Kysymys:
Voinko maalata kuorman keskuksen kannen?
PhilippNagel
2019-07-25 19:12:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin maalata uppoasennettavan kuormituskeskuksen kannen ja oven vastaamaan seinän väriä tarkemmin. Valmistaja tarjoaa tavallisen harmaan kannen lisäksi valkoisen, mutta sitä on vaikea löytää ja naurettavan ylihinta.

Vain ulkopinta maalattiin, joten kaikki sisäpuolella olevat tarrat eivät saisi ylisuihketta tai mitään muuta päälle ja pysyisivät ehjinä. Poistaisin tietysti myös ensin saranat ja lukitusmekanismin varmistaakseni, ettei niiden toimintaan vaikuta.

Onko tämä OK tehtävä NEC 2017: n ja tyypillisten kuormituskeskuksen UL-luetteloiden mukaan? Kerro minulle, tarvitaanko yksityiskohtia vastaamiseen.

üks vastaus:
Harper - Reinstate Monica
2019-07-25 20:02:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on hieno. Sähkökoodi on hiljainen asiasta, paitsi NEC 110.3B, joka vaatii sinua noudattamaan yksikön merkintöjä ja ohjeita. Joten jos he eivät kiellä paneelin maalaamista, pidä hauskaa.

Älä peitä mitään merkintöjä tai numerointia äläkä maalaa katkaisijoita itse .

Jos sinulla on paneeli, jossa ei ole ovea, etkä halua katsoa katkaisijoita, ota yhteyttä sähköverkkoon (ei vähittäiskauppaan), kunnes löydät valtuutetun jälleenmyyjän kyseiselle paneelimerkille. Kysy heiltä ovipaneeleista tai ovien jälkiasennuksesta. Maalaa ovi.

Ainoa poikkeus on, jos paneelisi on CH-tyyppi. Cutler Hammerin värivalinta on puhdasta täydellisyyttä. Jotta se sopisi yhteen, maalaa muu talo sillä värillä! :)

Eaton valmistaa sisustussuojat CH (ja mahdollisesti myös BR) paneeleille;Voit myös hankkia ne mittatilaustyönä, jos olet valmis työskentelemään heidän Flex Centerin kanssa tehtaan tilauksessa ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...