Kysymys:
Voisiko kukaan kertoa minulle, mikä tämä pieni valkoinen laatikko pistorasiani on?
Misanthrope Meanguy
2015-10-22 10:37:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostit äskettäin noin 40 vuotta vanhan talon. Aikaisempi omistaja oli selvästi kovasti halunnut tehdä johdotuksen itse ja on jättänyt minulle omaleimaisuutta treenaamiseksi. Yksi on tämä laatikko yhdessä makuuhuoneessani. Ei ole aavistustakaan, mitä se on tai sen pitäisi tehdä, mutta näen ylimääräisiä johtoja tulevan suoraan ulos levyn kivestä sen pohjassa. Voisiko kukaan kertoa minulle, mikä se on? enter image description here

Kolme vastused:
Johnny
2015-10-22 12:38:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kätevästi sillä oli silti UPC-viivakooditarra ja sieppasit sen melko selvästi kuvaan.

haku osoitteessa upcdatabase.com näyttää että se on:

  Kuvaus Brinks Home Security System AC Power AdaptorSize / Weight 5x3x3, 12 unssia myöntävä maa Yhdysvallat  

Google-haku tälle UPC tuo esiin useita osumia, mukaan lukien osoitteessa Parts Express, joka näyttää seuraavat tiedot:

Universal UB1640W 16,5 VAC 40 VA Plug-In Wall Transformer

  AC-lähtöjännite 16,5 VVirtakapasiteetti 2400 mACenter / kärjen napaisuus AC-pistokkeen tulojännite 110 ~ 120 VAC  

enter image description here

Joten näyttää olevan matalajännitteinen 16,5 VAC-muuntaja, joka on (tai ainakin oli) osa kodin turvajärjestelmää. Näyttää siltä, ​​että ylhäällä olevan ruuvin on tarkoitus ruuvattua ulostuloon puolipysyvää asennusta varten.

On tietysti mahdollista, että se on tarkoitettu muuhun kuin pienjännitevalaistukseen, ovikelloon tai kuka tietää mihin sitä voidaan käyttää.

Tämä. Yksinkertaisesti sanottuna, se on muuntaja hälytysjärjestelmän virran saamiseksi.
Ajattelin aina, että nämä lähtevät tasavirtaa
@Kris useimmat tehotiilet ovat tasavirtalähteitä, mutta niiden ei tarvitse olla. Vanhanaikaiset DC-tiilet työskentelivät yhdistämällä muuntajan pienjännitevirran tekemiseksi tasasuuntaajan ja kondensaattorin kanssa muuttaakseen sen matalajännitteiseksi DC: ksi. Irrota laitteiston toinen puoli ja sinulla on AC-tiili.
Hyvin pelattu, sir!
Kierrä se varovasti irti ja katso, onko näihin lähtöliittimiin kytketty mitään (ehkä reititetty takaisin seinään?). DIY-nero saattaa tehdä jotain sellaista. :-D
Heillä oli myös niitä (hyvin samanlaisia) Comcast Fios -järjestelmille.
Ostin talon, joka on rakennettu 1990-luvulla (Yhdysvalloissa). Siinä oli muutama näistä, jotka turvahälytysyritys otti käyttöön. Yksi virtaa hälytyksen ohjauspaneelista. Toinen toi liiketunnistimen ylös huoneen yhteen kulmaan. Näytti siltä, ​​että se oli jonkin verran hokey, mutta se oli suuren kansallisesti tunnetun turvallisuusyhtiön asentama järjestelmä
Vaihtovirtamuuntajat. Olen myös nähnyt monien liiketiloissa käyttävän ovensuojia / summereja ja vanhoja CCTV-kameroita. En ole nähnyt heidän käyttävän nykyaikaisia ​​CCTV-laitteita, mutta hälytykset käyttävät niitä edelleen; heillä on taajuusmuuttaja taululle. Etkö ole varma miksi tämä on. Mutta joo, ammattiasentajat ajavat johdot vain reikään seinässä. Minusta tuntui aina vähän pirteältä.
Voit nähdä hieman kipsilevyä leikattu (sotkuisesti) pistorasian pohjassa - todennäköisesti tämä osoittaa, että johdot ovat todella palaamassa sisään.
@Joe - myös julistajan havainto "Näen ylimääräisiä johtoja tulevan suoraan sen pellin kalliosta sen pohjassa" osoittaa myös johdot, jotka tulevat läpikulun läpi.
No, kyllä, jos luet koko viestin, mutta kuka tekee sen?
Veli- ja appimieheni muutama vuosi sitten asentama hälytysjärjestelmä on tämä, ja se on myös AC-lähtö. Olen käynyt ostoksilla äskettäin ja huomannut tämän monissa taloissa, joita olen katsonut. Hälytysjärjestelmän välitön välitys on se, että seinän syylä sijaitsee samalla seinällä kuin hälytyskeskus (vaikka joskus paneeli on seinän vastakkaisella puolella).
Jack
2015-10-22 10:49:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muuntaja talon virran pienentämiseksi pienjännitteeksi, virran saamiseksi.

Se voi olla mikä tahansa määrä asioita. Jos se menee seinään, tarkista toinen puoli. On mahdollista, että lanka tulee suoraan läpi.

DoxyLover
2015-10-22 10:49:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on muuntaja tai tasavirtalähde. Todennäköisesti puhelinyhtiö asensi tämän vuosia sitten virran kytkemiseksi lankapuhelimiin valopuhelimilla ("prinsessa" -puhelimilla). Tämä oli hyvissä ajoin ennen LED-valaistusta, joka vei tarpeeksi pienen virran kuluttamaan virran heti keskusvirastosta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...