sanottuna nämä kipsilevyn ripustimet sopivat vain kevyisiin asioihin, kuten valokuvakehykseen.Lopulta joku laittaa raskaampaa tavaraa hyllylle.** Laita hyllykiinnikkeet aina nastoihin / dwangeihin ** jopa "kevyille tavaroille"
Viisi vastused:
Phil Frost
2019-04-25 17:47:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on asennettu väärin.

Vaikuttaa siltä, ​​että kuvassasi on solmuankkuri . Lähellä muoviholkin kärkeä on kierteitetty osa. Oikein asennettuna ruuvin kiristämisen tulisi vetää holkin etäpää ylöspäin seinää vasten, jolloin muodostuu paksu "solmu", joka estää ankkuria vetämästä seinän läpi. Koska vikaantunut ankkuri näyttää sileältä ja muodonmuutokselta, tätä ilmeisesti ei tapahtunut.

Tässä on esimerkki NPA: lta:

enter image description here

Sanot, että ankkurit on asennettu puisiin nastoihin. Ehkä porasit reiän, joka oli riittävän suuri ankkurille, ja työnsit sen sitten nastan reikään. Koska ankkurin runkoa rajoitti sitten ympäröivä puu eikä seinän takana olevassa tyhjässä tilassa, se ei voinut laajentua. Ehkä et myöskään kiristä ruuveja riittävällä voimalla.

Kun asennat jotain puunastan kohdalle, oikea tapa on olla käyttämättä ankkuria lainkaan, vaan ajaa puuruuvi vain nastaan . Puuruuvin kiinnitysvoima puussa on paljon enemmän kuin mikä tahansa ontto seinäankkuri.

Lukematta kaikkien muiden vastausten kommentteja ... kuinka korjata: Ruuvi on tarpeeksi pitkä, mutta nyt nastassa on reikä liian rasvaa.Mene paikalliseen suurikokoiseen rautakauppaan (tai paikallisesti omistettuun itsenäiseen myymälään, jos mahdollista), hanki saman pituinen ruuvi, mutta suurempi _halkaisija_.Tarvitset sellaisen, jossa varsi (kierteitä laskematta) on sama halkaisija kuin tällä hetkellä olevan ruuvin ympärillä oleva ankkuri.Voit sitten napauttaa kipsilevyä varovasti tasaiseksi, laittaa kannatin takaisin olemassa olevaan reikään ja ajaa rasvampi ruuvisi siihen reikään.
... Halkaisijaltaan suurempi ruuvi laittaa sen kierteet puuhun reiän ympärille ja sen pitäisi pysyä melko hienosti.Voit tietysti myös siirtää kiinnityskannattimen ylöspäin, jotta nykyinen reikä on piilotettu kannattimen _ alaosassa_, ja tehdä uusi reikä olemassa oleville ruuveille.HUOM: POISTA ruuvit ankkureista ja heitä ankkurit roskiin!Ohjausreiän tulee olla ruuvin sisemmän varren halkaisija kierteet lukuun ottamatta.Tämä nostaa hyllyä noin tuuman ja se voi heittää irti Fung Shoe (tai mitä tahansa sitä kutsutaan :).
Suurihalkaisijaisen ruuvin käytössä on ongelma, että se todennäköisesti ei sovi kannattimen reiän läpi.
Kiitos, että otit kuvan mukaan!Mietin aina, kuinka sen piti toimia.
manassehkatz-Moving 2 Codidact
2019-04-25 05:43:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TL; DR Jos asennat hyllytuet suoraan nastoihin, tee se. Varmista, että käytät vain pitkiä ruuveja - vähintään 1 "nastoihin.

Hylly (tai raskas peili tai mikä tahansa) voidaan kiinnittää seinään ruuveilla kahdella tyypillisellä tavalla:

Ankkurit

Ankkurit ovat "muovisia esineitä". Niitä on saatavana erikokoisina / vahvuuksina - tyypillinen 30 lb: n luokitus. Tavallinen tapa, jolla niitä käytetään on ontto seinä . Toisin sanoen et käytä niitä, jos asennat nastan päälle. Porat reiän - tai yleensä minä vain pistän reikää ruuvimeisselillä, jos seinä on valmistettu kipsilevystä - seinässä, joka on hiukan pienempi kuin ankkuri. Työnnä sitten ankkuria sisäänpäin, kapea pää ensin, niin että leveä pää on tasainen seinän pinnan kanssa. Aseta hyllyn tuki ankkurin päälle ja työnnä mukana toimitettu ruuvi tuen läpi ja ankkuriin. Ankkuri laajenee hieman ja toivottavasti antaa tiukan otteen kipsilevystä.

