Kysymys:
Paras tapa asentaa pyykinpesukone tiskin alle
Andrew P
2020-09-05 05:06:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pyykinpesukoneen tiskitilan alapuolella oleva pesutila on hieman liian matala pesukoneellemme. En voi työntää sitä enempää, koska kotelo ei ole täysin neliönmuotoinen ja pesukone on liian korkea.

enter image description here

I Olemme jo laskeneet jalat pohjassa alimmalle mahdolliselle tasolle. Jotta saisin tarpeeksi tilaa, ajattelen parranajoa noin 1/2 "vanerista, joka on työtason ja koneen välissä.

Lattia on laatta, ja voisin myös vetää sen laatan saadaksesi tarvitsemani tilaa, mutta mieluummin pidän sen vuotojen varalta.

Voinko poistaa kerroksen puusta graniittisen työtason alla? Koska se on jo asennettu, minun olisi tehtävä Minulla on Dremel-työkalu (reitittimellä), Dewalt-oskillointityökalu, kiertoratahiomakone ja voin vuokrata mielelläni jotain muuta, jos tarvitsen sitä.

Onko ehdotuksia?

Kiitos!

Luulen, että tarkoitit sanoa "aina niin vähän liian pieni"
Jotkut pesukoneet on suunniteltu siten, että yläkotelo voidaan poistaa.
üks vastaus:
JACK
2020-09-05 05:18:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli täsmälleen sama ongelma ja sen sijaan, että poistin puun tiskin alta, poistin jalat kokonaan aluslevyn pohjalta ja se antoi minulle ylimääräisen 5/8 ". Laitoin ohuita huonekalujen huopatyynyjä aluslevyn kulmat ja se liukui suoraan avaruuteen.

Jos se ei kellu veneessäsi, Dremel jyrsinnällä on tarkka, mutta vie paljon aikaa, kun taas hihnakone pudota työ nopeasti.

Jalan irrotus on helpoin.Nosta kulmissa oleva kova muovilevy ja se liukuu suoraan sisään.
@Programmer66 Ne toimisivat hyvin varsinkin jos huopa kastuisi.
Kiitos @JACK.Siinä on muovikiinnike, joka estää minua laskemasta aluslevyä enää eteenpäin. Luuletko voivani poistaa sen ja kiinnittää huopapehmusteet pohjaan saadakseni tarvitsemani tilaa[Valokuva] (https://photos.app.goo.gl/fKy8wMjGu2NpxLwB9)
Se näyttää jonkinlaiselta kuljetuskiinnikkeeltä.Yritän poistaa sen.
Hihnahiomakone kaataa työn nopeasti, kunhan jätät huomiotta ajan, jonka vietät pölyn puhdistamiseen, joka pääsee koko taloon (ei pelkästään kaikkeen pesutilaan!).
Ilmoitetaanko käyttöoppaassa kyseisen muovikielen tarkoitus?Oletan, että se ei ole välttämätöntä, mutta sinun pitäisi selvittää se ennen sen poistamista.Samsungin pesukoneessamme ei ole mitään sellaista, ainakaan en näe sitä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...