Vaihtoehto on vaihtopultti, jossa osa menee seinän läpi, kääntyy / laajenee ja on pul johti seinän sisäpuolelle, kun asetat ruuvin ulkopuolelta. Pidän parempana vaihtopultteista, koska ne ovat hieman vahvempia kuin tyypilliset ankkurit.

Sinun ei todellakaan pidä käyttää ankkuria (ja mahdotonta käyttää kytkinpulttia), jos asennat heti yli nasta. Jos käytät sähköporaa, voit tehdä tarpeeksi reiän nastaan ​​ankkuria varten, mutta se ei todellakaan pidä kovin hyvin eikä sitä ole suunniteltu käytettäväksi tällä tavalla.

Ruuvit sisään Nastat

Kultastandardi on pitkät ruuvit nastoihin. Puupuikoilla (metalli on myös mahdollista, mutta hieman erilainen) porataan tyypillisesti reikä kipsilevyn läpi ja tapiin. Pidä sitten hyllyn tukea reiän yli ja aja pitkä ruuvi tuen läpi nastaan. Tyypillisesti käytän 2 "- 3" ruuvia. Et halua käyttää liian pitkiä ruuveja, jos nastojen keskellä kulkee johtoja, mutta haluat kuitenkin päästä noin tuumalla nastaan, plus 1/2 "kipsilevyyn plus ?? ?? hyllytuelle - niin 2 "on tyypillistä.

Ruuveilla kahteen tapiin hylly tai kaappi voi tukea PALJON painoa. Mutta jos pääset vain yhteen nastaan ​​riippumattomien tekijöiden takia, voit joko:

  • Käytä ruuveja yhteen nastaa ja käytä ankkureita muihin tukiin. Tämä vakauttaa hyllyn melko vähän pelkästään ankkureihin verrattuna.
  • Asenna puuliuska vaakasuoraan kahteen nastaan ​​ja kiinnitä sitten hyllytuet puuhun puuruuveilla. Tämä on normaalisti myös melko voimakasta.
Hyvä vastaus.En ole ollenkaan yllättynyt siitä, että hylly putosi, jos se vain piteli sitä.Lähes joka kerta, kun ostan jotain, joka kiinnitetään seinälle, se tulee mukaan niihin pieniin muovisiin esineisiin.Heitän melkein aina ne pois ja asennan joko suoraan nastoihin tai käytän vipu- tai Molly-pultteja.
Kiinnitin hyllyn takaisin samoilla ruuveilla, mutta pilottireikillä nastoihin ja ilman ankkuria.Näyttää siltä, että se on pysynyt hyvin toistaiseksi.Jos ruuvit ovat 3 "pitkiä ja kierteet ovat hieman leveämpiä kuin minun ruuvit 10, kuinka paljon painoa luulet sen pitävän?
Luulisin helposti 50 paunaa.tai enemmän.Mutta se tapahtuu 3 "(tai 2-1 / 2") ruuveilla, ehdottomasti ei ankkurien ruuveilla.
Pitäisi lisätä, että hyllyn pituudesta riippuen keskeltä saatetaan tarvita lisätukia estämään hyllylevy roikkumasta tai halkeilemasta painon alla.
@DarrelHoffman Kaikki totta - vaikka se menee enemmän hyllyn suunnitteluun (ja lueteltuun kapasiteettiin), kun se on hyllyltä (ei voinut vastustaa) mittatilaustyönä tehdyn hyllyn sijaan.
Reiän työntäminen ruuvimeisselillä todennäköisesti puhaltaa ison kipsilevyn kappaleen ja / tai repii paperin takapinnalle, josta et näe sitä, mikä heikentää kipsilevyä juuri siellä, missä se on kriittisintä ankkurin lujuuden kannalta.En todellakaan suosittele sitä.Käytä poraa tai itseporautuvaa ankkuria.
* Tavallinen tapa käyttää niitä ontolla seinällä. *, Olen käyttänyt ankkuria muuraus- ja betoniseinissä ja -katoissa, onko tämä väärin?Toivon, että kattovalaisimeni eivät putoa alas ...
Ottaen huomioon, että jotkut nastat ovat vain 2 "syviä, 3" ruuvi aiheuttaa mahdollisesti ongelmia - riippuen siitä kuinka paksu kannatin itsessään on.Mittaa kannatin ja kipsilevy, lisää 1 ", käytä paksinta kiinnikkeen läpi menevää ruuvia. Työ tehty!
@gerrit Muurille ja betonille on suunniteltu ** erittäin tehokkaita ankkureita.Ne eroavat onteloseiniin suunnitelluista.
DaveM
2019-04-25 08:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Manassehkatzin vastaus antaa hyvää tietoa. Valokuvaa tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että sinulla on jonkinlainen muovinen laajennusankkuri.

Koska se on nyt ulkona seinästä, uskon, ettet ruuvannut sitä tarpeeksi kovaa. Tämäntyyppinen ankkuri on kiristettävä alaspäin, jotta ankkurin osat puristuvat ulospäin seinälevyn taakse ja estävät ankkuria vedetään takaisin reiän läpi. Tyypistä riippuen voit kokeilla sitä seinän ulkopuolella saadaksesi tuntuman sen toiminnasta.

Tällainen: https://www.homedepot.com/p/ The-Hillman-Group-3-8-in-Pop-Toggle-with Screw-6-Pack-376255/202243047

Voi, nämä asiat ovat hienoja!
Huomaa, että OP: n mukaan on olemassa [puiset nastat, joihin [kiinnikkeet] asetettiin.Näitä muovisia laajennusankkureita ei ole suunniteltu menemään nastoihin.
Tämä sivusto ehdottaa, että 1 "puuruuvi kohtuulliseksi puuksi mahtuu 100 kg. Https://www.engineeringtoolbox.com/wood-screws-allowable-withdrawal-load-d_1815.html
Jade Steffen
2019-04-26 19:40:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että näin tätä edellä mainittua kohtaa -

mutta jos itse asiassa porasit suuren, ankkurikokoisen reiän nastaan, on vielä yksi tapa saada reikä takaisin ja käytä sitä puuruuveilla - täytä se takaisin.

Osta pieni puinen tippi, joka on suunnilleen samankokoinen kuin reikä, kiinnitä se tukevasti puuliimalla ja ruuvaa tavallinen puuruuvi sisään, kun liima kuivuu.

Tämä on temppu, jota käytetään kitarahihnan tapien korjaamiseen, kun ruuvi irtoaa kitaran rungosta, mutta siihen käytämme hammastikkuja ja puuliimaa, koska halkaisija on hyvin pieni. Hammastikku voi toimia myös täällä.

Bloodgain
2019-04-26 20:40:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jade Steffen tarjosi yhden ratkaisun (nastan takaisin täyttäminen) työntöön, mutta en näe täällä paljon vastausta kysymykseesi.

Jos reikien takana on todellakin puisia nastoja , nämä reiät ovat nyt aivan liian suuria ruuveille, joita voit käyttää kyseisen ripustimen kanssa. Onneksi EZ Ancor valmistaa nastan kanssa yhteensopivan ankkurin nimeltä "Stud Solver", jonka tulisi olla riittävän suuri tarttumaan tukeen tiukasti ja tarjoamaan sinulle yhteensopiva reikä, johon voi ruuvata:

https: // www.homedepot.com/p/EZ-Ancor-Stud-Solver-7-x-1-1-4-in-Alloy-Flat-Head-Self-Drilling-Drywall-Ankkurit-Ruuveilla-4-Pack- 29503/100234590

Jos siellä on vain kipsilevyä, haluat vahvemman tyyppisen ankkurin, kuten kytkimen. Voit saada vanhan koulun tyylin, joka on vain vaihdettava ankkuri pulttiin, mutta olen henkilökohtaisesti fani uudemmista hihnan vaihdoista. Luulen, että ne on helpompi asentaa, ja ne ovat erittäin vahvoja kipsilevyn ankkureiden mukana:

https://www.homedepot.com/p/The-Hillman-Group-1- 4-in-x-2-1-2-in-Toggle-hihnat-ruuveilla-6-Pack-376260/202982713

Paras valinta voi tietysti olla korjaus reiät ja siirrä hylly hieman, ripustamalla ruuveilla suoraan nastoihin tai kiinnittämällä taustalauta nastoihin ja kiinnittämällä hylly siihen. Tämän yksityiskohdat riippuvat tilastasi ja estetiikastasi. Jos tämä on vuokrattu, voit parhaiten vain korjata sen, maalata sen ja hankkia sen sijaan vapaasti seisovan kirjahyllyn.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...